Följande har hänt

Bourlongernvistelsen i torsdgas var mkt trevlig! Vi vart ett redigt gäng tillslut! Vi mös mest hela tiden! =)

Fredagens bravader bestod av följande; Först lämnade jag som vanligt min kära son på dagis för att sedan vidare ta bussen därifrån till jobbet. Jobbade fram till tre och sen var de bara å hålla i hatten! Jocke hämtade mig, jag släppte av honom på noels dagis, vidare hem för att sätta i alla säten i bilen, fortsatte min färd till bomhus centrum, där väntade jessica, malin och maria. Vi styrde vidae mot brynäs för å häma upp martin och slutligen ramona. Hela arbetsgruppen gavs sig ut till Alborgen för en mkt trevlig vistelse! Nog för att vi inte vann, men vi klarade lika många celler bara de att de andra laget hade träffat fader fora(vet ej hur de stavas). Efter tillhörande buffé var de hög tid att fara hemmåt, lämnade av alla innan jag tillslut kom hem för att genast hoppa in i duschen, gjorde mig i ordning och drog iväg igen, hem till maria närmare bestämt. Där hade vi en kort men ack så trevlig förfest innan hela gänget promenerade ner till hartan. Och förutom några mupp-tjejer och mångo-killar så var kvällen helt ok! Avslutatde med ett par chees på mcdonalds innan det vart sista bussen hem till min sköna säng!

Sov dock bara tre och en halv timme, skulle skjutsa upp jocke å ungarna till gd/gif (obs, jag slutade dricka vid elva, drack inte speciellt mkt så jag var körduglig!) Städat åt morbror idag, jag å brorsan jobbar bra ihop! Sen vart de en liten sväng ner på stan innan jag å noel åkte hem. Jag fick sova två timmar! Tack noel! =) Nu sitter jag å sniffar grillat! Snart är maten klar, flästfilé och potatisgratäng! Mmm! =) Lär ju säga att enda nackdelen med denhär helgen är att jag nu blivit sjuk... =/ Superont i halsen... känner mig febrig.. men men.. det som inte dödar de härdar?

Tjipp! 

Jävla sol!!!!

Nu ser man ju hur skitiga fönster vi har!! Haha! =) Egentligen är jag inte ett dugg sur på solen, den får lysa hur mkt den vill för min del, men nu när jag tittade ut möttes jag av mina skitiga fönster istället för strålande sol.. *mutter* Vet ju jag vad vi lär göra inom en snar framtid.. Men inte idag, idag ska jag å noel njuta av solen! Vi ska ner till bourlongern om någon timme! *härligt* Därför avslutar jag för nu!

Tjipp!

Limegrön is the shit!

Noel fick en T-shirt av morfar ifrån egypten - Limegrön!

Noel fick en T-shirt av farmor och farfar från prag - Limegrön!

Vårruset T-shirten - Limegrön!

Filips GD/Gif T-shirt - Limegrön!

Säger ju de, limegrön is the shit!

Tjipp

Helgen och sånt

Ja, nu har en till helg swichat förbi! Det var skoj i lördags! Fast en skum kväll endå.. Men men, lugnt lixom.. Vi hade för en gångs skull barnvakt så Jocke var oxå med! =) Kul att kunna göra nåt tillsammans för en gångs skull! Iaf så blev söndagen en riktig slappardag! Låg å drog oss länge, man lär ju passa på! Igår jobbade jag dygn och idag har jag varit hemma med lillgrisen. Ja.. var väl allt för nu tror jag. Jo, var till stallet idag oxå, hur härligt som helst att rida idag! Ska dit i morgon oxå! =) Men nu kallar sängen så nu stänger butiken för denna gång! =)

Tjipp!

Okej då..

..Jag SKA skriva oftare! :P Men man är ju en upptagen kvinna så.. hehe.. =) Vad har hänt sen sist då? Jo, i onsdags så hade vi först lite försovningskaos på morgonen, sen p-möte och sen på kvällen var de vårruset! =) Gick rätt skapligt fast vi gick runt hela sträckan! =) Picknick med tillhörande vin på kvällen! =) Jag skaffade mig vuxenpoäng när jag åkte hem först, vid elvasnåret, tack catrin för skjutsen! =) Sen igår så jobbade jag dygn. Man var rätt seg men de gick bra endå, jag var ju inte segast om man säger så! =) Idag så var jag och Noel hemma. Vart en ganska lugn förmiddag. Eftermiddagen bestod av bilåkande.. typ.. Noel var med morfar en sväng sen möttes vi upp hela familjen i lexe, kom hem lagom till lillgrisen skulle lägga sig, jag å jocke åt sedan en sen middag och nu har de blivit hög tid för sängen! I morgon är de party! Kom om du vill! =)

