Mellandag

ja men näe.. skulle ha skrivit ett långt å fint inlägg här.. men tydligen så raderade jag de.. så då skiter jag i de...


Underbart!

Det har varit helt fantastiskt underbart idag! Dagen började med att Tomten hade hittat upp till Noels rum, där hade han lämnat en liten klapp! :D Sen väntade traditionsenlig julfrukost bestående av tomtegröt, skinkmacka och kaffe! Sen har det varit lite småfix å plock innan folket skulle anlända. Vid två kom alla, min mor och far med deras respektive, svärisarna, min bror och morbror. Vi började med glögg och pepparkaka med ädelost. Sen blev det självklart Kalle och hans vänner! ;) Maten förbereddes medans och sen intog vi allihopa julbordet med god aptit! Å vet ni, tomten hittade hit i år igen, till barnens stora förtjusning! :) En massa fina och bra klappar blev det, såklart gick de flesta till barnen. Så himla underbart att se deras överlyckliga miner för varje paket! Det var superbra och fina grejer som vi alla är nöjda med. Efter julklapparna blev det kaffe och kaka, jag hade gett mig på att göra cheesecake och den verkade gå hem! Nöjda, mätta och belåtna drog sig folket hemåt vid sjutiden. Alldeles lagom för våran del så kunde vi varva ner något och åtminstone få den lilla i säng i skaplig tid. Nu sover hela familjen, bara jag som har lite enegi kvar. Men en superduper trevlig kväll till ända kan jag somna gott om en stund! :D

Tjipp

Kväll

Nu är det kväll och jag är trött. Skulle kunna sluta skriva där.. :) Men iaf.. har vart iväg till affären som jag skrev om tidigare iaf. Blev ingen bussträning men en långprommis med vovvsing iaf! Nu ska vi skriva inköpslista för i morgon ska det handlas, minsann! :) Mer än såhär blir det inte nu. På återseende!

Tjipp!

Tisdag

Idag ska Noel få gå på dagis, äntligen som Fylking skulle ha sagt! ;) Näe då men faktiskt mår vi allihopa bra av att dagis finns. Noel får leka med sina vänner och vara ifrån tjatiga morsan ett tag och Jag får vila öronen! ;) Ensamtid med Elias och när han sover kan jag bara vara..! Ja, lite tid med Udas blir det då såklart! :)

Annars idag då? Jag tänkte jag skulle ta mig iväg till nån affär.. hum.. Har bara inte bestämt hur jag ska lägga upp det.. Men det brukar lösa sig! Ska försöka få till en bussträning med vovvsing idag oxå, men det får vänta till Jocke kommit hem. Ska försöka röja av lite mer här hemma och ev göra köttbullarna idag. Kommer ju faktiskt en hel drös med trevligt folk hit på julafton. Kanske ska se lite anständigt ut då?!

Hum.. Nu fick jag beslutsångest.. Liten tur? Mellan tur? Lång tur? Jaja, den som lever får se!

Tjipp

Saker

Saker ni kanske inte visste om mig:

* När jag äter köttbullar eller falukorv måste jag ta ett jämt antal på tallriken och dessutom dela dom i fyra delar innan jag börjar äta.

* Om det finns dubbel-lysknapp måste båda vara åt samma håll.

* När jag gick i lågstadiet hejade jag på Björklöven - Bara för att min klass hette Björken!

* Jag har haft två syrsor som husdjur, Åke och Lina. Lina åt upp Åke..

* Jag har ingen sköldkörtel men däremot en skruv i foten.

* Min första korset var Roxette i Gavlerinken.

* När jag äter mjukmackor äter ja alltid upp kanterna först.

* Jag har fått ögonbrynet spräckt av en Ak4-kolv.

* När jag var liten var min allra största idol Posa.



Ja, det var lite iaf! Kan hända att det kommer en till lista, längre fram.

Tjipp!

