Semester!

Nu är de dags! I morgon far vi på semester! En vecka i Danmark! *lovley* Idag kommer vi packa/organisera inför resan och så i morgon kväll så drar vi! =) Ses om lite mer än en vecka då! =)

Tjipp!

Tjejkväll!

Japp,de var de i lördags! Mkt trevligt lär jag säga! Å vi lyckades grilla oxå, fast de e karla göra! =) Sen vart de Hartan, fick skjuts ner oxå. Tack för de! =) Var mkt folk ute, fast det var helgen före lön.. =) Skoj men varmt! *pust* Vart lite knas när krogen stängde sen med borttappade folk och borttappade hemmanycklar, men de löste ju sig tillslut å jag kunde åka hem till min sköna säng! Vi hade barnvakt oxå så vi kunde ligga å grisa bra länge på söndagen! =) Tack J och E för en lyckad kväll!

En sak stör mig....



tjipp

Fredag

Idag så fick jag sovmorgon! =) Noel vaknade 8.40 och då hade jag varit vaken i tio minuter, de ni! =) Har varit en lugn förmiddag med frukostätande och lite lek på gården. Noel ska snart få bada och sen ska vi hitta på nån lunch. Vid fyra idag så ska vi på middag, ska bli himla trevligt! Då får Noel leka med lilla Maja oxå! =) Näe, nu springer Noel omkring med sina skor här så han får nog gå ut en sväng till innan vi badar! =)

Satt och kollade på kort från Ånn igår.. Shit vad jag längtar tillbaka... Helt sjukt egentligen.. Alla minnen bubblar upp.. Alla förväntningar på tvåan höjs.. och saknaden av alla underbara människor gör sig påminnd..


Tjipp

Provtagning

Jupp, var på ytterligare in i raden av provtagningar.. inget jag oroar mig över men de e bara drygt.. ska till läkaren nästa vecka, hoppas värdena ligger bra då. Ska även fråga om jag verkligen behöver alla mediciner längre..

Just nu ligger Noel och sover, ser skönt ut.. =) Men själv så håller jag på att tvättar, ska även röja lite här hemma så gott de går. Man lär ju vara lite tyst så prinsen inte väcks!

Åker till stallet när Jocke kommer hem, ska bli trevligt å få komma ut på en tur! =)

Kort uppdatering, skrivtorka.. lr nåt! =)

Tjipp

Saknar..

.. Att bli väck sex på morgonen av en dörrknackning

.. Potatisen

.. Den gotländska löjtnaden

.. De nattliga samtalen

.. intensivpluggandet

.. Att inte behöva säga nåt utan veta endå

.. Rökpauserna

.. Folk som bjuder på sig själv

.. Allvaret blandat med skämten

.. Sviten

.. Kioskpromenaderna

.. Alla för en känslan

.. kamratskapen

.. putsandet av kängorna..

..Saknar Hela Ånn vistelsen med andra ord! Tur det finns en massa minnen/bilder och att de flesta håller kontakt via telefon/internet!


I övrigt är jag fortfarande glad! Glad över livet i allmänhet och de små detaljerna i synnerhet! =)

Tjipp!


Idag är jag glad!

Jätteglad idag! Av en massa anledningar. Så är de! =)

Längtar som en tok till en massa skoj framöver! =)

Tycker egentligen inte om att vara hemlig, men allt visar sig tids nog! =)

Tjipp!

Gårdagen!

Började med att jobba mitt sista pass inför semestern! *wee* Hur härligt som helst med fyra veckors ledighet nu!! Direkt efter jobbet åkte jag hem till J, där var även M och P. Vi tog en kopp kaffe och kom fram till att Alborgen vore nog en bra idé! Sagt och gjort så åkte vi dit, var där i fem timmar! =) Kan ju säga som så att vi e med i månadsdragningen iaf.. säger inget mer! :P Vidare hemmåt en sväng efter de å tog hand om min sjuka man och sen när Noel lagt sig åkte jag ner å mötte upp sällskapet på Tant Grön. Mkt trevligt! Klockan blev nog tolv innan jag for hemmåt igen. En väldigt lyckad kväll, faktiskt! :P Tack J, M och P och även E som mötte upp senare för en trevlig dag! =)


Nu är de grillning som står på schemat, ska bli gott de! =) Ska gå å hjälpa till lite så vi får nån mat nån gång! =)

Tjipp!

