Ännu en dag!

Japp, ny dag, nya tag! =) Tror jag överlever tre timmar på jobbet.. hehe.. =) Ska väcka sonen nu här å gå med han till dagis sen blir de då som sagt jobb nägra timmar. På återseende!

Tjipp

Tidiga morgon

Och här sitter jag på jobbet! Snart får jag gå hem, skönt! =) Hoppas de blir en tur på stan idag, eller köpis kanske?! Jaja, de löser sig! Ikväll är det hockey iaf! Äntligen, var ju flera dagar sen!! =) Näe, dags att avsluta, snart kommer avbytet!!

Tjipp!

en vecka och en dag

Var de sen sist jag skrev. Och vad har hänt då? Jo, vi var på kryssning med jobbet och satan va skoj vi hade! Skönt att smita från verkligheten för en stund!

Sen har de hänt både roliga,tråkiga,bra och dåliga saker... 

Hoppas för allas skull att allting löser sig till de bästa..

Sen en sak till, VAR ÄRLIG FÖR I HELVETE!!! Sanningen kommer ikapp en förr eller senare... stå för de du gjort på en gång.

Gillar inte folk som gör illa mina vänner.... tyvärr allt för många svin där ute... *onda ögat*


tjipp

Glömde tillägga en sak, kasta inte över din egen skit på andra.

Drömde visst...

.. Jag drömde visst om Ånn i förrgår! Haha, hade börjat prata i sömnen med Jocke om hur trevligt och mysigt det var där! haha! Som om han skulle veta de då? =) Undra vem jag trodde jag pratade med? Hehe.. synd jag inte kom ihåg drömmen bara..

Näe, nu ska jag ladda inför den stundande kryssningen! Idag åker vi i abetsgruppen! *wee* Ska bli himla skoj! =) På återseende!

Tjipp!

i-lands problem

Ja, jag blir faktiskt irriterad.. på mig själv oxå.. Här sitter man å klagar på små löjlia skitgrejer! Man måste ha en ny Tv, man har tröttnat på mobilen, jobbigt att laga middag, har inte råd att gå ut en helg, internet är för segt, bussen kommer inte förän om tio minuter, tvättkorgen är full.. osv osv osv.. Fan alltså.. Man har tak över huvudet, mat på bordet varje dag, hälsan i behåll, familjen är frisk, man har vänner, ett jobb.. osv.. näe.. man har mage å klaga!!! Usär man otacksam lr vad e de frågan om.... skärpning!


tjipp 

RSS 2.0