Gäller här med

Tror ni på fullaste allvar att jag tänker godkänna en anonym kommentar? Stå för vem du är så kan jag svara dig direkt ist. Nog om de.


Det var längesen jag skrev nåt här nu. Har inte haft så stor skrivlust och när den fallit på så har naturligtvis inte sidan fungerat.. Men men.. Det har hänt endel sen sist. Orkar inte gå in på detaljer just nu, varken av de goda elle rav de onda..

Just nu sitter jag på jobbet, det är lite vila här för tillfället men snart ska vi bege oss ut i de fina vädret!

I morgon fyller en av mina gullisar år! :) Så jag å Noel ska på kalas!

Söndag är jag åter på jobbet, spännande..

Får räcka för tillfället, nu är det dags att återgå till arbetet!

Tjipp!

Arbetsdag

Idag är en helt vanlig arbetsdag. Jag klev upp 05.45, gick på toa, tog fram kläder till mig och lillgrisen. Sen satte jag på lite kaffe. Knäppte på Tv´n och datan, bredde mackor och hämtade en kopp kaffe. Satte mig framför datan med nyhetsmorgon i bakgrunden. Sen var det dags att väcka sonen, svårväckt som han e så tog jag upp honom nästan sovandes. Satt och mös ett tag i soffan sen klädde vi på oss. Tog en promenad till dagis, lämnade en glad och sprallig kille vinkandes i fönstret när jag fortsatte mot bussen. Hoppade på 12an och ca 7.45 klev jag innanför jobbdörrarna.

Arbete enligt schema :P

Å nu sitter jag här, ska försöka komma isäng i tid idag, min kropp behöver nog sömn.. Men först blir de lite internetande och telefonande! :)

Tjipp!

Helgen i ord

Japp, ännu en helg avklarad. Vad har gjorts då? Tja.. i fredags vad det mest hemma men en liten sväng ut till Eva blev de iaf! Alltid trevligt att surra bort en stund! I lördags så jobbade jag, var helt ok men man blir ju lite avis när några vänner går ut.. :) Men jag roade mig med melodifestivalen och smågodis jag, fick duga de me! ;) I går så var de full fart hela dagen. Jag åkte hem å åt frukost efter jobbet sen åkte jag och Noel ut till Hästbo, där hade Leo 3års kalas! Mkt skoj för pojkarna som lekte och busade i massor! Vi tackade för oss vid ett tiden och direkt därifrån åkte vi bara och hämtade resten av familjen och sen åkte vi ut till Lexe. Farfar hade köpt en el-fyrhjuling till Noel! :) I början var den läskig men efter ett tag så blev de världens roligaste grej! :) Brumbrum hur länge sm helst! Iaf, vi åt mat där oxå, kalops! Sen satte vi även upp ställningen till poolen! Nu börjar de bli sommar! :)

Idag är vi lediga jag och Noel så vi ska ta och bege oss ut strax. Fick en välbehövlig sovmorgon ända till nio idag, tack Noel! :) Sen ikväll är det vårruset som gäller, hurtiga vi på vårat jobb! ;)

Tjipp!

Mår illa!

Ja, jag mår fan illa när jag läser din blogg! Hur man som människa kan vara så in i helvete jävla falsk! Är sååå glad att jag ej längre har något med dig att göra! Jag vet att jag inte är ensam om att tycka såhär. Som du har betett dig, så beter sig inte en vuxen människa! Vem tror du att du är? Tror du att du är speciell på nåt sätt? Jaja... Kunskapen sitter inte i pengar/saker....


Nog om de. Idag har det varit en toppendag! Noels medicin verkar fungera bra iaf så idag bar det av till dagis. Jag jobbade en sväng sen blev de en prommis med Tessan! :) Drog mig över till Catrin en sväng oxå innan jag hämtade Jocke på jobbet. Var å handlade lite å nu väntar jag på att maten ska bli klar! :) Man är ju bara liiite bortskämd sådär! ;P Sen så blir de förhoppningsvis en till prommis, denna gång med Jenny! Åtminstone en kopp kaffe! Näe, nu kallar sonen på uppmärksamhet, dags att gå!

Tjipp!

Men igen??

Jahapp, då var de dags igen då.. Noel e sjuk.. Han har jättedjup hosta nu.. Stackarn, han fick världens panik när jag skulle väcka han för å gå till dagis.. Näe, då är vi hemma å hoppas det inte bryter ut till nå värre.. Nu får vi prova å se om astmamedicinerna hjäler då.. Plutten då.. Just nu ligger han å snarkar i Jockes säng, får se hur länge innnan nästa hostattack.. Håll alla tummar ni har att det inte blir värre än såhär!

Tjipp

Helg

Ja, för er som inte uppfattat de, de e helg nu! ;) Å vet ni vad jag ska roa mig med i helgen då? Städa.. Haha! Faktiskt var jag iväl med Eva en sväng igår, kikade på lägenhet och hus lite varstans! :P Men idag och i morgon blir de städning, jag och jocke har lovat varandra nu. Det behövs en såndär riktigt genomkörare av lägenheten.. Men de blir bra när de blir klart, viiiisst? ;) Ikväll blir det Robinson och mys med mina favvosar! :)

Tjipp!

Noels Läkarbesök

Idag var vi till barnkliniken med Noel, vi har ju misstankar om förkylningsastma. Det var ju svårt för doktorn att säga nåt nu eftersom han var frisk men utifrån våra erfarenheter av det plus Noels sjukdomshistorik så var det mest troligt att det var så. Så nu har vi fått andningsmask plus mediciner utskrivna så nästa gång han blir sjuk ska vi köra en kur astmamediciner. Ska ha uppföljning med läkaren i sommar samt att jag har ett nr till astmasköterskan soim jag kunde vända mig till närsom. Triskt såklart att det blev såhär men samtidigt brukar de flesta fall av förkylningsastma växa bort med åren. Skönt oxå att ha nåt att jobba med, ha något att ta till när det blir som värst. Så kanske han inte blir sådär supersjuk som han har kunnat bli.. Nu är han frisk iaf, får hoppas han är frisk lääänge nu! Min plutt!

Näe, det får räcka för nu, ska äta lite nu, på återseende!

Tjipp!

RSS 2.0