Mitt första modelljobb!

Japp, men det är inte så "farligt" som de låter. Jag var nagelmodell.. :) Hehe.. Men ganska ok att få sina, ovårdade, naglar fixade helt gratis! :) Kanske inte skitsnyggt, det var första gången på människa för dehär eleverna. Men endå! :) Ska tillbaka på tisdag å sitta för en förlängning oxå, det ska bli intressant! :)

Strax, när Jocke slutar, ska vi iväg å hämta ut en kaffemaskin som vi ska få prova. Mycket intressant! Vi kommer ha tre veckor på oss så kom hit å drick kaffe nån dag vett ja! Men efter tre veckor iaf så får vi antingen skicka tillbaka den å få alla pengar tillbaka ( vi får kraftigt reducerat pris lär tilläggas) Eller så får vi helt enkelt behålla den! Ibland är det sjutton bra att aggera försökskanin! :D

Näe, ska ta mina rosa naglar å invänta karln nu.

Tjipp!

Veckoblogg?

Hehe, en gång in veckan.. Känns inte helt ok.. Måste uppdatera oftare! Man hinner ju glömma bort vad man gjort ju.. :)

Så.. Denna vecka då.. Har inte hänt så mycket tror jag.. mest varit hemma. Gjorde sista provet till skolan igår, gick skapligt. Har en restuppgift som jag ska fixa under helgen, sen tar jag sommarlov! :)

Idag är jag å barnen själva hemma. Jocke ska ut å roa sig med jobbet. Synd att vi har så dåligt väder, lättare å roa de små om man hade kunnat vara ute..

Noel har haft vattkoppor denna vecka, han har haft ganska många prickar faktiskt men inte klagat nånting! Nu tror jag de flesta har spryckit å torkat.. får se hur han ser ut på måndag, kan ju inte skicka han för tidigt till dagis heller.. Elias borde oxå få, hoppas det iaf så man får de överstökat.

Nu ska vi förbereda för kvällens mys här hemma. Glass, dricka å godis - Helt ok! :D

Tjipp

Fredag

Fredag idag. Ingen speciell dag. Fint väder. Händer inget speciellt idag.

Har tänkt att jag ska lägga upp lite fler bilder här på bloggen, får se hur det går med de.. :) Ska kanske lära mig bloggen, efter sisådär fyra år.. :P

Just ja, vi ska förmodligen köpa en pool idag. Perfekt!

Tjipp

Åttonde

Åttonde juni idag. Va sjutton, tiden går alldeles för fort ju! Min lilla prins är ett och ett halvt år om fem dagar.. Jädrans, tyckte nyss vi fick våran lilla stjärngosse..

Annars då? Jo tack, synd å klaga! :) Eller jo, lite lär jag klaga. Jag klagar härmed på mitt svarta paket som omger min högra fot. Punkt.

Har iaf gjort lite nytta här hemma, enbent som man är! :P Hoppas karln blir nöjd, det blev iaf jag!

Hankar mig fram i skolan oxå, är inne på näst sista veckan av medicinska grundkursen. Går sådär.. Men sålänge jag får godkänt så är jag nöjd!

Ha en fortsatt bra dag allihopa, det tänker då jag ha! :)

Tjipp

kommer och går..

Ja, det kommer och går dehär med bloggen.. Jag måste nog fundera över hur jag vill ha min blogg.. Jag har såklart en massa bra tankar och idéer.. Men är det sån jag bör delge mig av här? Och om jag inte skriver om de, ska jag då hålla mig till det mest vardagliga, och hur intressant blir de då? Men jaja, jag får ta mig en funderare så får jag återkomma.

I övrigt är allt bra. Första dagarna efter operationen var en ren pina men nu känns foten helt ok, lite klumpig och lite trött är den men det är bara å bita ihop.

Ska skriva lite mer snart, ska bara fundera klart först! :P

Tjipp

RSS 2.0