Tjipp

Sjuttonde maj

Var de igår ja.. =) Då fyllde Leo två år! Var där å firade han jag å Noel! Gott fika och barnen fick leka, kan de bli bättre?! =) Mkt saker hade han fått iaf! =) Grattis grattis igen! =)

Innan så jobbade jag. Vi trotsade vädret och begav oss ut en sväng.. men de var brar floppar överallt.. =/ Jaja.. så kan de gå lixom!

Nu blir de lite TV innan sängen kallar, inga sovmornar väntar här inte.. =) Återkommer en annan dag!

Tjipp!

Bilder

 Elden från jaktstugan  
 Middagsbordet
 Myyys!

Jobbat och ridit

Japp, precis vad jag gjort idag. först så jobbade jag hela tre timmar. Sen drog jag direkt ut till stallet. Så skönt att strosa omkring där, fast det var lite kallt i stallet. Red i ca en timme och det gick bra fast jag har ont under revbenen. Hästen var så seg så jag behövde inte anstränga mig så mkt! =) Har tagit ett sånt där vidrigt piller igen.. hoppas jag inte blir lika som igår.. då lär jag nog ringa läkaren.. för de är väl inte meningen att man ska få mer ont när man fått smärtstillande..? Jaja.. hoppas det blir bra så jag slipper de där sen.. piller.. mitt favvo lixom.. =/ I morgon är jag ledig! *skönt* Sen jobbar jag bara halva lördagen och sen ledig två dar igen, oxå skönt! =) Hoppas på lite varmare väder så man kan vara ute lite, få lite mer färg kanske?! =) Å nu har jag kommit in i ett tankestim igen.. *suck* Orkar inte tänka men kan inte sluta heller.. =/ jaja.. så är de.. Ska invänta man och son nu.. hej hej..

Tjipp

Släp

Det vart till å hjälpa broder idag ist. Så jag brassade iväg med släpet som vi lånat av svärfar. Hämtade soffan nere på stan, upp med den till andersberg å sen ut å lämnade släpet igen. Tog en matpaus på MAX och där träffade vi Leif! haha! =) Sen vidare till brynäs för å hämta lite småprylar och sen dumpade jag av brorsan och åkte hem, med mig fick jag en obitrek! =) Nu ska vi bli duktiga! Har faktiskt redan invigt den! =) Nu sitter jag här, uppdaterar lite innan de e dags för sängen.. Iaf så är jag irriterad på vårdstrejken.. hallåja.. bomhus hc e ju stängd.. ringde till sjukvårdsrådgivningen.. dom var oxå stängd.. ringde då landstingets växel, blir hänvisad till södertull.. ringer dit å får en tid.. i valbo!! Så man fick vackert pallra sig ut dit för å få träffa en läkare.. tur eva kom hit en sväng så jag kunde snika skjuts! Fick iaf nå piller utskrivna.. älskar piller.. *not* men men, blir de bra så e de väl värt de.. ska hämta ut dem i morgon så då kanske jag kan få sova lite! Var väl allt för idag tror jag.. Är nog för trött för å blogga nu.. =) så.. på återseende!

Tjipp!

Helgen!

Jo, vi var alltså på teambuilding med sjukvårdarna i helgen och jag kan ju bara säga att de stället var heeelt underbart! Jag lovar att lägga ut en bild så fort jag laddat över bilderna på datorn. Vi var iaf på ett ställe som heter jaktstugan, det ligger en bit utanför åshammar, och ni som varit där ni vet vad jag talar om, ni andra rekomenderar jag varmt att åka dit! Iaf så blev det lite "sammanhållningsövningar", grillning och bara allmänt myspys framför brasan under en stjärnklar himmel med porlande vatten runtom! =) Vi sov i en stuga, på träbäddar, med våra liggunderlag och sovsäckar så somnade vi till en sprakande basa! *lovley* Och att vädret var som de var bidrog en hel del till en helt perfekt helg! =) Dumt nog stukade jag foten, men jag var j med en massa sjukvårdare så! =)

I övrigt är allt som de ska! Idag gjorde noel praktik på mitt jobb..hehe.. =) Dagis hade planeringsdag så... Nu ligger han å sover i sin vagn, det är lite kyligt ute idag men jag tror han sover gott. Han pratade nyss i sömnen, sa mamma.. haha.. =) Annars tror jag de blir till å hjälpa bror att hämta soffan idag. Tror inte jag hade nå mer på schemat.. haha.. =) Näe, ska passa på å äta lunch medans noel fortfarande sover.. 

