Ödet

Jag tror stark på ödet. Jag tror att allt som händer har en mening, fast ibland kan de vara väldigt svårt att se meningen med det som händer. Jag tror inte på nån "högre makt" men definitivt att "nåt" påverkar oss och det som händer runt om kring. Om man tänker på hur ens liv ser ut och alla olika händelser som fått livet att se ut just som de gör, vilka grejer! Alla enskilda, specifika händelser som format livet till vad de är. Helt otroligt eg! Tänk bara på alla vänsaper man har och har haft, hur blev det som de blev och varför är det som det är? Familjesituationen, att den ser ut som den gör, det är ju oxå en historia för sig. Och jobbet då, hur blev de som de blev lixom?! =) Ja, det finns endel att tänka på!

Tjipp!

Tystnad!

Det är tyst här hemma, eller ja, ljudet av tvn och klickandet från tagenterna hörs ju.. men annars är det tyst.. underbart! =) Var ett tag sen jag var helt ensam hemma nu. Man behöver de ibland! Noel är på dagis idag, första gången på två veckor. Hoppas han är frisk länge nu, hela året helst! :P Jag har varit i stallet idag, var ju hur längesen som hest nu. Vår bil har varit trasig så de har varit svårt att ta sig ut.. Men han e ju så himla go hästen å jag har längtat som sjutton efter han! Ikväll ska jag träffa Catrin, kanske blir en sväng tikk PK. . =) Nu ska jag äta lunch och sen kolla på Days! =) Egentid, mm.. =)

Tjipp!

Se där ja!

Noel har sovit hela natten i sin egen säng! *wee* Han har endast gnällt till en gång men de tror jag var i sömnen, han sa blää.. haha! =) Duktiga pojk, börjar de bli friskt nu? Igår åt han till och med några tuggor mat. En hel macka och några flaskor nyponsoppa har oxå gått i! =) Och inte ett dugg grinig heller! Nu är mammahjärtat lugn och glad! =)


Annars då? Jo jag är hemma med Noel idag oxå, en dag att samla energi på. Så får han gå i morgon till dagis, han tjatar om alla sina fröknar och kompisar nu! =)  Förutom ett möte senare ikväll så händer inte så mkt, kanske för jag tröffa min gudson idag oxå? =) Näe, nu hör jag en ängel som bökar, på återseende!

Tjipp!

Ny vecka

Ja, nu har helgen gått. Var supertrevligt i lördags! =) Roliga människor och lagom med drickat! Dansa dansa dansa, det är som de ska när man går ut! =) Gårdagen var helt ok, trött som en gnu bara. Men det är vi hela familjen just nu, är lite väl mkt just nu.. Noel är fortfarande sjuk så vi blir hemma/inne idag med.. Jobbigt, både för han och oss. Och den stora av dom andra pojkarna är sjuk nu oxå.. det går runt... Näe nu blir det frukost.

Tjipp

Jobbdags

Sitter på jobbet nu. Det är än så länge lugnt här. Herrn i huset sover än, får passa på att ta sovmorgon när tillfälle ges! Dagen kommer bestå av lite shopping så de kommer nog gå undan! =) Sen blir det hem å göra sig i ordning och iväg på party! =)

Inatt sov Noel ända fram till fem i sin egen säng, tyvärr vaknade han av en hostattack som slutade i en slemkräka.. stackars.. men de kan va bra oxå så han får ur sig de nån gång.. Kom upp till ss då iaf och somnade om rätt fort!

Näe, dags för ett ryck, ha´t bra!

Tjipp!

Stadsbesöket

Ja, nyss hemkommen från ett besök i staden.. HATAR verkligen att shoppat åt mig själv.. När jag väl bestämt mig för att köpa nytt då hittar jag sjutton ingenting som passar.. Usch.. Men men, blev iaf ett par jeans från Lindex, vart skapligt nöjd iaf fast jag inte hittade ett enda bra plagg på rean - nånstans! Kan i viss mån förstå varför just dem kläderna som är på rean är just på rean.. Men jag är inte bitter.. :P

Nu då? Jo, jag å Noel ska försöka roa oss här hemma medan Jocke är iväg med en av pojkarna och spelar biljard. Sen blir de pizza! :) Och kanske en öl, det har jag gjort mig förtjänt av efter ångesttrippen på stan! Men mkt mer än så blir de inte, ska ju trots allt jobba i morgon. Men i morgon kväll är de risk för att de kan slinka i nån mer öl än en! ;P Näe, nu ska vi kolla färdigt på Happy feet, sen kanske maten kommer! :)


Tjipp!

