På måndag sker det!

Ja, äntligen så har jag fått tid för operaion! Det tog tid men när de vl sker så går det undan! Fick brevet i tisdags, ska upp på förberedelse för operation möte i morgon, det skulle tydligen ta hela dagen med provtagning och träff med läkare och sköterskor och sånt. Sen du, på måndag ska de jäkeln bort! =)

Sitter på jobbet nu så de blir bara en snabbuppdatering, ville bara dela med mig av mitt glada besked! =)

Tjipp!

Utmaning

Jag har blivit umanad av Jenny (www.jennyhs.blogg.se)
Å inte e jag sen å anta den! Så.. då kör vi!


Utmaning
Regler:
Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!
Lycka till!




1. Vad heter du?: Sandra
2. Ett ord på fyra bokstäver: Skor
3. Flicknamn: Saga
4. Pojknamn: Simon
5. Yrke: Sköterska
6. Färg: Svart
7. Klädesplagg: Sockor
8. Mat: Soppa
9. Sak i badrummet: Shampo
10. Plats/stad: Södra Bomhus
11. En orsak att vara sen: Ställt om klockan
12. Något man skriker: Satan!
13. Film: Snowroller
14. Något man dricker: Sprit
15. Band: Sven ingvars
16. Djur: Sandekorre
17. Gatunamn: Smaragdvägen
18. Bil: Subaru
19. Sång: Sol, vind och vatten

Och jag vet inte vilka jag ska utmana så dom som känner sig manad får göra´t! =)

Tjipp!

Det perfekta livet?

Finns det någon som har det perfekta livet? Jag anser mig ha ett perfekt liv, men är det de perfekta? Jag har min familj, min underbara familj med man, barn, bonusbarn och min bror och föräldrar osv osv, men är det perfekt? För mig är det perfekt.. Jag har mina vänner som för det mesta är toppenvänner som ställer upp, ger och tar, skänker glädje, ger råd och ger mig förtroende osv, men är det perfekt? För mig är det perfekt.. Jag har ett jobb som jag trivs med, får pengar varje månad osv, men är det perfekt? För mig är det perfekt.. Jag har mina fritidsintressen såsom hästar och hemvärnet, jag har möjlighet att göra de mesta som faller mig in, men är det perfekt? För mig är det perfekt.. Jag har tak över huvudet och mat för dagen, jag kan unna mig lite godsaker då och då, men är det perfekt? För mig at det perfekt..


Tror nog att människan generellt aldrig är nöjd. Detf inns alltid saker och detaljer man vill ändra på. Samtidigt tror jag att man lär lära sig uppskatta de man verkligen har och ta vara på de, fast de kan va väldans svårt många gånger..

Näe, slut för idag..

Tjipp

Lite Off

Känner mig lite off nu.. har gjort de ett tag.. Vet inte varför heller.. kanske är nåt i luften? Har lixom ingen energi för nånting, därav mitt uteblivna bloggande.. Men men, får hoppas på vissa saker så det kanske ljusnar.. Har endel å se fram emot ju så förr eller senare vänder väl humöret oxå. Men till dess så får ni kära läsare stå ut med tråkiga inlägg.. Jaja, även den bästa har väl sina svackor va?! =)

Tjipp!

Födelsedagar

Det är många födelsedagar i februari, först min söta son då som jag nämt fört, sen i torsdags fyllde min kära man år och då slog jag på stort och gjorde fetaostfyllda älgfärsbiffar med klyftpotatis serverad med tzatsiki bea och sallad! mm... de var gott de! =) Iaf så fyller min bror år idag så vi ska dit å fika! =) Nu först ska vi åka å handla lite å jag ska passa på att klippa broder oxå. Så får vi hoppas att brynäs spelar lika bra idag som dom gjorde i torsdags! =) Näe, usch vilket tråkigt inlägg dehär blev men jag lovade nån att jag skulle skriva ett inlägg så nu har jag gjort de! =)

Tjipp!

