Premiär

Idag blir det grillpremiär! =) Ska precis gå ut å tända grillen! Mums! =) Återkommer sen om hur de gick! =)

Tjipp!

Kan det vara sant?!?!

Är det påväg åt rätt håll nu? Kan det verkligen vara så? Är det sant? Törs vi tro på dehär? Jamen det är ju bekräftat så.. Tjohooo!! Så jävla glad nu!!!!!!

tjipp!

Sjuk son..

Noel e sjuk.. Så idag är vi hemma.. Lillplutten.. igår när jag hämtade från dagis lät han som en hes kråka ungefär.. Han var tok gnällig hela kvällen igår, sov dock hela natten... I morse var det ännu värre.. Man riktigt ser hur ont de gör när han sväljer.. Just för tillfället halvligger Noel här brevid och sover!! Hur ofta har de hänt att han somnat såhär då? Typ aldrig.. Stackars liten.. Lika bra han sover bort dehär elaka bacillerna... Ska bädda om honom här nu.. återkommer kanske lite senare..

tjipp

BE

Japps, BE utbildning i helgen, förnyelse av förarbevis. Skoj skoj! =) Så nu kan jag köra med släp oxå.. hehe.. =) Har varit en intensiv helg, men det funkar! =) Näe, jag å Noel ska ut i de fina vädret nu, han står här med sina skor  nu så jag lär väl gå.. hehe.. =)

Ett äventyr!

Japp, jag å Noel har varit ute på äventyr idag! Vi var nämligen på Fjärran å de var första gången min lilla plutt var där! Ramona var oxå med med barnen å Maria fick aggera barnvakt! =) Lite snopet blev de dock när vi kom dit åsså var äventyrsbadet OCH barnbassängen avstängda för rengöring.. jaja tänkte vi å hoppade i tjugofemman med ungarna! Haha! Dom höll på å frysa ihjäl stackrarna så vi gav upp å satte oss i bubbelpoolen istället! Där hade vi skoj, barenen trivdes som, ja, som fiskar i vattnet ungefär! =) Sen vart det ett litet missöde med mitt lås, men de e tur de finns bultsaxar! =) Duschade, som var mindre populärt, å sen gick jag å Noel på en promenix. Först upp till donken å eftersom Lillgrisen sov för längesen var de bara mamma som fick mat där! =) Vi gick iaf vidare upp till ÖoB och där fyndade vi ett par nya fina dojjor till lillen! Han sov fortfarande så han kunde inte prova dom, men dom såg bra ut å de visade sig senare att dom var perfekta! =) När vi var klar där kom Jocke å pojkarna å hämtade oss så vi kunde åka å handla. Å jag säger då de, de INTE lätt att handla med en ettåring som precis lärt sig gå.. haha! Han var i sitt esse där inne på MAXI! Å man fick inte bära honom heller, helst ska man gå åt motsatt håll än mamma å pappa oxå! :P Vi kom hem tillslut iaf! Å där var de bara för mig att byta om och dra mig ut till stallet. Pållen var supergo idag, var ju hur härligt som helst att pyssla i stallet idag! Å framförallt ridturen! *me like* =) Iaf, brassade hemåt runt sex å där väntade maten! Fälskfilé å pommes, mm.. =) Lite chirre å dricka nu på kvällen å snart kallar sängen. Måste ju orka med övningen i morgon! =) På återseende! =)


Tjipp!

Sant eller?

Ja, är de där sant är inte den personen den jag trodde den var... Ehh... de kan inte vara sant? Eller? Hoppas inte.. Jag lovar att återkomma med vidare info! Nu ska snart jag å Noel åka å bada!

Tjipp!

Usch å fy...

.. Vilket tragigskt slut det blev på historien om lilla Engla.. =/ Fruktansvärt att sånt öht kan hända.. Lider verkligen med hennes nära och kära.. Så himla hemskt att vidret som gjorde de har gjort en massa hemskheter innan oxå... Och än värre är att det finns en himla massa fall som inte blir såhär uppmärksammade i media, sånna man aldrig hör talas om.. usch.. Man kan nog inte riktigt förstå.. att de finns sånna sjuka människor... Skjut den jäveln på en gång!

tjipp

TACK BRYNÄS!!!

Tack! Tack för att ni klamrade er fast vid elitserien! Det var en nervpärs utan dess like men ni visade vart skåpet ska stå! Tack! Tack för att jag tillslut kan känna lättnad! Tack för att vi än en gång kommer kunna följa eran kamp i elitserien! Tack! Och TACK för att det vart "rätt" skånelag som gör er följe! Eftersom, tyvärr, inte Leksand klarade av att gå upp i år heller så är jag mer än glad över att det blev Rögle som snodde den andra elitserieplatsen! TACK!



Tjipp!

Här sitter jag...

.. Å har inget bättre för mig! :P Noel sover å de e skit på Tv.. ja, då hamnar man här! =) Har spelat lite på king.com.. Men de var bara skoj en liten stund! Händer annars då? Ja.. nervös som satan inför ikväll e ja.. Kan lixom inte riktigt koncentrera mig.. Tänker bara på de hela tiden.. Jävlar.. Jag tror jag dör om det inte går vägen.. Talar naturligtvis om sista matchen i kvalserien.. Shit.. det är verkligen vinna eller försvinna ikväll..