En dag sen

Skrev inget igår, hum, undra varför? Iof så jobbade jag, glidartider, 10-15! =) Sen var jag hemma fram till halv sju för att glida upp mot travet! Lindas ena häst skulle starta. Så jag och Jenny gick dit å spelade lite oxå, men hur de gick behöver vi inte gå in på! ;) Kom hem vid halv elva, då var Noel lite gnällig.. Han sov med oss typ hela natten, men usch vilken hosta han har.. Han har vaknat säkert varannan timme å hostat och grinat.. Just för tillfället är han "pigg" iaf. En av storpojkarna är oxå hemma idag pga förkylning så de tyckte ju såklart Noel var jätteskoj. Men men, dom får hålla sig lugna idag.... Annars då? Ska försöka komma ner till stan när Jocke kommer hem.. Måste ha nya braller... Varför väntar jag tills alla braller gått sönder..? Hatar å shoppa kläder.... Näe.. ska plocka undan frukosten nu, på återseende!

Tjipp!

Snart så

Snart är de dags för sängen. Men jag måste som vanligt kolla mina ställen här först.. =) facebook, familjeliv, endel bloggar, lg och lite nyheter.. sen så.. =) Har inte hänt så mkt idag.. Noel är piggare iaf, men långt ifrån frisk..  Hosta kommer han nog ha ett bra tag.. har ju en förmåga att sitta i de där..=/ Men men.. I morgon blir pappa hemma iaf, jag blir tokig om jag måste vara hemma mer nu! hehe.. kanske inte riktigt så.. men de e bra man kan turas om, faktiskt.. =) Så.. nu ska jag kolla in mina ställen, sen blire en dusch å sen sängen! Sov gott! =)

Tjipp!

Jobbigt natt

Ja, det har varit en hel del host och gråt i natt.. Det började bra med att noel somnade gott i sin säng strax efter åtta. Sov tyst och lugnt fram till halv tolv, då började han hosta och hosta och hosta.. Stackars.. Då fick han komma upp till oss. Jag tycker det är viktigt att han somnar i sin egen säng och sover där, helst hela natten, men så länge som möjligt iaf. Sen om han är sjuk eller vaknar och är tokledsen så är de klart han får komma upp till oss. Han brukar vanligtvis sova hur bra som helst i sin säng. Har försökt få i honom frukost men han vill bara dricka mjölk.. Jaja, får prova med lunch sen då..

Annars då? Jo, idag ska jag iväg vid fem, ska prata av mig. Återkommer mer om de. Sen händer inte så mkt just nu. Börjar få Canoo-abstinens så jag lär nog höra om han är ledig nån dag framöver! Sen hoppas jag på ett positivt telefonsamtal idag oxå.. =)

Nu ska jag försöka roa noel på nåt vis, han har inte världens bästa humör just nu.. =)

Tjipp!

Kväll igen

Japp, dagen har flytit på bra. Gick jättebra att ha Tristan här oxå. Fast noel var nog inte världens roligaste lekkamrat idag! Han tog till och med en powernap mitt i alltihop! =) Sen så hade en av de stora en kompis med sig hem idag oxå så de har verkligen varit fullt hus här! Nästan så vi inte fick plats vid matbordet, hehe.. =)




-------------------------------------------------------------------------------------------



Uppdaterat 22.24; Skrev egentligen  ett mkt längre inlägg, men eftersom blogg.se har sett sina bättre dagar så försvann typ hälften av de.. å jag orkar inte skriva om.. så.. håll till godo.. =)

Tjipp!

