Uppdatering av livet

Hehe, ja så skulle man ju kunna se de.. =) Var ju ett tag sen jag skrev och de har faktiskt hänt endel! Efter sista inlägget så blev noel magsjuk.. Stackarn.. Han var dålig i två dagar.. usch, man vet ju själv hur de e.. åsså va liten på de.. Nåväl, han blev bra och fick gå på dagis i tre dagar, sen var de kört igen.. natten till söndag, när noel sov hos mormor, blev hn jättedålig.. Hosta och feber och grejer.. Suck tän kte vi, inte nu igen.. Men nu var de så konstigt, han hade jättehög feber som inte gick ner nå speciellt av febernedsättande.. Men iaf, sjukvården är ju som den är och dom säger ju bara avvakta hela tiden.. Igår fick vi iaf en läkartid och då visar de sig att han har lunginflamation! Herregud.. stackars stackars liten gofis.. Så nu får vi kämpa i medicin två gånger om dagen.. plus droppar till ögoninflamationen.. stackarn, man känner sig så elak när man tvingar i han den äckliga medicinen.. men v ska man göra då, han måste ju för å bli frisk.. lillplutten.. Nu får vi iaf hoppas att de ger med sig så han kan börja äta igen, han har inte ätit på två dagar nu..


Har de hänt nå annat då? Ja, de har hänt en hel del! Förrförra helgen var jag iväg på övning med insats. Vi var till Kungsängen och övade med livgardet! =) Deras värnpliktiga hade sista fältveckan så då var vi och endel andra hv-kompanier inbjudna att delta i olika moment. Så vi tre tappra sjukvårdare inrättade en förbandsplats och tog emot skadade som sjukvårdsgrupperna kom in med. första dagen tog vi emot 49 skadade, det är vad en hel sjukvårdsgrupp ska klara på ett dygn, vi var en tredjedel av en grupp.. Rätt skapligt tryck! Å de var bara en som dog.. =) Sen när vi skulle sova var de lite kaos.. Delade rum med fyra stycken varav två snarkade som.. ja.. de går inte å förklara.. Jag sov inte en enda blund den natten.. fan.. Sen dagen efter får jag reda på att den ena har fel på svalget och den andra på näsan.. men satan.. kan intge dom ha ett eget rum då? suck.. Men men, i de stora hela var de en rolig övning, inte direkt de jag är van med men det är bra och roligt att komma iväg på andra ställen å se hur de går till!

Helgen som var så hade jag å jocke som nämt ovan barnvakt i lördags. Det var himla skönt och mysigt att bara vara vi två för en gångs skull. Vi åt god mat, kollade hockey, som var något försenad, och käkade chips och dipp å drack cola. Vi bara njöt av varandras sällskap, för en gångs skull alldeles för oss själva! Man behöver samla kraft och energi ibland! Det märks verkligen att vi har gjort framsteg efter i somras, ni som vet ni vet, vi kan prata på ett helt annat sätt och det är överlaf mkt bättre stämning nu! skönt!

Nåt annat som har hänt då? Jodå, det händer saker hela tiden, bra som dåliga. Jag försöker finnas till för alla mina nära och kära, hoppas det lilla jag bidrar med kan hjälpa på nåt vis.

Sen till alla idioter kan jag bara säga, sök hjälp när du vet att du är sjuk!

Nu ska jag fortsätta ta hand om min sjuka son, hoppas och tror han kommer bli bra nu!

Tjipp!

Onsdag

Idag är det onsdag och vad händer i dag då? Ja, just för tillfället så smälter vi frukosten jag och Noel. Noel fick välja vad han skulle äta idag och efter mycket tänkande och velande så ville han ha goggi å kakka (yogurth och macka)! =) Gogrisen då! Han är fortfarande lite sjuk, lr han är slemmig och har hosta, hostan är iof mest på kvällar/nätter..

