Fredag

Japp, idag är det fredag och jag å alla tre pojkar har varit hemmavid. Det har funkat helt ok, Noel är lite väl mkt på Udas men men.. Vi har halloweenpysslat lite å busat om vart annat! :) Ikväll vankas det middag med mor och bror, ska bli himla trevligt! Egentligen hade jag inge mer vettigt att skriva så jag nöjer mig för nu!

Tjipp

Utmanad

Jag har blivit utmanad av www.heffler.se

Så, here we go.

Temat är 4

   

Då börjar jag med 4 bilder på 4 av mina favoritpojkar!

4 TV program jag ser:

Nyhetsmorgon

Idol

Bonde söker fru

Lite sällskap




4 saker jag gjort idag:

Ätit frukost

Rastat hunden

Lämnat Noel på dagis

Lyssnat på samisk hårdrock



4 saker jag längtar efter:

Helgen med allt vad det innebär

Vintern

Att månaden går fort

Framtiden



4 saker på önskelistan:

Storvinst på vad som helst!

Nya skor

Att mina planer går hem

Hälsan i behåll på hela familjen



4 saker jag avskyr:

All form an barn och djurplågeri

Falskhet

Orättvisa

Balsamvinäger


Ja men det var de. Och jag utmanar alla som har lust! :)

Tjipp

Tiden

Ja, tiden den bara flyger fram. Emellanåt glömmer jag bort bloggen.. Eller egentligen har jag väl lite annat för mig om dagarna och när det väl är kväll blir det till att skynda sig att slappa i tystnaden för att sedan stupa i säng.. :P Typ.. :D

Vad har hänt sen sist då? I torsdags vad Jocke och Noel på hockey, mycket uppskattat av unge herrn! Brynäs vann och han fick många många många kramar av Tigern! :) I fredags åkte jag Joch och Noel på kryssning! Det var hur mysigt och roligt som helst! Noel var superduktig och uppskattade verkligen allt! Åka buss med toalett, köpa/äta en massa godis och läsk, sova medans båten åkte, vara i finland, träffa byggare bob, tävla och få pris, leka i lekrummet, spela på maskinerna, äta massa god mat osv osv. Kan lova att vi hade en nöjd kille efter den trippen! :)

Här hemma var min kära bror och mor hund- och barnvakt. Allt hade gått bra och jag är inte de minsta tveksam till de! Tack!

Nu ska jag passa på att slappa lite medans två av djuren sover och de tredje är på dagis!

Tjipp!

Dag 3

Dag 3 av hundinnehavet har gått bra! Natten var ännu bättre än natten innan så i natt kanske man törs förflytta sig tillbaka till sovrummet! ;) Det blir färre å färre olyckor inomhus, kanske börjar man se mönstret nu eller så har han helt enkelt fattat vart "hundtoan" är.. :) Ungarnas "nyhetens behag" av Udas börjar lägga sig så nu är det inte lika hysteriskst hetsigt här hemma.. :) Det märks även att Udas börjar känna sig mer hemma här, nu börjar han bli lekfull och busig, precis som en valp ska va! Noel har i varje fall fått en ny, rolig lekkamrat! :) Har även skaffat ett mindre halsband så koppelträningen är påbörjad med goda resultat! :) Till zoo har Udas oxå hunnit följa med och det gick bra med både bilåkandet och besöket! :) Igår var morbror här å inspekterade nytillskottet, trevligt med lite besök! Man blir lixom begränsad med en liten valp, ungefär som med nyfödda.. Fast som tur är går småbarnstiden för hundar över lite snabbare än för barn.. ;) Nu är det dags att umgås lie med mina mänskliga småkottar medans vovvis sover!

Tjipp!

Ankomst

Ja, nu är han är lilla Udas! En brun, söt liten labradorkille på åtta veckor! :D Allt har gått bra. Det är såklart lite mkt i början, för alla, men det ger sig mer och mer. Det är ungefär som att ha en bebis igen.. :) Tur att hundars bebistid går över liiite fortare än människors! ;) Men jag återkommer om fler detaljer för nu verkar det dags att gå ut igen!

Tjipp

Måndag

Just nu, lägesrapport från Bomhus: Jag och Noel sitter å kikar på playhousedisney medans Elias sover förmiddag! :D

Annars då? Jo, helgen flög som vanligt förbi i en rasande fart, men skoj har jag haft! Det började redan på torsdagen, då kom Mormor och hämtade Noel så han var borta hela helgen. Det är en konstig känsla när ett av barnen är borta.. skönt men tomt lixom.. Kanske bara sunt att känna så iof.. :) I fredags hade jag å Jocke en riktigt mysig kväll med god mat och några goda "finöl" :) I lördags vankades det tjejkväll! Supertrevligt med matlagning, ansiktsmasker, dricka och krogdans! :) Igår var det en trött dag så efter lite måsten så blev det kväller redan klockan nio! :O Skönt och välbehövligt!

I övrigt idag tror jag att det blir lugnt, skulle vilja ta mig upp till travet i em, men vi får se hur det ser ut med tid.. Jaja, nu får det räcka! :)

Tjipp!

Morgonstund

Här sitter jag, Elias är pigg som en mört.. Det är inte jag.. Men men.. Kanske att jag får sova i morgon ist.. Egentligen har jag ingen rätt att klaga, bara mitt eget fel att jag la mig sent igår.. Inte direkt nån nyhet att lilleman vaknar tidigt.. Men jag tänkter gnälla lite endå!

Idag då? Ska ut till Köpis en sväng under förmiddagen sen ikväll vankas det tjejfest! Det ska bli himla skoj! Middag, hemmaSpa å allt vad det innebär när man bara är ett härligt gäng med tjejer! :D

Jag ska nog strax försöka väcka karln, är ju frukostdags nu ju! ;)

Tjipp

Tappat

Har tappat stinget här.. Är så himla mkt som händer och kommer att hända och har hänt och.. ja.. ni fattar.. :) Men allt rullar på. Noel är just nu hos sin mormor, kommer troligtvis hem på söndag. Han fick bestämma själv och då brukar de bli så länge som han vill! Jag å Elias är själva en stund nu, Jocke är ute å försöker få ordning på bilf*n.. Sen blir de biffstroganoff.. Mm.. :) I morgon vankas det tjejfest! Har handlat och så inför  den, ser fram emot de, ska bli himla skoj!

Får räcka, återkommer när inspirationen infinner sig.. :)

Tjipp!

RSS 2.0