Sovande ängel

Nu sover gofisen. Även fast han vaknade nio i morse var han supertrött nu vid tolv. Han åt pannkaka till lunch sen kröp han direkt upp i sängen. Lillen.. är sååå snorig och hostig.. Ingen feber dock, de e ju skönt! Å vi får besök snart, min goa gudson ska vara här en stund. Hans mor är informerad om läget här hemma men eftersom Tristan oxå e förkyld tyckte hon inte de gjorde nåt. Noel är ju pigg i övrigt, så en timmes lek ska nog inte vara nån fara. Nu ska jag passa på att spela lite, är lite lätt fast i spelen på www.king.com ! =) Ha nu en underbar dag gott folk!

Tjipp!

VAB

Idag är det VAB.. Noel e sjuk.. Stackarn, han blev ju nyss frisk lixom.. Iaf så är de en väldans hosta, snoret bara rinner och dessutom lite förhöjd temperartur.. Jobbigast är de såklart under natten, när man ligger så gokkar ju allt igen... Men han är duktig lillgrisen. Somnar i sin säng, fast de tar emot att gå å lägga sig, och när han vaknar och får komma upp till oss så är han så snäll och förstår att man ska va tyst på natten.. =) Gullungen! Nyss ville han ringa sin pappa oxå, han skulle säga åt han å köpa mandarin när han slutade jobbet. Men för en 2 åring är de inte så lätt, tur pappa förstår hans språk! =) Näe, får bli ett kort ett nu, lär ta hand om lille lite, är ju synd o han..

Tjipp!

Rättelse;

Självklart Camilla är du medräknad i dem bästa! =) Vi har ju nästintill daglig kontakt nu och förhoppningsvis kommer vi inom de snaraste kunna ses en hel del oxå! Du och jag vettu! Har de ju varit sen den där gången på GPK du vet.. =) Du är så självklar så jag tog för givet att du var inräknad! =) ALLTID! =)

Söndag

Vi fick sovmorgon idag! 9.45 slog vår son upp sina vackra! =) Skönt och välbehövligt för hela familjen. Blev frukost  och sen en slapp förmiddag. Sen efter lunchen åkte Jocke iväg en stund, då passade jag å Noel på att ta en promenad med Catrin å Tristan, mkt skönt att komma ut en sväng! Just nu håller vi på med middagen, lasagne på menyn idag, mums! =) Sen händer inte så mkt mer en söndag som denna!

Igår då, då fick jag först besök av Jenny, min kära Jenny som jag kan sitta å prata grönkläder med! =) Vi satt å surrade en bra stund innan det var dags för mig att åka med Catrin ut till hennes förråd i Valbo. Klart man inte ska åka till ett sånt ställe själv mitt i natten! På vägen hem stannade vi till hemma hos Eva för en kvälls/nattrök! Sen tog jag å Catrin en lov på stan, å de var sjutton folk ute igår med, vart får alla pengar ifrån? =) Förstå vilken lyckad kväll, hann med alla mina favoriter på en enda kväll! =) För emellan där hade jag ju sms-kontakt med Ramona oxå, så man kan nästan säga att vi oxå sågs! :P Tänk om alla dagar kunde se ut så, man hann med familjen och vännerna i lagom dos.. =)

Nu då, ja nu är det bara å hålla tummarna. Hoppas att det för en gångs skull gå våran väg! Vi vill, vi vet att vi kan..

Nu väntar en vecka fylld med jobb. Ska hinna med familj och vänner under veckan oxå, finns lite inplanerat iaf! Just ja, de fick mig att komma på ett samtal jag lär ringa, bästå göra de nu när jag endå kommer håg de! På återseende gott folk!

Tjipp!

Nu gick de

Försökte komma in här på blogg.se tidigare men de ville inte fungera.. Men nu går de så nu tänkte jag plita ner några rader. Har precis kommit hem från affären. Att gå på affären utan vagn med en tvååring - inte att rekomendera! :) Tro inte att Noel någon gång skulle gå åt samma håll som mamma och pappa.. Helst skulle vi lägga ner varenda pryl i hela affären i våran korg! En liten handling som i normala fall skulle gå på 10 min pågick i minst en halvtimme! Haha, nåväl, en ny upplevelse.. :) Annars då? Jo, det står hockey på menyn idag! Självklart! :) Vi ska äta chikennuggets och ris, mums! Skönt att vara hemma med familjen, även om det skulle varit skönt med en helt barnfri kväll. Man får mysa så gott det går endå! Nu ska vi äta lite sen lunch här, köttfärssås och pasta. Ha nu en underbar lördag mina vänner! :)

Tjipp!

