Camping!

Nu har vi haft några underbara dagar på Leksands camping! Vi åkte hela familjen plus Eva och Leo i fredags morse. Har njutit i fulla drag! Även fast det var 28,5 grader när vi knallade runt på sommarland! :) Det har blivit en massa sol och en massa bad, ungarna har varit i sitt esse! :) Gått super å tälta med de små oxå, kanske lite sena kvällar, men vaddå, det har ju varit semester! :) Vi kom hem i går, lagom varmt å sitta i en bil lixom.. :) Var helt slut hela familjen i går kväll, har sovit som klubbade sälar hela natten! ;)

Idag har det varit väldigt lugnt, hade först planer på en strandtur, men de var alldeles för varmt så vi har suttit inne i korstdrag hela dagen ist.. :) Jag var iväg en sväng nyss å bytte lite saker på olika affärer och köpte sedan glass som snart ska avnjutas! Har så himla ont i ryggen nu oxå.. å svällda fötter.. najs.. :/ Näe, för varmt för dehär till och med...

Tjipp

Midsommarhelgen

Japp, nu har midsommar sprungit förbi och vi är påväg mot mörkare tider igen.. :) Men just nu gör det inget, för jag har semester! :) Å den kunde juinte börjat bättre!

Midsommar då? Jo, den firades här hemma. Var tänkt att vi skulle åt å tältat ju men vädrets makter ville inte vara med oss.. Vi väntade in i de sista men bestämde oss för att vara hemma i stället.. Jaja, det blev trevligt endå med grillat och trevligt sällskap! Icke att förglömma, var i furuvik på dagen, och det var iaf en liten herre som uppskattade de! :) Vart trots allt en helt perfekt  dag och kväll! Dagen efter fick vi en välförtjänt sovmorgon, tack Noel! :)

Lördagen blev lugn med lite trädgårdspyssel och småhandling. Gjorde riktigt husman med kött, sås och potatis! Kålsallad och hårdbröd till så var det komplett! :)

Söndagen var det kalajs! Noels kompis Theo fyller hela tre år! Var superskoj med alla barn och gott fika! Barnen var mer än nöjda! :) Vi avslutade dagen här hemma med lite fotboll på den nyklippta gräsmattan! ;)

Idag börjar våran semester på riktigt! Å viken start då! Superväder! :) Har varit ute mest hela tiden. Skönt! :) Har precis avslutat en middag med sill, lax, köttbullar, ägghalvor och div annat smått och gott som hör till det traditionella midsommarbordet. Ja, det jag fick hoppa över i år var ju nubben dårå.. ;)

Näe, nu vill sonen ha uppmärksamhet, dags att kila!

Tjipp!

Kanske dags?

Dags att uppdatera lite här? :) Har kännt att det inte varit läge att skriva här på ett tag men nu är det ingen hemlighet längre! Japp, Noel ska bli storebror! :) Början av december är det sagt! Hoppas folk har överseende med att jag varit lite hemlig, men de flesta vet ju att man vill vara lite på den säkra sidan innan man skriker ut de till världen. Sen att vissa inte frågar mig utan andra, ja då är det inte så lätt att få reda på de.

Iaf så längtar vill jättemkt hela familjen. Noel är så söt å ska prata och sjunga för bebis hela tiden! :) Jag har fått en jättebra bm och det verkar fungera med mina värden oxå! Jag har mått toppen hela tiden! Känner av ischias och ryggen emellanåt men nu har jag strax semester så då har jag chansen att vila upp mig lite! :) Är i v16 nu, byte på söndar.. :) Nästa delmål är UL i början av juli!

Näe, får återkomma vid ett annat tillfälle, ska göra lite nytta här nu! :)

Tjipp!

Tiden går

Ja herregud vad tiden rusar iväg.. Man jobbar och står i, det kommer en helg, man försöker hinna träffa släkt och vänner, vara med familjen.. osv osv.. Det händer saker med andra ord! :) Skoj!

I helgen sov Noel hos mormor, alltid lika uppskattat! :)

Denna vecka består av kortturer på jobbet, personalfest på fredag, skoj! 

Kommer precis från Catrin, stannade till på vägen hem från jobbet, trevligt med lite uppdateringar! ;)

Nu inväntar jag karl och barn, sen blire middag och fotbollsträning. Annars en lugn kväll. 

Blev ett tråkigt inlägg känner jag, får rycka upp mig och komma på nåt roligare till nästa gång! :)

Tjipp! 

Uppföljning

Idag var Noel på uppföljning av lunginflamationen. Allt såg bra ut! *Skönt* Noel är så duktig när viär hos doktorn, dom får lyssna känna och klämma hur dom vill. Han är ju en "dutti kiie" ;) Just nu är Noel på dagis, han saknar sina kompisar ju! Igår var jag på utvecklingssamtal på dagis oxå. Dom är mkt nöjd med honom! Han är fortfarande lite feg, men har börjat tagit sig för mkt mer nu. Pratar bra och har mkt bra ordförståelse! Älskar gröten på morgonen! Och frukt, massor med frukt! :) Han vill gärna göra allt själv men ger upp fort och ber om hjälp. Mammas duktiga kille! :)

Idag då? Mja.. tror inte de händer så mkt.. skulle ju ha varit på stan med min gumms idag.. men.. nja.. i dehär vädret blir de nog till å hålla sig inne.. Men vi får se, kanske blir bättre om nån timme.. Snart kommer iaf Bästa Eva in å hälsar på! Jag ska väl plocka bort de värsta här så man törs släppa in nån! :P Ha nu en riktigt bra regning dag mina vänner! :)

Kommer tomten tidigt i år?!

Tjipp!


RSS 2.0