Torsdag

Torsdag idag ja. Noel ligger just nu och sover.Han brukar inte få sova så länge på dagarna men nu när han har varit sjuk så är de klart han ska få vila upp sig. Då får man ta att det kanske blir lite senare på kvällen ist. Igår var Jocke hemma med honom, idag är jag ledig och i morgon är jag hemma. Skönt att man kan dela upp det så ju. Noel är pigg nu, han äter som han ska och så. Lite risig i kistan bara. Skönt.

Lite långtråkigt har jag. Vill att Jocke ska komma hem.. Men den som väntar på nåt gott.. Har ni tänk på de förresten, alla uttryck och talesätt det finns? Den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge.. Vem kom på de? Vad väntade den personen på? Och hur länge fick den vänta? Man ska inte ropa hej.. Vem ropade hej och vad händer när den ropade hej? Man ska inte kasta sten i glashus.. Det är alltså nån som har kastat sten i ett glashus, lr vad? Bättre lite skit i hörnen än ett rent helvete, skulle inte vilja vara den som hade de rent om man säger så.. :P

Jaja, nog om de. Jag skulle vilja hitta på nåt.. Hums.. grilla i helgen kanske? Hoppas på finväder så kanske man kan ordna de.. :) Sen ser jag fram emot hösten faktiskt. Mkt som händer, skolan börjar och en hel del med hemvärnet. Skoj! Å efter hösten, ja då blir det ju viner och vad händer på vintern då? Jo, våran lilla groda beräknas äntra världen! :) Oj oj vad jag längtar! En till liten snos! Myyys! :)

Näe, om man ska försöka få liv i sonen endå, eller kanske krypa ner å pussa lite på han? :) Först ska jag döda en fluga! :)

Tjipp!

Rökning

Nu kommer jag dela med mig lite av mina tankar angående rökning. Jag är själv rökare men har vissa åsikter om andra rökare endå. Alltså, det finns vett och etikett.. Man står inte precis utanför en entré och blossar, inte heller i en bankomatkö, i stora folksamlingar eller i en busskur full med folk. Man måste sjutton visa respekt!

Idag när jag kom ut från sjukhuset, alla vet att det är rökfritt område där, då står det en karl och tokblossar precis under skylten rökning förbjuden.. alltså.. hallå?? Och inte nog med de, jag skulle posta ett brev och vart lutade han sig emot då om inte brevlådan.. Suck.. Jag viftade demonstrativt med brevet när jag trängde mig fram genom röken för att lägga på brevet men han reagerade inte ens.. suck..

Jag tycker rökförbuder på krogar/resturanger är skitbra! Det är inte skittrevligt när man sitter och äter och maten blir rökförgiftad av sällskapet brevid som minsann har ätit klart och har all rätt i världen att blossa på..

För några veckor sedan var jag och några kompisar på brynäsgrillen och satt ute och åt. Mitt i våran lunch har ett arbetslag precis avslutat sin lunch inne och tycker att det är helt ok att ta med sig sina koppar kaffe och sätta sig vid bordet brevid oss och röka som borstbindare allihopa!! Suck igen..

Vart tar respekten vägen? Man kan väl försöka visa lite hänsyn? Även fast jag valt att vara dum i huvet i den frågan behöver jag väl inte utsätta oskylldiga offer för samma dumhet? Näe, bara dom får sin efterlängtade cigg som dom säkert saknat i en hel kvart så skiter dom i alla andra.. *mutter*

Jaja, dehär får bli dagens moralkaka. Nu ska jag ta hand om min sjuka son..

tjipp..

Vet inte

Jag vet inte vad jag ska sätta för rubrik.. Men men.. Kan ju börja med de senaste som irriterade mig, det var en insändare i GD. Avsändaren klagade på Rolandz, tyckte inte dom var seriösa osv. Alltså.. Roland är för det första en karaktär.. Alltså inte Robert Gustafsson själv.. Och bara det säger väl en hel del.. Dom har aldrig utgett sig för att vara seriös heller..

Jag kan bli skit irriterad på onödigt klagande, såklart ska man få klaga och just den grejen man klagar på är säkert världens värsta grej just för den personen men alltså.. Haha.. här sitter jag å klagar på dem som klagar.. dubelmoral? :) Jaja, Jag anser bara att de mesta som de klagas över är världsliga ting, det gäller även mig själv såklart.

En annan sa som jag blir fruktansvärt arg över är alla separerde par som ska hålla på att bråka så deras stackars barn kommer i kläm.. Jag fattar inte vad man tänker med.. eller just ja, dom tänker ju inte.. Fattar man inte att man straffar barnen genom att bråka och ställa till det? När man separerar, vill man inte sina barns bästa då? Har man valt att skaffa barn ihop får man stå för det resten av sitt liv, varesig man separerar eller inte.

Här är vi ju så fruktansvärt bortskämda för här har det alltid fungerar klockrent. Har aldrig varit nå tjafs om än de ena eller än de andra. Föräldrarna fixar och donar till sina barns bästa! Är det något som behöver inhandlas så antingen delar dem eller tar varannan gång, inga konstigheter med de. Har varit självklart att båda gått på föräldrarmöten och skolavslutningar. Ja, som det ska vara lixom. Och förresten, bortskämd.. nja.. snarare en självklarhet!

För övrigt tycker jag att man för det första ska vara glad att man har ett jobb och trivs man inte eller om man bara klagar hela tiden är det bara en själv som kan förändra situationen. För det andra, om man inte har jobb, ja då lär man ligga i.. Man får fasen söka och söka tills fan löser av en.. Och funkar intr de, börja plugga, ta en kurs eller vad sjutton som helst!

