Kaoset fortsätter..

Är hemma med sjuk Elias.. Eller sjuk å sjuk.. han har problem med sin mage, å tror inte det är så populärt hos dagisfröknarna att byta 5-7 fulla blöjor varje dag.. suck.. försöker få tag i Bvc oxå.. går sådär.. igår ringde jag hela dagen från att telefontiden började.. inge svar.. idag har jag lämnat meddelande.. ingen som ringt upp.. suck, suck, suck..

Jag å Noel var iaf å badade i söndags, så uppmärksamheten för en gångs skull bara kan vara på honom. Det var jättemysigt! Tycker så synd om Noel.. men vi gör vad vi kan.. Han får ju åka bort ibland å vila öronen som han själv säger! (När får mamma vila öronen då?! )

Tjipp

Anledningen

Jag har kommit på anledningen till min långvariga bloggtorka.. Anledningen stavas E L I A S... Han suger musten ut alla i familjen.. Skrik och gap dagarna i ända.. Sliter och drar i allt.. Är överallt och ingenstans hela, hela tiden.. Man är så sålut i huvudet efter en dag, eller räcker med några timmar, med honom.. Stackars Noel ville stanna hos sin mormor en dag till, efter att ha spenderat hela helgen där, för han ville vila öronen.. Matro var det längesen det var här hemma. Elias blir nämligen galen när det vankas mat, skriker å gapar tills han får nåt.. Nu har vi börjat ge honom fiskolja iaf, får hoppas på underverk! Svårt att blicka frammåt, att det kommer lugna ner sig.. Men när dom till och med reagerar(?) på dagis att han "blir så arg.." Jaja, bara å bryt.. bita ihop menar jag.. Återkommer..

tjipp..

Lördag

Lördag idag då. Jag har varit uppe sen 06.30. I morgon kanske jag får sova.. :) Elias har varit orolig i natt.. Vaknade vid halv tolv å skrek.. sen vid fyra.. å halv sju var det alltså morgon.. Sen har det varit full rulle.. Han är på precis allting!! Trycker på TV´n, sliter ut sladdar, röjer i hallen, skriker å gapar.. Tur han e söt.. ;) Noel kom upp strax efter sju så vi tre åt frukost vid åtta. Nu har Elias fått välling å förhoppningsvis somnar han snart.. Jocke var ut å drack öl igår så han sover än! :0 När han masar sig upp tänkte jag faktiskt försöka komma iväg å simma en sväng. Nu ska jag inta min tredje kopp kaffe för dagen, hoppas den har effekt!

Tjipp

När jag får barnbarn..

.. Då ska jag dra mig till minnes när mina egna barn satt och saknade sina släktingar.. När frågan om när dom ska få träffa den och den eller sova hos dom och dom.. Jag önskar att både vi och dom hade mer tid, så man hann med att uppfylla barnens önskningar i den frågan..

tjipp..

VAB

Ja, Vab idag då.. Elias är förkyld.. Igår åkte vi till Hälsocentralen då hans andning inte var helt ok. Han fick ju "diagnosen" förkylningsastma när han var ca ett halvår så nu var det väl dags då.. Han fick iaf inhalera sånt där ventoline plus nån mer sörja som jag glömt namnet på.. Var inte vidare populärt kan jag säga.. Men han är tapper mitt lillhjärta så mellan de två gångerna som behövdes så lekte han på så gott det gick i väntrummet! Det blev väl bättre men inte bra.. Men det typiska väsandet försvann så nu är det"bara" slemmet från förkylningen som gör honom flåsig.. :/ Synd att både Elias och Noel skulle ärva just de där från mig.. :/ Men på Noel har det växt bort, hoppas på samma för Elias!

Jag ska släpa ut Elias en sväng idag endå. Dels lär vi till apoteket för påfyllning av diverse preparat. Dels lär jag ta prover, ska på läkarbesök nästa vecka och jag gissar att doktorn blir lite sur om resultaten inte hunnit komma! :) Men han är ju inte toksjuk så det ska nog gå bra!

Tjipp

Okej då..

.. Jag gör en uppdatering av mitt (tydligen) intressanta liv! ;)

Jag jobbar och står i

Barnen går på dagis mellan alla sjukdomar

Vovven utvecklas å växer

Ja.. typ..? :)

Sammanfattning av Februari

Eftersom det har varit hemskt dåligt med bloggande under Februari så ska jag ge mig på en sorts sammanfattning:

Först har vi alla födelsedagar, Noel har fyllt hela fyra år!! Han hade Kalas med sina kompisar som uppskattades nåt oerhört! :) Min kära make har fyllt år. Min kära bror har fyllt år, på alla hjärtans dag till och med! Pappas fru har oxå fyllt år. Plus en hel drös andra kända och okända! :) Det är trevligt med kalas, men vi kunde väl ha spridit ut oss lite?! :)

När jocke fyllde flydde vi fältet och åkte på kryssning, bara han och jag. Hur mysigt och trevligt som helst. Vi åkte på en lite lugnare båt, Amorella, plus att vi tog en A-hytt med fönster! :) Massa god mad och gott att dricka! Taxfreeshopping och allt vad de innebär! :) Snälla släktingar och vänner höll ställningarna här hemma med barnen å hunden - Tack för de säger vi!

Vi har även hunnit vara sjuka en hel del.. Elias har ätit sin första penicilinkur.. Öroninflamation.. :/ Det har varit förkylningar och magsjukor i omgångar här.. Men vi får hoppas att vi haft vårt för året nu då.

Jag har jobbat oxå, såklart. Det skulle vara den första hela månaden men någon VAB-dag och även en sjukdag på mig så får jag sattsa på full månad nu ist! :)

Udas har kommit i trotsåldern. Han vet tydligen inte vad han heter längre! ;) Tur han är söt! ;)

Jag, barnen och Udas var även i Hemlingby en dag i sällskap av E&L. Mysigt värre med korvgrillning och bobåkande!

Här hemma har vi gjort om i köket! Vi satte upp väv och målade, vitt på tre av fyra väggar. Den fjärde blev grå! :)

Det har säkert hänt massa mer saker men jus nu är detta mitt februari!

Tjipp!

RSS 2.0