Fredag igen

Ja, veckorna bara rusar iväg och nu är det redan fredag igen. Dagen började med en ofrivillig sovmorgon, tur jag inte började förän 10 så de var bara att ringa dagis, ge noel frukost, lämna honom å endå komma i tid till jobbet! =) Jobbade några timmar och sen åkte jag å hämtade min kära make. Nu är han å lämnar en av barnen hos sin morfar. Var meningen att vi skulle bli barnfri i helgen men nu får vi vänta några veckor. Noels mormor blev tyvärr förkyld och farmor var bortbjuden så.. Men men.. Vi ska mysa så gott de går endå! Lite mysmat och snacks till kvällen så ordnar de sig endå! Kan ju roa mig med att fantiserainreda hela helgen ist! :P Näe, ska duka fram till maten nu. På återseende gott folk!

Tjipp!

Eftersnack

Ja, nu är hockeyn slut och kan ju säga att de inte var nån vidare underhållande match.. Började ju bra med ett tidigt ledningsmål för brynäs. Men sen sket de sig och en förlust med 2-1 sved... Är så jäkla tätt i tabellen nu så varenda match lär spelas som de vore sm-final, ja, så jämt e de sjutton! Näe.. Nu blir de en kvällsmacka sen ska jag gå å tjura! ;P

Tjipp!

Hockeydags!

Om några minuter är det Brynäs på Tv som gäller! Eller kyä som Noel skulle sagt! ;P hejja kyä, hejja kyä! Fick just reda på att aftonbladets läsare röstat fram Brynäs hemmatröjor som elitseriens snyggaste, och jag är inte sen att hålla med! =) Brynäs i mitt hjärta, jodå! Hoppas dom spelar en bra och underhållande match. Återkommer efter matchen!

Tjipp!

Min dröm

Ja, här sitter jag å har nyss klivit upp. Klockan ringde 05.50 idag, men jag snoosade till tio över! Å jag hade en underlig dröm, kan inte låta bli att undra vad de betyder? drömmen då? Jo, vi var ett gäng, massa blandade från olika håll, som skulle ro tvärs genom sverige. Alltså från norr till söder. Vi hade värsta resplanen, vi åt endast frystorkad mat (fy sjutton!) och jag har för mig att vi blev följda av ett tvteam... Det var de hela drömmen handlade om, och den kändes jättelång nästan som en film! Lixom, varför drömde jag de? Jaja, det blir dagens fundering! =)

Dagen idag då? Jo, snart ska jag väcka min kära son. Iväg med honom till dagis å sen tar jag bussen till jobbet. Dygnsarbete som står på schemat idag. Jag åtgerkommer säkert, lär pysa nu!


Tjipp!

Dagen idag

Klockan ringde 06.50. Noel, som ligger brevid mig, rör inte en fena! Jag kliver sömningt upp och börjar plocka ihop saker för en dag på dagis. Lagom till de e dags att väcka Noel går de stora pojkarna till bussen. Jag och Noel sitter och myser/vaknar till en stund i soffan framför TV´n en liten stund innan vi går in och  byter om. Noel är glad och busar hela tiden. Han skrattar åt sitt älskade får som vitter brevid honom när vi byter blöja och tar på nya kläder. Noel är duktig, han ska prova att säga nästan allt man själv säger och gör. Ofta blir det något slags rymdspråk, men endå, min stora duktiga kille! En uppfriskande promenad till dagis, vi ser bland annat en katt och månen till Noels stora förtjusning! Framme på dagis möts vi av en söt liten pojk som direkt frågar om det är Noels egna får han har med sig, för han har ju minsann får på dagis oxå som han sover med. Hehe, bra att dom upplyser! =) Iaf, avklädning och vinkning i fönstret sen knallade jag hem.

