Noel

image1
Noel föddes 2/2-07 på gävle BB efter åtta dagar över tiden, 21 timmar i förlossningssalen och med hjälp av sugklockan. Han kom som en stark och ståtlig kille 11.46, vägde 40048g och var 54cm lång! Känslan är obeskrivlig! Han var väldigt lugn till en början, åt som han skulle och så. Sen när vi kom upp till BB förändrades de, Noel skrek hela den natten! Han bajsade typ 7 ggr, haha! Så dagen efter bestämde vi oss för att åka hem till hemmets lugna vrå.

Sagt och gjort, efter endel övertalning så fick vi åka hem! Tror aldrig jag älskat mitt hem så mkt som då! Noel och vi kom sakta men säkert in i våra roller, trots att Noel hade ont i magen stundvis och inte sov så bra om dagarna. Det sistnämda gör inte mig nåt, han är ju en ängel att sova om nätterna i stället!

Det har varit en välsingnelse att få äran att följa detta lilla liv, denna goa, glada kille! Glad, det är han för de mesta! Han är lite blyg av sig, men vem tycker inte att mamma och pappa är bäst?! Han älskar sina brosor! När dom kommer hit lyser han upp som en sol, och ser ut så i en veckas tid!

Är det nånting han tycker om så är det att bada! Tycker även om att äta! Helst fruktpuré! Nu för tiden Pratar han på som mest, eller pratar och pratar, en massa ljud och babbel iaf!

Kan lugnt säga att Noel är den finaste, snällaste, goaste och bästa bebisen som finns i hela världen! (Och då är jag helt opartisk!) Älskar denna lilla varelse! Noel, du är mammas och pappas ögonsten! Vi älskar dig oändligt!
 image2

FAN!!!!!

Skulle ha skrivit ett jättefint inlägg här.. men eftersom jag är så jävla klantig så råkade jag radera de när jag nästan skrivit klart.. FAN! Återkommer när jag lugnat ner mig!!!!

Här har de hänt saker!

Joru, Nu har de hänt saker här! =)

Har jobbat i vanlig ordning, en jäääätte jobbig vecka.. haha.. 8-11 mån-tor.. oooja, de kan jag jobba ofta! =)

I torsdags var jag hem till Jimmy och Anthon, väldigt trevligt! Fika å snacka en massa! =) Tror nog Noel Å Anthon Kan komma att bli goda vänner! :P 

I fredags var jag först med "gänget", Ramona å Theo och Eva å Leo. Vi var hemma hos Eva, där blev det fika å en massa lek! =) Mutcho trevlich! =)

På eftermiddagen i fredags så bar det av till Marma, dax för årets bataljonövning. *wee* Jag är ju bilkårist/sjukvårdare. Så det har varit till att köra sjuktransport, tagit hand om skadade och kört bilorientering! Trevligt värre de me!

Kom hem vid tre idag, jag, Jocke å Noel var å handlade lite sen har den mesta tiden gått till att gosa med min man å min son, har ju varit borta från dom i två nätter..

Nu vill jag att det ska bli den tjugonionde så man får gå ut å röja lite! =)

Tjipp

Skitsnack!

Jadu.. det finns bra mycket skitsnack.. Men det är väl egentligen ingen nyhet i sig. Det som förvånar är hur många olika sorters skitsnack det finns.. Vissa som förstorar upp saker som en annan har sagt, vissa som förminskar saker som en annan har sagt, vissa som hittar på osanna saker som ingen har sagt, vissa sm gottar sig åt andras olycka främst för att må bra själva, vissa som för att hävda sig själv trycker ner andra, vissa som rent av ljuger.. osv osv.. skulle kunna fortsätta i oändlighet men stannar där.

Jag brukar inte snacka skit men jag är nog inte helt oskylldig ang. ovan heller.. men till mitt försvar kan jag säga att om jag "snackar skit" Utgår jag för de mesta från ren fakta, jag ljuger aldrig. Och jag kan alltid stå för vad jag sagt! Men för de mesta så säger jag till personen som irriterar på direkten!

Det tycker jag man ska göra, säga till om nåt är fel. Allt blir så mycket lättare då!

Näe, detta blev ett väldigt neoog inlägg.. men ibland behövs de! =)

Tjipp!

JeppJepp

Jepp, nyss hemkommen! En heldag med Eva å Leo idag! Först var vi ut till zoo å kollade på marsvins utställning! Åhh... dom är ju sååå söta! Vill ha... Men men...Sen var vi till take away å käkade! Eva bjöd! Tack för de! Noel var jätte duktig med Leo idag, vart inte rädd en enda gång! Nu har Jocke å pojkarna åkt å handla, blir fläskfilé å potatisgratäng ikväll! Mums! =) Näe, får räcka för idag!

Tjipp!

Födelsedag!

Japp, för 27 år sen kikade en liten sandra ut! =) Uj uj vad tiden går! Haha!

Har haft en mass folk här idag. Först kom Ramona å Theo, Malin å Felisia och Maria! Av dom fick jag godis, popcornskål och the-set! Var jätte skoj att ni kom! =) Sen så kom Eva å Leo och av dom fick jag blommor och lotter! Det var full fart på alla barnen så vi föräldrar blev sådär lagom slut! =) Sen så kom Catrin å av henne fick jag doftljus! Magen är bra nog stor nu! =) Sen så kom min mor å hennes karl och av dom fick jag en shoppingdag som ska utföras i morgon! =) Åsså kom min morbror oxå å han hade med sig blommor! Sist men inte minst kom min far och hans fru med en blomma! Jag bjöd på chokladtårta, kakor, bullar, saft och kaffe. Vart en väldigt lyckad och bra dag lär jag säga! =) Jo just ja, fick strumpor av min kära Jocke oxå! Tack alla för uppvaktningen!

Lär ju berätta om den riktiga presenten som jag å Jocke upplevde. I lördags så bokade vi in oss på hotell! Catrins snälla mor fixade en bra kväll på CH! =) Vi kom dit vid halv fem, tog ett bad och sen gick vi till McGills å käkade! Tog en dunbar steak! mm! Guinness vart det oxå såklart! =) Gick tillbaka till hotellet och bara mös! Dagen efter hägrade den nog så eftertraktade frukosten! Hur gott är inte de då? Tror inte jag har ätit sådär mycket frukost på hela året - tillsammans! =) Var hur härligt som helst alltihopa iaf! =)

Var på kräftskiva i fredags oxå. Var hos svärföräldrarn. Var jätte trevligt! Noel var med oxå, han var vaken till halv tolv! Haha! =)

Han är go min Noel! Han blev föresten sju månader i går, shit, stora killen! =)

Tjipp!

RSS 2.0