Inför-övning

Jupp, igår var jag på en inför-övning. Å va e de då tänker ni. Jo de ska jag tala om! =) Haha.. ja, jag är lite dryg.. =) Iaf så har vi en stor bataljonsövning v.39 och i år ska vi ha en fälttävlan, dvs vi ska gå i grupper och lösa olika uppgifter och samla poäng.. iaf.. igår så hade vi lite genomgång vad som väntas skall inom sjukvården. Ska bli himla skoj sen på bat.övningen! =) Vi höll på fam till halv tio.. =)

Å nu gott folk! Nu är det bara fem dagar tills vi åker! =) DET ska bli skoj! sex dagar tills jag fyller! =)

Det händer mkt nu.. Nästan så man inte hinner med.. =)

Tjipp

Dålig

Ja, satan va dålig jag e på att uppdatera nu för tiden då.. Hums.. vad har hänt? Jag har varit sjuk iaf.. är fortfarande.. lr har ont i halsen iaf.. sen så har inte hänt så mkt.. varit på stan, träffat vänner, varit ute å motionerat.. ja.. lite sådär allmänna saker.. Nu ska jag iväg till Gävleborgsgruppen för en träff med sjukvårdarna! kanske får mer skrivlust en annan dag..

Tjipp

Lördag

Lördag idag och jag e sjuk.. lr nu börjar de kännas bättre, men endå.. Hatar verkligen att ha ont i halsen... Inge trevligt.. Men i torsdags var de trevligt iaf, på grillaftonen! =) Näe, det blir en kort rapportering idag, måste försöka få ner ljudnivån här hemma...

Tjipp

Duktig!

Jajjemän! Idag har jag varit duktig! Tränat järnet idag! ;) Morgonpass på orbitreken och sen hemlingby efter lunch! *klappa sig själv på huvudet* =) Och där emellan hann jag med en tripp till J och vidare till förrådet för å byta uniformsjacka, två storlekar ner, de ni! =) Nu på kvällssidan har jag å bror varit å handlat oxå och då fick jag ett hemskt trevligt samtal! Nu är de fasen nära! =)

"jag kan klara mig själv.. tralla lalla laaa... hur svårt kan de va..?"

Tjipp

Varför försöka?

Ja, jag förstår inte ens varför jag försöker... Trodde jag att det skulle vara annorlunda denhär gången eller? Borde jag inte ha lärt mig? Jag blir ju bara mer och mer besviken.. Men man hade ju hoppats.. Att denna gång.. då går de.. Men näe.. Jag visste redan innan jag fick svaret... Endå blev jag besviken.. Har tyvärr en kännsla av att de inte är sista gången heller.. Egentligen vore de lika bäst å skita i de helt.. Men ska de verkligen behövas..? Suck.. vet inte om det är mig de e fel på.. lr vad är de..? suck igen...

Nu ska jag vara med min underbara son, han är bäst, tur jag har honom iaf!

tjipp

Leklandet

Japp, idag ska vi till leklandet, hög tid för lille speedkulan Noel att leka av sig lite! Å med dehär vädret så blir de till att försöka hitta på saker med tak över huvudet! Jag återkommer om hur de va!

I övrigt så är jag lite lättad nu, får hoppas allt löser sig oxå oavsett vilket håll de bär åt.

Näe, nu kallar min kära son på uppmärksamhet, måste nog ge han lite sånt! =)

Tjipp

Vet du..?

Vet du vad jag hatar? Humorlösa människor!! Fy f*n säger jag bara. Måste man ta allt så jä*la allvarligt hela tiden? Kan man inte urskillja undermeningen av skoj i en mening? Eller om det sker ett misstag, skratta åt eländet? Va sjutton, orka gå omkring å va gravallvarlig hela tiden då? Näe, en uppryckning, och det gäller i princip alla där ute!!

I övrigt så lär jag oxå rycka upp mig, men förde är jag inte humorlös!! =)

Tjipp!

Partykväll!

Japp, idag ska vi tjejor partaja! =) Vi slår till såhär sista kvällen på cityfesten! Jag var iof ner i gårkväll oxå, men då var jag nykter och endat ute efter en langos.. hehe.. Fick den efter mkt om och men.. *say no more* Iaf, idag så träffas vi här 18, förfestar lite och försöker komma ner i skaplig tid så man hinner åka lite karuseller och ev. äta en till langos! =) Ska bli himla skoj och längtar som sjutton! På återseende! =)

Tjipp!

Stallet

Idag blir de till å åka till stallet. Har inte träffat pållen på ca två veckor... Ska bli skönt att komma dit och rensa tankarna lite.. Är såå underbart att vara där å strosa runt! Hoppas på en härlig ridtur oxå! Näe, dags å bege sig, på återseende!

Tjipp!

cityfest

Japp, vi ska ner en sväng på stan nu å kika. Vi åker ner hela familjen, förhoppningsvis möter vi upp min bror oxå. Han som ska rymma stan nu när de äntligen händer nåt.. =) Egentligen har jag inte så mkt å skriva... måste ju uppdatera här ibland endå! =)

Jo, jag kan ju tillägga att jag fick pappren från Ånn idag! *wee* Nu börjar de närma sig!! =)

Tjipp!

Danmark

Ja, resan har varit alldeles underbar! Vi bodde i ett stort hus ca fem minuter från stranden i Blokhus. Jättefint var de. Vi hade superväder hela veckan, inte en dag under 25 grader! Vi har ätit och druckit gott. Vi har varit på fårup sommarland två dagar. Vi har solat och badat på den härliga stranden. Vi har gjort utflykter till grannbyarna. Vi har hälsat på Jockes supersnälla släktingar. Vi har umgåtts, snackat, skrattat och haft det allmänt mysigt! Noel har varit jättesnäll hela veckan! Var ju lite jobbigt med bil och båtrresan men i de stora hela har allt gått bra! Slänger in nån bild här oxå!


Tjipp!


Hemma

Ja, nu är vi hemma igen! Vid tillfälle så ska jag uppdatera om resan. Just nu är jag bara trött.. =)

RSS 2.0