Dagen

Dagen idag blev inte riktigt som jag tänkt mig.. :) Det började med att strax före fyra i natt fick Noel för sig att det var en jättebra idé att tokgrina och skrika/ropa på oss på övervåningen i stället för att ta med sig kudden och fåret ner och lägga sig mellan oss, som det hela gick ut på.. I allt kaos vaknade Elias och tyckte att det var morgon.. :/ Tur som man har gick Jocke upp med honom, han skulle ju endå gå upp om en timme.. :) Nåväl, när Jocke skulle till jobbet vid halv sex så chansade vi å la ner Elias.. Han somnade om! Och vi sov, och sov, och sov.. kvart i nio vaknade vi!! Shit pommes lixom..! :D Så vi hoppade dagis i dag och tog en tripp till sätra istället och kollade in C&K´s nya lya, riktigt najs! :) Var där hela förmiddagen å fikade å snackade skit! :) På vägen hem hade jag lovat Noel en burgare på donken, å lydig som man är så höll man de ;) Bror/morbror mötte upp oss på stan och hakade på hem för lite lek innan Hockeyn! Vi hann med att äta lite pizza/kebab innan oxå! Kika hockey, som vart en riktigt trevlig tillställning och som även inkluderade lite öl! :D Nu har jag precis vinkat av min kära bror vid bussen, pojkarna i familjen har lagt sig, jag tänker surfa runt lite innan sängen kallar. I morgon väntar en ny dag med nya äventyr! :D

Tjipp!

Val

Ja, ingen har väl ungått att det har varit val. Och resultatet? Inte vad jag hade hoppats på men jag är inte förvånad över att det blev som det blev. Årets valkampanj har mestadels gått ut på att kasta paj på varandra eller kastat något ännuvärre på SD. Vart tog partiets egna värderingar vägen? Det här står vi för och det här vill vi osv..? Alltså, varför blev det som det blev? Enkelt, denna mediabevakning av SD har endast gynnat dem, även om mediabilden varit negativ. Dessutom är folk oerhört less på hur politiken ser ut i dag = missnöjesröstning. Nu ser det ut som det gör och nu får alla jobba utifrån det. Kolla åp varför folk röstade på SD, eller KD för den del som enligt mig inte heller ser till människors likavärde. Jobba sedan fram egna förslag i dessa frågor. Sen blir jag fruktansvärt irriterad på folk som nu efteråt (vart var ni innan valet) ska komma och tycka en massa.. "röstade du si och så vill inte jag vara din vän.." Okej.. Så alla ens vänner måste tycka likadant? Nej du.. Men däremot tycker jag att man måste kunna diskutera om saker och ting. Varför tycker man som man tycker osv. Det är folk med okunskap och som inte har något bra svar som är knäpp. Och så är det ju faktiskt så att vi har yttrandefrihet, demokrati, rösträtt osv.. Ja, jag vet att vi har diskriminering osv oxå.

Näe, det får räcka med politik för min del. Nu är det dags för dagis!

Tjipp!

Fredag

En till vecka har gått, vart tog den vägen lixom? :) Har inte hänt sådär jättemkt, de vanliga som dagis, hndlign osv såklart.. Har hunnit med att träffa MissJ en sväng iaf och ikväll ska jag få träffa MissE! :) Har även varit till Bvc med båda pojkarna, och dom växer och frodas! :D Noel hade växt 6cm på 7 månader! :0 Härnäst på schemat är det kycklinggryta, mums! Näe, fy vad oinspererad jag är.. Återkommer..

Tjipp

Flyger

Ja, tiden bara flyger iväg! Skulle ju ha skrivit om min födelsedag.. Och nu har det gått en vecka.. :) Well.. Bättre sent än aldrig? :)

Jag hade en super-duper dag och kväll! Det började här hemma med uppvaktning från familjen med present och msig frukost! Sen tillbringades förmiddagen med att förbereda, smörgåstårta och pannacotta och iordningställande av lokalen. Vid 18 började gästerna rulla in. Det blev verkligen hur trevligt som helst! Massa fina och bra presenter och god mat och gott dricka! :) Stämningen var på topp från början till slut och jag måste verkligen tacka alla som förgyllde min dag, ni är bäst! :) Festligheterna fortsatte långt in på småtimmarna, tror jag kom i säng strax före tre! :)

På lördagen var jag tvungen att ställa klockan.. :) Men jag valde de själv och jag ångrar de inte! Var nämligen dags för inför-övning med mina kära sjukvårdskamrater! :) Så efter att ha städat undan de sista i lokalen bar det av till Marma! Mkt trevlig och nyttig uppfräschning inför det kommande "kriget" :) Är fortfarande förundrad över hur en våningssäng i ett gammalt logement kan vara så otroligt bekväm.. :)

Lagom mör på söndagen var jag åter hemma vid 18 tiden, lagom till ett dukat middagsbord! :) Blev en lugn kväll, eller så lugn som den kan bli med fyra kiddos i huset! :)

Veckan i övrigt har oxå bara flygit iväg, det börjar bli lite rutin här med dagis för Noel och ensamtid för mig och Elias. En sväng till förrådet och en sväng på stan har hunnits med. Planerande för framtiden och trevliga besök är lite av vad som hänt! :)

Idag har vi varit hemma jag och mina kära söner, faktiskt skönt med en lugn dag emellan alla festligheter och äventyr! :) Får finbesök ikväll vilket ska bli himla trevligt! :) Å i morgon är det dags att fira min kära far, 60 bast lixom.. :) På söndag står en tripp till Åbyggeby på schemat, snajsigt! :)

Tjipp

Födelsedag!

Japp, idag för trettio år sedan kikade en liten Sandra ut! :D Shit, 30 lixom.. :) Känns bra faktiskt, ingen kris här inte! :) Dagen har inletts bra med sovmorgon, finfrukost, present, telefonsång, massa sms och facebookhälsningar och förberedelser inför kvällens kalajs! :D Kommer bli trevlig, så kul att så många kunde komma! :) Återkommer om detaljer sen! Nu ska jag återgå till pysslandet, tack till alla som redan hunnit förgylla min dag! :)

Tjipp!

RSS 2.0