Lyckats

Yes, jag har lyckats med båda mina söner! :) När noel var runt året, kanske lite äldre, så klappade han händerna såfort han såg Brynäs på Tv! :) Han lärde sig ganska snabbt å säga "Heja kyä" (Heja Brynäs) och skrika Jaaaa när det blev mål! Nu pratar ju Noell jättemkt om när han spelar i Brynäs och när han sedan ska till USA och spela. :)

Nu har jag även börjat sett tendensaer hos lilleman! :) Säger man Heja Brynäs så skiner han upp och klappar händerna! Yes, våran hjärntvättning har börjat ge effekt! ;P

Nu ska jag göra frukost!

Tjipp

Fetvadd

Jag har stoppat in fetvadd i öronen.. Allt för att stänga ute så mkt oljud som möjligt.. Som ni förstår är det fortfarande inge bra med öronen.. Säkert nån nedrans förkylning som ligger å lurar som självklart satt sig på öronen först.. Iaf jäkligt irriterande att vid minsta oljud så går det som nålar i öronen, det lixom pulserar upp till huvudet.. Å sen när det är helt tyst, tex på kvällarna, så är det precis som när man varit på krogen eller på en konsert i öronen.. Det lixom sjunger och susar å har sig.. Kuligt värre.. :S

Nog om de.

Just nu är Jocke å Noel i Lexe å skottar tak, bra å få undan lite nu ifall det blir mer snö och/eller tö.. Jag måste oxå skotta tak, kaninburstaket. Kaninerna bor iof i förrådet nu men dumt å förståra buren endå lixom..

Hoppas snön har lugnat sig lite till i morgon, skulle behöva komma iväg å handla. Julafton närmar ju sig med stormsteg så det börjar bli dags att förbereda för den! :)

Det blev ingen valpträff idag heller, inställt pga vädret. Å ingen är gladare än jag! Tror nog inte jag kört upp vilket fall som helst men det käns bättre att den blev inställd än att jag skulle ha tackat nej.

Nu är det en liten gnällis som vill ha uppmärksamhet här. Tur jag har fetvadd i.. :)

Tjipp

Tidigare

Vi gjorde helg en dag tidigare här hemma. Det som är fördelen när man är mammaledig, Noel har faktiskt möjligheten att vara hemma från dagis om han vill. Det händer iof inte överdrivet ofta men endå, möjligheten finns! Å idag är en sån dag. Vi pratade igår om att det kanske skulle komma mycket snö. u har det inte kommit så mycket men tydligen tillräckligt mycket för att Noel ville vara hemma! Skönt tycker jag! Jag håller på att bli förkyld.. Ont som satan i öronen.. Eller ont och ont.. Det skär i öronen vid minsta ljud vilket resulterar i en satans huvudvärk.. Å det är en jättebra kombination med ett hem fullt med barn.. :( Dessutom är Elias på ett ohyggligt gnälligt humör idag, såklart.. Nåväl, ska försöka underhålla pojkarna nu!

Tjipp

Brorsor

Sånt här rorar dom sig tydligen med en våning upp: http://www.youtube.com/watch?v=WBtp8GROCjk

Kan inte låta bli att tycka att det är lite skoj.. ;)

Födelsedag

Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är Elias födelsedag, hurra hurra, hurra! *sjunger för fullt*

Lilla, lilla plutten.. Ett år idag! Vart tog tiden vägen lixom??

Igår hade vi kalas. Släktingar och vänner i en salig blandning. Massa fika och en massa bra presenter. Elias är nöjd! :)

För ett år sedan väntade jag bara på att få åka hem.. :) Elias föddes 04.46, världens sötaste såklart!

Älskade barn!

Ler

Jag kommer på mig själv att sitta å le, jag ler i nästan en och en halv timme. Och varför? Jag kollar på Så mycket bättre! Det var länge sedan, om någonsin, jag har uppskattat ett program så mycket. Vilka människor! Vilken musik! Vilken blandning! Det blev verkligen - Så mycket bättre! Oavsett vem eller vilka som ställer upp nästa säsong så kommer det aldrig någonsin slå de här!

Annars då? Jodå, inte lika less, uppenbarligen, som jag var sist jag skrev. Tiden rullar på och i morgon ska vi fira våran lilla plutt en dag för tidigt. Ett år lixom, vart tog tiden vägen?! Sen börjar dte närma sig jul med allt vad det innebär, myyys! :)

Strax dags för sängen.