Morbrorbesök och morgonprommis

Igår kom Noels morbror hit. Firade Noel i efterskott. Han e så snäll morbror Jan, först bjöd han hela familjen på MAX å sen fick Noel två paket! =) Ett gosdjur, NickeNyfiken, och ett munspel! =) Tog ett tag innan han fick in snittsen på munspelet men sen var de full fart! :) EN sak som låter som vi inte kan ta ut batterierna i.. joru.. :P Iaf så tog Noel med sig Nicke till dagis idag, kan ni tänka er, han bytte ut sitt kära får! =)

Idag har jag hunnit med en promenad nu på morgonen, Jag å Tessan möttes upp direkt efter lämningen på dagsi och tog en härlig men kall promenad på nästan en timme! Skönt skönt! Nu blir de lite värmande kaffe och sen tror jag det blir stallet, har inte bestämt mig än..

Ikväll är det hockey, och nu jävlar är de dags för en vinnst tack...

På återseende!

Tjipp!

Jobbdags igen

Japp, sitter på jobbet igen då.. Jobbade dygn i fredags och jobbar dygn nu.. Tungt, men endå skönt.. Man får många timmar gjorda på dehär långhelgerna. Å jag kan leva på gårdagen lite! ;) Var nämligen på övning igår! Åkte direkt efter jobbet ner till gävleborgsgruppen för en heldags sjukvårdsövning. Började med HLR. Fick vara med å visa lite, vi sjukvårdare förväntas ju kunna de där.. :) Sen hade vi omhändertagande enligt LABCDE, känns skönt att det faktiskt sitter i bakhuvudet nu! Roligt oxå att man känner att man kan lära ut och svara på de andras frågor! I de momentet ingick även att ta bort hjälm med säkrad nacke, dvs man håller nacken still vid misstannke om nack/ryggskada och ska försöka få av hjälmen smidigt och smärtfritt. Skall göras två och två! De gick finfint. Sen efter lunch övade vi på en iscensatt bilolycka, då fick jag prova på att vara gruppchef! Hur kul som helst och för att vara första gången är jag väldigt nöjd! Det vart yrt och man var ju lagom stressad, men va sjutton, vi räddade ju alla tio personer så.. ;)

Näe, nu blir de till att göra ett sista rycka här på jobbet, höres gott folk!

Tjipp!

Utmanad

Jahapp, jag blev tydligen utmanad av Ramonas syster jessica så så tar jag mig an den då! ;P

Såhär går de till, gå till dina bilder, ta bildmapp 6 och bild 6 och lägg ut den här och skriv lite om den. utmana sen 6 nya vänner och länka till dem.



Ja, här var vi på kryssning med jobbet, Ramona och Maria mumsar i sig av buffén och vinet! ;P Måste säga att de var en mkt rolig resa, hehe.. ;)

Okej, dom jag utmanar då...

www.supersuperior.blogg.se - Hanna

www.heffler.blogspot.com - Broder

www.jennyhs.blogg.se - Jenny
 
www.lollo83.blogg.se - Louise

www.jenny79.blogg.se - Jenny

www.nirrban.valbo.net - Nicole

Falsk

Ja, de är precis så de är. Du är en falsk människa. Hur orkar du leva med dig själv och alla dina lögner? Först predika om både de na och de andra och sen.. Ska man inte leva som man lär? Att du ljuger för dig själv är väl en sak, men att du ljuger för precis alla i din närhet.. Hur orkar du kliva upp och se dig i spegeln varje morgon? Håller du isär vad du sagt till vem? Jag hoppas och tror att allt slår tillbaka på dig en vacker dag. Du kan inte komma undan med precis allt jämt. Tror faktiskt att verkligheten börjar flåsa dig i nacken nu. Och det är rätt åt dig att du faktiskt börjar må dåligt, då kanske du börjar vakna. Jaja, jag vet att du bara är avundsjuk! HA!

Fotonot. personen DU i denna historia kan vara fler än en person.

Tjipp


Ny dag..