Näe, det blev ett kort inlägg, sötast vaknade till nu!

För övrigt har jag en dejt ikväll! ;P

Tjipp!

Insett

Ja, på senaste tiden har jag insett en himla massa! Det har hänt så fruktansvärt mycket, både saker som rört mig direkt och indirekt men även saker som inte borde röra mig alls men på något sätt rört, eller berört mig. Jag har väl inte mått sådär jättebra lär jag säga.. Tur att jag haft mina helt underbara vänner som stöttat och gett mig råd och tips! Ni vet vilka ni är men måste endå rikta ett speciellt tack till Eva å Catrin, utan er hade jag gått under! Sen ni andra som på ett eller annat vis funnits för mig, ni är oxå guld värda! Ja, vad har hänt då? Ni som vet ni vet.. men jag kan ju säga såhär, jag är glad att jag har pratat om dehär, dels med mina vänner å dels med Jocke. Jag å Jocke har väl varit i nån slags svacka eller vad man ska säga.. Eller de är väl mest jag, av olika anledningar.. Det har varit jobbigt men det känns som det är påväg åt rätt håll! Det känns skönt att ha en partner som man faktiskt kan prata med! Visst att det kan vara jobbigt å svårt att ta mod till sig att ta upp nåt när de inte känns ok, men när de väl är gjort mår man så himla mkt bättre! Och det som är så skönt är att det faktiskt blivit förändringar och att det känns bra igen! Vi tar en dag i taget så får vi se vart det bär!

Annars så händer det både bra och dåliga saker runtomkring oxå, det påverkar en, helt klart. Men de jag insett här är att jag är som jag är, take it or leav it! Tänker inte sträva efter att försöka vara någon jag inte är för att andra ska tycka om mig! Jag vet att mina vänner tar mig för den jag är och det är de som verkligen räknas, iaf i min värld! Vet att Jocke vill ha mig som jag är, det betyder såklart mest!

Har även insett vikten av att ha ett eget liv! Alltså, när man lever i tvåsamhet är det självklart att man har ett gemensamt liv men för den sakens skull lär man ha ett eget liv i det gemensamma livet. Jag har hästen jag tar hand om, jag har simningen genom jobbet och jag har mina härliga vänner som jag vet att jag kan träffa i princip när jag vill! Sen får vi inte glömma hemvärnet, nånting som har kommit mig väldigt varmt om hjärtat! Även här är jag så himla glad att jag har Jocke, han skulle aldrig hindra mig från att göra någonting jag vill, bara jag själv som sätter gränserna!

Näe, nu är det dags att avsluta för denna gång. Ska iväg till FK idag... Sen blire stallet! Få se om jag får sällskap dit! Men först ska jag förbli "fiskfabriken" =)

Tjipp!

Days

http://www.geocities.com/fredrik_wingard75/VBA.html


Om ni inte kan hålla er! =)

tjipp!

Kalas och grejer

Idag fyller min Eva år! 28 jäkla år gumman! =) Det är ju nästan värt å firas?! Haha, lär ju nästan styra upp nå nästa helg va? Var ju sååå länge sen sist! hehe! Iaf så var jag å Noel o Ramona, Theo å Tilde ut å firade henne idag! Alltid lika trevligt när barnen får chansen att träffas å leka lite!

Annars har de inte hänt så mkt, var till hästen igår, det är oxå alltid lika trevligt! Kommer bli ännu trevligare snart när jag får lite ridsällskap! =)

I morgon ska jag jobba, det går nog bra de me.. hehe.. Man kan ju hoppas på lite trevligt sällskap! =)

I övrigt tycker jag att livet är för kort för att inte levas fullt ut. Ta vara på de stunder som ges. Se de possitiva i allt och uppskatta de små vardagliga sakerna. Ångra inget du gjort, ångra de du inte gjort!

Tjipp!

Känner alla alla?

Alltså.. om man tänker efter så har tamejfan alla nån slags anknytning till alla.. En har en kompis som gick i skolan med en som var ihop med en som känner en som har en syrra som jobbar med en pappa till en som umgick med en kusin som bor med en kille som... ja.. ni fattar va.. Om man tänker efter så är de heeeelt sjukt!

Återkommer.

Tjipp!

Nya tag

Japp, ny vecka å nya tag! Jobbade igår, var segt.. men men.. Nu är de nya tag som gäller! Orkar inte skriva så mkt mer.. kanske att jag återkommer senare!

tjipp





***************************************************'********************************************************************

Idag var vi på stan ett helt gäng! =) Var väl sammanlagt sju barnvagnar som trängdes i affärerna! :P Haha! Men trevligt var de. Var länge sen så.. Hittade tyvärr inget bra åt Noel på H&M, där som vi har presentkort.. Jaja, de dyker väl upp nå! Japp, får räcka så.. Ska hitta skrivlusten nånstans innan jag ger mig på nästa inlägg här i bloggen.

Tjipp igen

RSS 2.0