Tjipp 

Ännu en underbar dag!

Solen skiner, fåglarna kvittrar och.. underbart! =) Vi ska packa i ordning oss strax å ge oss iväg. Vi ska åka ut till lexe för att städa bilen idag, kanske inte låter så skoj, men tänk vad fint de blir när vi är färdiga! =) Sen bär det av på teambuilding för min del. Vi ska ha de med sjukvårdarna/bilförarna, sova över på hemligt ställe och grejer.. hehe.. kan bli skoj.. =) Näe, ska gå nu tänkte bara avlägga en liten rapport! =) Ha de fint å njut idag! =)


Tjipp!

Okej, då försöker jag igen..

.. Ska försöka bli en någorlunda trogen bloggare igen.. hehe.. =) Att jag inte skrev nå förra veckan får jag helt och hållet skylla på tidsbrist.. Eller är de jag som prioriterar fel? De tycker Jessica att jag gör.. haha! =) Jahapp.. hänt sen sist då? Ja, idag har jag jobbat, vi var på badade! Ska bli himla skönt nu när man snart kan börja bada ute! Igår då, jo då var vi i bourlongern, jag å noel, eva å leo å winnie och jessica å nelson. Catrin å tristan å carro och claudia oc charlie kom förbi en sväng dom med. Det var himla trevligt lär jag säga men nu ser jag ut som en kräfta! Haha! Man e duktig å smörjer in och skyddar noel, men sig själv... haha.. =) I onsdags så jobbade jag och för övrigt var det en väldigt konstig dag.. =/ Önskar bara folk kunde sluta skylla ifrån sig... Fast jag kom just på de, allt som händer är mitt fel! jaja, nog om de... I tisdags så var jag ut till hästen! Go-pållen! Red på banan och han var jätte duktig! =)

För övrigt så rullar de mesta på! Är ganska så glad mest hela tiden! De saker som gör mig arg/ledsen försöker jag förtränga ur mitt liv, så de så... Fast visst kunde man önska att även de sakerna kunde ordna sig... jaja..

Näe, nu ska vi ha lite fredags mys här! =) Å föresten, det är inte förbjudet och låna noel...

Tjipp

Just..

..hemkommen från bourlongern! Noel sov iof mest hela tiden.. hehe.. men Flizan å Leo lekte som tokar iaf! Tror till och med solen tog lite idag! =) Å vet ni då? Nu e jag ledig!!! I hela två dar!! De ni! =) Ska bli underbart kan ja lova, välbehövligt om inte annat! Händer annars då? Jo, vi ska på kalas idag! Lilla Maja fyller ett! Herre min ge vad tiden går fort! Jag å Noel har iaf köpt present till henne idag! =) Sen efter kalaset ska jag träffa min gumma! =) Å i morgon ska Noel till Bvc, var ett tag sen han var där nu så de ska bli himla skoj å se hur stor han har blivit! =) Föresten så hade jag velat varit ut i lördags.. inte för att det var så länge sen.. men ja.. haha.. =) Å nästa helg blir de inget heller för då har vi teambuilding med sjukvårdarna! =) Kanske helgen efter d? =) jaja, mkt som hinner hända däremellan! =) Först å främst ska jag invänta min kära make så jag kan hoppa in i duschen innan kalaset.. =) På återseende gó vänner! =)

Tjipp!

Dåligt dåligt...

Ja.. dåligt av mig att inte uppdatera oftare.. men oj oj.. jag har jobbat mkt denna vecka.. jobbat dygn mån, ons och igår.. ska jobba dygn i morgon oxå.. Sen har jag varit i stallet, kollat på tävlingar och försökt underhålla sonen! =) Idag ska vi hjälpa bror att komma på plats i nya lägenheten! =) Åker väl iväg om en tille typ.. Men nästa vecka blir lugn, lovar att skriva lite mer detaljerat då! =) Ni får hålla ut så länge!

Tjipp!

RSS 2.0