Näe, nu har jag fått skriva MINA åsikter i MIN blogg. Nu är det dags å klä på sig för snart får vi bersök. Ska ta hand om min stackars rygg lite mer idag oxå. Ha de ni som läser! :)

Tjipp


Halvvägs!

Japp, nu är jag i v.20! "Bara" halva tiden kvar! Men nu känns de ju som man kan börja räkna ner iaf! :) Allt flyter på som det ska. Har ont i ryggen och fogarna mer och mer nu, men långt ifrån varje dag och det är ju övergående som någon sa.. :) Har ju iof haft semester och inte behövt anstränga mig så mkt i onödan, få se hur det känns nu när jobbet börjar igen. Har börja känt mer tydliga rörelser nu men inga riktiga sparkar än så länge. Ska iaf till Spec Mvc på torsdag, äntligen kanske man kan få några frågetecken utredda..

Fick bli en kortis idag med, måste jobba vidare!

Tjipp!

Gallring?

Jag undrar jag om det är dags att gallra lite? Det kan behövas rensas bort lite ogräs emellanåt.. Endel ogräs, som man från början trodde var fina blommor, kan behövas ryckas bort med en gång... Kanske til och med ska så lite nytt? Eller Nygammalt kanske.. Jaja, den som lever får se..

Idag då? Jo det blir nog bad för mig å Noel, Pappsen får va hemma och fixa med bilen.. Sen ska vi njuta av våra två sista dagar innan det är dags för verkligheten igen. Just de, ska försöka träffa min kära bror idag oxå! Näe, måste ha frukost nu, på återseende!

Tjipp!

Livet utan bil

Ja, vänja sig börjar jag inte men gilla läget är nog vad man kan kalla de.. Även fast vi bor nära en affär, tar typ 7 min att gå, och vi bor nära stan och våra jobb osv så har man blivit fruktansvärt bekväm under alla år med bil.. Alltså, jag hoppas fortfarande vi kan få ordning på bilen, än har jag inte gett upp hoppet.. Men nu medans.. Det blir ett himla bussåkande, cykeln är väl använd och jag är glad och tacksam över alla vänner som har bil som ställer upp ibland oxå! Jaja, man ska inte klaga egentligen, men va sjutton..

Annars då? Jo, semestern börjar närma sig sitt slut, känns både och. Är ju faktiskt inte så himla länge tills jag går hem igen! :) Och graviditeten går bra, förutom vissa dagar av en satans ryggvärk och ont i fogar.. Iaf så har vi ju haft lite dåligt väder såhär i slutet av semestern, men det har faktiskt gått bra endå, man får försöka roa sig så gott det går. Det har blivit mkt playhouse disney om man säger så.. ;) Näe, nu blir det till att dricka upp kaffet och sen ge sig ut, man får passa på när solen visar sig!

Tjipp!

Tråkigt

Idag har jag haft tråkigt.. :( Ingenting har varit roligt.. Kan ju bero på att jag har haft satans ont i ryggen.. :( Skit oxå.. Lite svårt att vila och ta de lugnt en hel dag oxå med alla måsten som medföljer familjelivet.. Men men.. Bit ihop eller bryt ihop..? Lär bara säga att det är tur jag har min kära bror, vad hade jag gjort utan honom?! Kommer alltid kloka och väl valda ord från honom. Tack för att du finns Janne! Sen att Noel är tokig i sin morbror är ju inte dumt i sig.. ;)
 
Näe, nu måste jag försöka inta en relativt ok sovposition och få mig några timmars välbehövliga sovning.. På återseende gott folk

Tjipp

UL!

Ja, idag var vi då på UL. Allt såg jättebra ut med vår lilla POJKE! :D Vi blev tillbakaflyttade en vecka så nytt datum är 13/12, en liten luciabebis! :D Är så glad nu! Det är en sån härlig känsla att få se de lilla livet på skärmen. Se hur han sprattlar, vickar på tårna och vinkar till oss! :D Han var livlig den lilla grodan, för groda de e han verkligen, låg på mage med benen under sig, hehe! :D I morgon ska jag till BM igen, få moderskapsintyg å så. Sen är det bara att vänta.. vänta, längta och njuta! :D

Tjipp!

Ett tag sen

Ja, de var ett tag sen jag skrev nu. Har njutit av semester ju! :) Har hunnit med att bada en massa, så länge vädret tillät då.. Är ganska skönt med regn nu faktiskt, så har man en bra anledning att bara vara inne och mysa och ta de lugnt! I helgen sov Noel hos sin mormor, han älskade de som vanligt! Dom hade köpt en liten pool till honom så ni kan ju gissa vart han befann sig de flesta av sina vakna timmar där ute?! :) Jag och Jocke passade då på att gå på Evas inflyttningsfest, en skojig men lite väl snurrig tillställning! :) Än så länge går det bra att vistas nykter bland onyktra människor, blir värre ju mer mage jag kommer få, så var de iaf med Noel. Jo, vi har varit lite kreativa här hemma oxå. Fixade färg och olja från gavlis så vi kunde olja in trallen och måla stakeket, blev superbra! :) Sen har vi haft grillsällskap här oxå, var mkt trevligt! Näe, fick bli en snabbis här idag, återkommer i morgon när vi varit på UL och kikat till bebis, bara å hoppas å hålla tummarna att allt ser bra ut!

Tjipp!

RSS 2.0