I morgon

Då jobbar jag sista passet inför den stundande semestern! *wee* Ska bli skönt med fyra härliga veckor ledigt! Börjar med en lugn vecka då det bara är jag och noel som är lediga, sen veckan efter så drar vi till danmark! =)

Nu är det iaf dags för en dusch och sen hopp i säng, fortfarande förkyld och trött.. har nog inte riktigt återhämtat mig från kursen..=)

Dina andetag, din lukt
Dina kyssar, dina ögon
Dina hjärtslag....


Tjipp!

Kramar

Har ni tänkt på hur mycket en kram kan ge? Att få känna en kram gör en varm, man känner att man är omtyckt. Närheten från en kram gör en lycklig. Att visa någon att man tycker om denna genom att ge en kram, mer behövs inte. Att krama och bli kramad tillbaka. Det är nåt speciellt med kramar, snåla inte med dem!


Din blick, din smekning
Din famn, din röst
Fler ord är överflödiga

tjipp

Verkligheten

Ja, nu är man så gott som åter i verkligheten igen.. Blandade känslor.. Å ena sidan är det helt underbart att äntligen få vara med man och son igen men å andra sidan saknar jag alla från Ånn... Det är konstigt att inte bli väckt av en dörrknackning klockan sex på morgonen för att sedan masa sig upp och äta frukost med alla i matsalen. Ställa upp framför flaggstången, "rättning vänster.." Ta order från löjtnad carlsson, ha exerecis och sen uppsittning i lektionssalen.. osv osv.. Samtidigt som det är helt underbart att vakna upp brevid min älskling, ta upp lillgrisen och få massa kramar och pussar, av båda två! konstigt konstigt...

Well.. Idag ska vi iaf fara ut till edsken. Hälsa på min far i deras husvagn, ska bli trevligt! Sen ska jag och J ut och gå, kan va skönt och ventilera lite! I morgon är det åter till arbetet som gäller, men nu jobbar jag bara fem dagar till sen har jag semester! =) Får räcka så för tillfället!

Tjipp!

Sjukvårdsutbildningen

Nu är jag tillbaka från sjukvårdsutbildningen i Ånn. Ska försöka sammanfatta den.

Tisdagen den 24/6 åkte jag och hämtade bilen på europcar, åkte hem och packade in mig i bilen sen åkte jag och hämtade upp J. Vi åkte vidare till GDG för att hämta upp de andra tre tjejjerna. Körde upp till söderhamn för att hämta upp ytterligare en tjej. Tog oss upp till kursgården till tio tiden på kvällen efter några stopp och en matpaus. Packade in oss och så sen var de dags att sussa. Dagen efter var de då dags att sätta igång kursen, kommer vara lite svårt att redogöra dag för dag så jag sammanfattar i de stora hela. Dessa nio dagar har varit väldigt intensiva, roliga och lärdomsrika. Vi har Lärt oss LABCDE såväl i teorin som i praktiken. Vi har exericerat, lagt förband, intensivpluggat, rest tält, slagits med broms och knott, festat, umgåtts, haft prov, varit med om en skarp skada, pratat, sovit för lite, skrattat, gått till kiosken, fått potatis blivit uppdelad i grupper, fått uttryck på hjärnan, skojat... ja, det har helt enkelt varit bland de roligaste jag varit med om, faktiskt! Det var med blandade känslor vi åkte hemåt igår.. Naturligtvis jätteglad över att äntligen få komma hem till min man och min son som jag längtat ihjäl mig efter men endå ledsen över att lämna dessa underbart härliga människor som jag haft turen att få lära känna under dessa dagar. Endel kommer jag få träffa igen, i september på Gk2. Endel kommer jag hålla kontakten med på ett eller annat vis, det går bara inte att släppa vissa utav dem! Vi har onekligen fått minnen för livet! Näe, det får räcka för nu, tack alla underbara människor som var i Ånn 25/6-3/7-08! Ni är alla fantastiska på ett eller annat sätt!!

Tjipp!

RSS 2.0