Hemma, har gjort frukost nu. Men blev lite besviken när upptäkten av nästan helt tom kaffeburk gjordes.. Nåväl, de blev en kopp iaf, får klara mig på de så länge! Sitter och kikar på nyhetsmorgon samtidigt som jag surfar runt, ungefär så som mina mornar brukar se ut! Är hela familjen hemma eller om jag ska äta frukost med Noel så sitter vi i köket, annars sitter jag jämt här i soffan! =)

Resten av dagen då? Jo, först nu efter frukosten ska jag ringa lite samtal, bland annat till kirurgen och kolla om dom kan se hur jag ligger till i kön. Sen får vi se om Eva kikar förbi när hon var klar med sitt möte. Och sen klockan tre ska vi ha ett möte på jobbet, det ska bli intressant och framförallt nödvändigt! Kvällen är inte bestämd ännu, men det lutar åt en lugn hemmakväll i soffan med hela familjen! =)

I övrigt är jag nöjd och glad för det mesta. Det som stör mig ska tas tag i inom det snaraste, lovar!
Näe, ska hänga tvätt nu, sen plinga sjukan!

Tjipp!

*weehoo*

Tycker de e ett bra ord.. jaja, vet att de inte är ett riktigt ord, men de e mitt ord för bra saker! =) Känner mig sprudlande just nu! Vet inte riktigt varför men härligt är de! =) Just nu sitter jag på jobbet, men är glad endå! =) Glad för å jobba en fredag?! =) Hehe, kanske.. =) I morgon är jag ledig, där är de bortstädning av julen och julgransplundring och middag hos svärisarna som står på schemat! Söndag är de jobb igen! Näe, fick bli ett snabbinlägg här, lär göra lite mer nytta på jobbet nu!

Tjipp!

Vara tyst?

Hur länge ska man vara tyst? Hur mkt ska man behöva stå ut med? Gränsen är korsad för längesen. Respekten är borta. Har ingen somhelst förståelse för beteendet. Det värsta av allt är att jag kan inte undvika det heller...


Sen lär jag bara säga; Läskigt som fan när psyksignalerna börjar slå in...


Take me away, let me out...

Tjipp

Jul och Nyår

Ja, nu har då jul och nyår passerat och jag tänkte ge en kort återberättelse;

Julafton firades hemma hos Jockes syster med hela familjen dvs jag, jocke, noel, filip, alvin, faster m karl, farmor, farfar, morbror plus några från fasters karls sida. Mkt trevligt med god mat, bra julklappa och trevligt sällskap!

Juldagen var på dagen lugn för att sen på kvällen förvandlas till mkt trevlig utgång med bästa Eva! =) Har aldrig varit ut en juldag nångång så det var en ny, rolig upplevelse!

Annandagen innebar julfirande kombinerat med firande av mamma/mormors födelsedag. Hemma hos min morbror blev det fullt hus, god mat och bra klappar!

Pappa han fru och min bror kom hem till oss på söndagen och åt en mkt lyckad förstagångsmiddag, en lax med fetaost/cremefraich röra och färsk pasta och sallad till. Efterrätt hade jag lyckats med pannacotta för första gången oxå! =)

Nyårsafton då, jo då hade vi Eva och Leo på besök. Vi tjejer lagade maten så fick Jocke vara lekfarbror! =) Gott blev det och mätt blev man! =) Lugnt och skönt var de. Kollade in lite fyrverkerier vid tolv, satt sen å surrade en stund innan sängen kallade.

Nyårsdagen var vi i vanlig ordning ut å åt. Hur trevligt och gott som helst! Vi var sammanlagt 16 stycken! =)

Är väldigt nöjd med helgerna lär jag säga! Men det ska faktiskt bli skönt att komma in i vardagslunken igen. Ser fram emot mkt dehär året. Hoppas och tror det kommer bli ett bra år!

Nu ska jag fortsätta min myslördag med mina favvopojkar! Hoppas alla ni som läser oxå är nöjd med helgerna och ser fram emot ett bra 2009! =)

Tjipp!

RSS 2.0