Tiden går

Ja, det fullkomligt flyger iväg! Är nu inne i vardagslunken igen.. Barn på dagis, jobba, hem å äta, sova.. typ.. :) Man får ta vara på de få stunder som man kan kalla fritid. Igår tillexempel llurade jag med min kära bror ut i ingemansland på bilbingo! :P Ingemansland i detta fall vad en fotbollsplan i hammarby, ca 4 mil härifrån.. :) Inget vann vi men skoj var de! :D Å idag fick Noel bestämma vad vi skulle göra på våran lediga dag, då blev det en tripp till järnvägsmuseet! Det blev en massa lek, lite kikande i själva museet (rösterna som pratar är tydligen fortfarande läskiga) åsså fikade vi lite! Nu sover lilleman, ganska nöjd tror jag! Noel spelar på datan.

I morgon ska barnen sova borta. Superskoj för dom då dom verkligen längtar och ser fram emot sånna äventyr. :) Noel frågar jämt efter alla släktingar och frågar om han inte kan få sova där! Så Elias åker till mormor och Noel till morfar! :) Jag å Jocke ska roa oss med att åka ner på stan å kolla in den årliga cruisingen! :)

Nu inväntar vi pappsen i huset sen ska jag å Udas "bussträna" lite.. :)

Tjipp!

Semester!

Har faktiskt haft semester några dagar nu, skönt! I helgen var det spelkäll i Lexe på fredgaen. Eller det blev mest bada-äta-kubb-kväll. Men det var trevligt. :) I lördags sjukvårdade jag lite på vildmarksmilen som gick av stapeln i hemlingby. Inte ett endaste ingripande, det kallar jag en lyckad tävling! Sen på kvällen var jag hem till Jenny för lite öl och umgänge, mycket trevligt! I söndags jobbade jag, denna gång dagtid på ett äldreboende. Det gick väl bra, trots avsaknad intro.. :)

Veckan hittills då? I måndgas vart det en heldag med bror, först en tur till IKEA sen lunch och sen ihopfix av det inköpta sakerna. Trevligt värre! Å bra blev de! Igår var jag å ungarna plus broder ut till pappa i husvagnen. Där blev det bad å grill å lite mer bad. :) Idag har jag checkat av lite på "to do list". Ringt det som ska ringas plus en massa fix här hemma. Barnen har varit på dagis och nu är det strax dags att hämta dom.

Tjipp

Djurgårdare?

Nej, verkligen INTE! Min kära bror var så snäll att upplysa mig om att i mitt Norge-inlägg hade jag skrivit att mitt hjärta var röd, gul och blå. Naturligtvis vet jag att norges flagga är röd,vit och blå - inget annat! Så, nu har vi rett ut de! :D

Annars då? Jo jag har  umgåtts med min bror idag, vi gjorde IKEA på fm. Snabbt å lätt blev det ett "nytt" vardagsrum. :)

Barnen har varit på dagis idag, en liten mjukstart innan det drar igång på riktigt nästa vecka!

Tjipp!

RSS 2.0