Tjipp!

Less

Idag är det bara en sån dag.. Är less på allt.. Vissa saker spelar såklart in att man blir mer less.. Kan man få försvinna ett tag?

Bett

Noel har fått ett bett på dagis - IGEN! Blir så less.. Det är tredje gången på ca ett halvår.. Tre olika ungar.. Vad fasen händer lixom.. Denna gång gick det även hål.. Håller tummarna att det inte är rött och svällt i morgon, lår lära vi åka in.. Jo jag vet att olyckor sker på dagis.. men.. nja, vet inte om jag kan ha överseende med detta.. Måste prata med dem igen i morgon, om vi nu kommer till dagis.. SUCK!

I övrigt har jag en toksjuk Elias här hemma.. Feber och täppt i alla hål.. typ.. ögonen rinner och han ser allmänt fördjävlig ut.. Men vid gott mod endå, käkar och försöker busa! Gofisen då!

Har även hunnit med att göra en god gärning idag, eller vad säger du bror?! ;)

Nu är det natti natti i Familjen Larsens hem!

Tjipp!

Måndag

Måndag betyder ledig dag med grabbarna. Har varit oerhört lugnt här hemma, Noel är snorig och Elias har feber.. Till och med vovvsing är utslagen, har sovit större delen av dagen.. Men vi har hunnit med att leka lite allihopa iaf, tänk vad lite det behövs för att roa två små grabbar! :D Sen blev det lite lunch, potatisbullar, som intogs med mkt god aptit! :) Har gjort lite nytta oxå, röjt undan i käket plus tvättat lite. Duktig sådär ja! ;) Nu ligger feberpojken å sover, jag och Noel har precis mumsat på lite smörkola och vi inväntar mannen i huset. Ikväll vankas det sjukvårdsträff!

Tjipp

Julbak

Ja, av okända anledningar så blev de inge julbak förra helgen.. Men idag tar vi nya tag å sätter fart! Min mamma kommer snart hit, då blir det till att inhandla det som behövs å sen sätter vi igång! Får se hur mkt vi ger oss på/orkar men åtminstone pepparkakor och lussekatter/längder. Knäck och ischoklad är himla gott men ganska så drygt.. så vi får se! :)

Jag hade egentligen tänkt åka ner på stan idag, har ju en liten herre som fyller ett snart.. :) Han tog sitt första steg igår! :D Tror han kan gå men han är så himla feg.. Enda punkten han är feg på.. än så länge..:P

Nu väntar vi på att Karln ska vakna så vi kan äta lite frukost.. fast iof, vi kan kanske äta utan han?!

Tjipp!

Gräsänka

Idag är jag gräsänka, jag googlade på det http://sv.wikipedia.org/wiki/Gr%C3%A4s%C3%A4nka. Och så är det, Jocke är borta hela dagen och halva kvällen/natten. Först jobbar han sen är det julbord direkt efter det. Så jag är gräsänka idag, fast jag vet inte hur mkt ensam man är med två små buspojkar och en liten bushund! :D Vi får se vad vi ska hitta på under dagen, det brukar lösa sig! ikväll ska vi mysa med ostkrokar och julmust! :) Men nu blir det frukost!

Tjipp!

Julbord

Årets första julbord gick av stapeln igår! Mkt trevligt och mkt gott! :) Det var mina gröna vänner som jag delade denna tillställning med, vad mer kan man begära lixom?! Lite väl lite folk med tanke på hur många vi är egentligen men huvudsaken att vi som var där hade skoj å böev mätta! :) Ganska så skoj iaf när "stora starka karlar" sitter och berättar och jämför sina förlossningar! :O

Idag då? Ja, det var lagom friskt att gå till dagis idag.. :) -18.. nja.. lite väl va..? Så det enda uteaktiviteterna idag kommer vara till och från till dagis och nån vovveprommis då och då såklart. :) Nu är det dags för utfodring här hemma!

Tjipp!

RSS 2.0