Jahapp, vad har hänt sen sist då? I lördags hade vi spelkväll igen! Så vi åkte ut till svärisarna, där fick vi en massa god mat och sen spelade vi.. hehe.. vart 1-1 denna gång! Å Noel han var så snäll hela tiden, ville inte sova men vaddå, så länge han inte är grinig och omöjlig så går de väl bra att han är uppe. Vi åkte iaf hem runt elva, alldeles lagom! Sen i söndags var de ju farsdag, vi åkte hem till min pappa och åt god mat! Och eftersom jag har dålig fantasi så fick han strumpor och lotter! =) Noel hade köpt lotter och godis till sin pappa! =)

I måndags var jag hemma med sjuk son.. Stackarn, fick jättedjup hosta då under söndagkväll/natt.. Iaf så höll vi oss inne och mös och hade de allmänt bra, de enda som inte gick så bra för Noel var att äta, då fick han kväljningar.. Iaf, sen på em när jocke kommit hem så åkte jag å J upp till hemlingby å gick, så skönt! Igår då, jo då var jag först upp till labb och tog prover, denna gång var Noel med å han var jätteduktig, satt i mitt knä när dom stack mig och såg allmänt impad ut! =) Sen tog vi en lunch på McDonalds, gissa om de var uppskattat?! =) Sen hälsade vi på på jobbet en anabbis och då träffade vi även mini, ett nytt "tjatobjekt" =) På em fick vi besök av Eva och Leo, de var skoj! Vi åt och lekte så jag tror pojkarna blev nöjda iaf! =)

Har inte riktigt bestämt vad som händer idag, borde ta mig ner på stan, Tristan fyller ju år i morgon! Sen behöver Noel näsdroppar oxå.. Kanske ska ta en vända.. Skulle även behöva röja här hemma.. Men.. orka..? =) Aja, vi får iaf besök av mormor på em, hon skulle komma förbi en sväng efter jobbet, skoj!

Det får räcka för nu, har skrivit blogg för en hel månad nu, längmässigt! Haha! =)

Tjipp!

Hur kan de komma sig?

Varför drömmer man som man drömmer? Hur kan de komma sig att man drömmer om något/någon som man inte kan se sambandet med.. alltså, ofta drömmer man ju om saker som ligger nära en i tiden.. typ de man har pratat om på dagen, man har kollat kort eller läst något som gör att man drömmer om de.. Men när man drömmer om nåt som inte har med nåt att göra.. betyder de nåt då? Ibland, när man drömmer bra å härliga saker så önskar jag att jag bodde i drömmarnas land men å andra sidan så vill jag verkligen inte vara där vissa gånger.. Ja, jag tror ni vet vad jag försöker få fram.. =)

Jag har ont i nacken.. värken vandrar uppåt! haha.. =) Har en mamma-son dag idag! Men just nu har Noel inte tid för mamma, bilen är roligare! =) Ska träffa bror ikväll oxå, najs! Han behövde handla. =) Näe, får räcka för nu.

Tjipp

Satan!

Nu e jag sjuk.. Lr.. jag vet inte riktigt.. känner mig konstig(are än vanligt).. Trött, ont i huvudet.. å idg har jag fått hosta och blivit snorig.. skit oxå! Har varken tid, råd eller lust att vara sjuk nu.. jaja.. Det som inte dödar de härdar..? lr..? Näe, ska jobba vidare.. får lägga mig tidigt å hoppas att en god natts sömn gör gott..

tjipp

Sitter på jobbet

Och har inte så mkt för mig.. En lugn tid just nu.. Vi har nyss ätit här så nu är det middags koma.. Skulle hellre ha följt med Catrin ut ikväll än å sitta här.. Men ska inte klaga, var ut förra helgen och hade skitskoj! Får leva på de några veckor. Annars då? Jo, de rullar på.. Allt börjar ordna sig, tror jag.. Just nu väntar jag på op, har fått tid för första samtalet 18/11. Ska på provtagning ca en vecka innan.. Vill få de överstökat.. Blev ju sån himla lång väntan iom allt strul från sjukvården.. Men men.. Nu ska jag återgå till jobbandet, på återseende!

Tjipp

RSS 2.0