.. nya möjligheter! :) Dagen börjar med ett p-möte 9.00. Noel har precis blivit lämnad på dagis. Har faktiskt inte en enda plan för dagen idag.. Lr jo, måste fortsätta mitt projekt tvätta/röja garderober.. :)

Igår då? Jo, Tristan var här en sväng, dock kortare än tänkt.. Men de gick jättebra! Han gör inte mkt väsen av sig. Sen, efter maten, åkte jag å Jenny iväg å kollade på curling.. hehe.. Inte för att jag fattade poängsystemet men dom vi höll på fick storstryk iaf.. :) Sen blev de kaffe och en massa prat.

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och börja bege mig mot jobbet.

Tjipp!

Pigg som en mört!

Japp, vaknade skönt utvilad idag! Noel vaknade och var på toppenhumör! Vi käkade frukost och sen bar det av till dagis för lillens del. Här hemma har det blivit endel vettigt gjort. Jag har rensat ur Noels garderob, rensa min egen och tvättat en massa maskiner. Bland annat de nya sängkläderna, kanske e dags iom att vi fick dem i julklapp? ;) Nu är de våra bästa år och sen blir det ytterligare ett ryck innan min kära gudson kommer hit! Kanske hinner uppdatera lite senare oxå, men till dess - på återseende! ;)

Tjipp!

Tävling?

Är det nån tävling som jag missat? Tävlingen om vem det är mest synd om.. Vem har det jobbigast, vem har varit med om de hemskaste sakerna? Oj vad vi glömde bort alla utom sig själv i dehär, jaha, hade jag vänner som var beredd att ställa upp och finnas där för mig.. Nämen, fanns det folk runtom mig som oxå mådde dåligt, kan de va möjligt? Ja se där ja, nu ljög jag visst för alla, inklusuve mig själv.. Fast de gör inge för de är ju mest synd om mig själv endå så..


Suck är de enda jag kan säga..

www.singelpappa.blogg.se

Där har vi en som INTE tycker synd om si själv, trots allt tragiskgt som hänt! Läs lär och begrunda!!

Tjipp

Sumering av helgen

Fredagen var lugn, en sväng till stallet och en handlingstur med bror sen hem och umgås med familjen. Helt perfekt fredag för min del!

Lördagen så åkte jag och Noel ut till mamma/mormor på förmiddagen och bakade bullar och sockerkaka! De tyckte Noel var superskoj! :) Sen lämnade jag kvar honom där och åkte hem till min kära man som dagen till ära hade städat hela lägenheten! :) Vi gjorde mat, regnbåge med persiljesmör, kokt potatis och romsås! Mums! Sen kollade vi på hockeyn, mindre roligt med tanke på resultatet.. Iaf, sen tog vi bussen ner till interpool och spelade biljard! :) Hur skoj som helst! Avslutatde kvällen på McD för att sen åka hem och bara myyysa! Välbehövligt break från allt och alla! :)

Söndagen började vi med att sova ut ordentligt, oxå de välbehövligt. Vi fixade och donade fram till tvåsnåret då Lillgrisen kom hem och vi avfirade ett jättelyckat kalas med närmsta släkten! Fikade en massa och öppnade paket, kan de bli bättre lixom? :) Lite senare kom även Leo och Tristan med deras mammor och fikade och lekte lite oxå! Mkt uppskattat av Tvååringen! :) Noel somnade nöjt i sin säng för att sen vakna mitt i natten och inte vilja somna om.. Jajaj, han fick avsluta sitt sista dygn som ettåring i mamma och pappas säng! :)

En superhärlig helg! Nöjda hela familjen! :) Tack alla goingar för presenter och gratulationer!

Nu fortsätter mitt dygnsarbete här, går av 8.00 i morgonbitti! Ska ringa å säga grattis igen till älskligen sen, han uppskattade ju inte min fina sång i morse.. hehe.. :)

Tjipp!

En snabbis

Uppdaterar bara en liten snabbis här. Idag är de kalas som står på schemat, Min lilla älskling fyller ju hela 2 år i morgon. Helt sjukt vad tiden går fort alltså! Bjussar på en bild bara för de! =) Så återkommer jag med allt om hela helgen senare!

Tjipp!


RSS 2.0