Jul och sånt

Japp, nu är julen över för denna gång... Har haft en helt underbar jul! Är ju såklart lite stressigt innan men när väl allt e som de ska är man rätt nöjd! Ska försöka sammanfatta julhelgen:

Julafton; Började dagen med att han jag jobbar med kom hit, vi käkade en traditionell frukost med julgröt, skinkmacka och nybryggt kaffe! Sedan blev det julstök och de sista förberedelserna inför den stundande eftermiddagen. Så vid två var det äntligen dags! Då kom Alla gästerna, min mamma å hennes karl, jockes föräldrar, min bror, jockes syster å hennes karl och min morbror. Vi började med glögg, sen blev det kalle och framtagning av all mat, sedan åts det för fulla muggar! Allt var verkligen jättegott och det var hur trevligt som helst! Efter en stund blev det julklappsutdelning, och som väntat gick de flesta till Noel! =) Han var helt lyrisk när han fick öppna, riktigt lös om honom! =) Så nu är hela vardagsrummet fullt med läragåvagn, telefon, traktor osv.. =) Vi allihopa umgicks fram till åtta snåret, då passade de bra att gästerna gick iom att Noel lägger sig då. Inte för att han var så sugen på å sova då, men endå! =)


Juldagen; Blev rätt lugn, Jocke hämtade sina pojkar. Först fick dom öppna julklappa här, sen åkte vi ut till Jockes föräldrar så fick dom öppna julklappar där. Vi fikade lite där oxå.


Annandagen; Då var vi till min mamma, hon fyller nämligen år denhär dagen. Där blev det fika.


Har varit en händelserik vecka med massa trevliga bjudningar, lite jobb och lite tråkigheter... I de stora hela kan man sammanfatta det som en perfekt jul! =)

Nu vankas det nyår, en ny möjlighet till en ny start. Med förhoppningar, förväntningar och drömmar...


Tjipp

Mitt i natten!

Ja, vad gör man uppe egentligen? Hums.. Noel ligger å "pratar" i sin säng just nu.. han verkar inte heller kunna sova.. den enda som sover i dehär huset e Jocke! =) Tog på att jobba två





------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ehh... vad har hänt med dehär inlägget egentligen...?

Ensam...

Ja.. de e jag nu.. Eller Noel e ju hemma såklart.. Men Jocke har åkt å jobba! Å herre gud.. =) Nu får man lite försmak på hur de blir om ca 2 måander.. När jag jobbar går Noel på dagis å när jag e ledig e vi hemma själva.. Jaja, man kommer väl in i de oxå så småning om! Iaf så lär jag bara informera, Noel har nu fått sin femte tand! =) Stora killen nu ju! Å appropå stor, sist han var till Bvc var han 76cm lång å vägde 10,3 kg, de ni! =)

Hänt annars då? Jo, igår var jag å provred en häst då de inte blev nåt med den förra jag skrev om. Denhär hästen verkar jätte trevlig, å folket verkar oxå trevliga! Vi får väl se hur de blir.
Sen så var de julfest i lördags med jobbet, jätteskoj de ju! Började med julbord på stora vall, att rekomendera! Sen fortsatte vi hemma hos Jessica för att till sist styra mot Hartan! Var hur skoj som helst! Tror jag dansade för ett år frammåt! =) Som vanligt tappar man ju bort alla, men de gjorde inget för jag var på ett såntdär humör när man pratar med allt och alla! Haha! =) Å faktiskt så var det inte sådär jätte äckligt som de brukar kunna vara, var nån enstaka, men de kommer man nog aldrig ifrån..

Näe, nu ska jag passa på att röja lite här medans Noel sover. Ha de alla söta! =)

Tjipp!

Dålig

Ja, usch vad jag e dålig på att uppdatera nu för tiden då.. Ska skärpa mig - lovar! =) Tiden bara flyger iväg och snart e de jul! *wee* Är ju bara sååå himla mysigt!

Idag var vi på Filips skola på luciafirande. Hela familen åsså var farmor med. Noel var skitrolig, så fort det vart tyst i salen vi satt i började han "prata" haha.. var ju roligt till en början men lite pinsamt när de stackars barnen försökte läsa verser.. haha.. men Han charmade nog alla så de inte gjorde nåt! =)

Annars har de inte hänt sådär jätte mkt.. hum.. *tänker* Jo, vi var å hälsade på Eva å Leo i söndags. Skulle ha varit på badat men de får vänta tills alla är så gott som friska.. om de nu händer nån gång?! Sen så har jag jobbat i vanlig ordning, varit ute å promenerat endel, (fast idag var de svinkallt... eller vad säger du T?) har pratat med en massa roliga människor i telefonen, har myst en hel del med min familj (finns de nå bättre?) Å.. ja.. kommer inte på nå mer just nu.. ska försöka få igång inspirationen för dehär nu igen.. går i vågor dehär.. jaja.. nog pladdrat för denna gång..

Tjipp! 

Helt underbar!

Ja, hela veckan har varit helt underbar! Började med en utgång i lördags, var hur skoj som helst att festa med Eva och Linda! =) Inte att förglömma middagen hos pappa och Lotta före! Sen så har det varit ettårs kalas, kurs i Sthlm, hockey, Barnträffar, massa mys med familjen och så idag avslutades veckan med att gå på invigningen av Bocken!

Kan bara säga att jag är supernöjd med veckan som gått! Tack alla underbara själar som görgyller mitt liv på ett eller annat sätt! Utan er vore jag inget!

Min älskade Noel Fyller 10 månader idag! Han är ju stora grabben nu! =) Ålar på som en tok, har börjat resa sig mot saker och är allmänt go!! Älskar min fina kille!

Nu ska jag fortsätta umgås med min härliga man och sen njuta av min lediga dag i morgon!

Tjipp!

RSS 2.0