Söt

Ja, Tilde e bra söt! =) Var hå hälsade på där idag, jag, Noel, Malin, Felicia, Eva, Leo och Maria. Åh.. så himla mysigt å sitta å mysa med en liten bebis i famnen! Noel var jättegullig och ville gosa med henne! =) Satt å höll handen på henne hela tiden när dom var i mitt knä. *myyys* Är så himla skoj å träffa allihopa! Går bättre å bättre med Noel oxå så snart törs han vara med å leka oxå! =)

Nu ska jag kolla på hockey.. FAN! Dom lär vinna nu.. börjar bli skapligt less.. =/ aja.. den som lever får se!

Tjipp!

Uch å fy - less!!

Ja herre gud säger jag bara! Hur jävla desperata kan folk bli? I går måste de varit alla desperata jävlars kväl.. fy fan rent ut sagt! Lär passa på att be om ursäkt till den stackare som fick ta all skit, men du tog de bra iaf!

I övrigt hade jag jätteskoj igår! Förfesten var skoj, om man bortser från endel diskutioner! Väl nere på hartan vart det dans för hela slanten! Kan ju va skoj med ringdans ibland oxå... =)  Åkte hem tjugo över ett efter ett besök på donken. Snacka lite med min darling när jag kom hem och somnade sen innan jag la huvet på kudden! =)

Näe, har ingen ork att skriva mer, är lite allmänt less..=/

tjipp

Vankas helg

Japp, fredag idag då! Skönt! Veckan har bestått av födelsedagsfirande, jobb, bebissnos och telefonpratande.. hehe.. typ så! Kan ju berätta vad jag gjorde i söndags oxå, var å kikade på en häst som jag kanske ska börja ta hand om.. Jättesöt pålle var de! =)

Noel är så gott som frisk nu oxå, härligt! Å i morgon är sista dagen för medicinen.

I morgon ska jag först jobba å då ska vi gå på trav, e ju v75 å zootan ska ut å springa då! =) Sen så blire party!! Fan va skoj de ska bli! Ett härligt gäng som ska ut, blev så tillslut! =)

Idag blir de väldigt lugnt. Myspys med familjen framför en film. Får inte missa idol heller.. =)

Näe, slutskriver för nu!

Tjipp!

Stackars liten

Ja, det är verkligen synd om min lilla snutt nu.. Han har ju varit förkyld en tid nu och eftersom det inte gått över och han har varit otroligt semmig så åkte vi till hälsocentralen för en koll. Då visar det sig att han har halsfluss.. stackars stackars liten... =/ Så vi fick hämta ut en kur penicilin och slemlösande.. Åkte tillbaka till hc idag eftersom han hade en rodnad i ena örat, men som tur var så var den borta, slipper öroninflamation - skönt! Nu får vi bara hoppas han blir frisk av dehär. Stackarn, började med hosta vid fem veckor som leder till ett besök på barnkliniken, åsså nu dehär.. usch, å han har inte ens börjat på dagis!! Men han e go min plutt endå, han busar och stojar precis som inget har hänt! Så mkt han orkar då vill säga. Näe, nu ska jag ta hand om min lilla sjukling här, å på söndag händer det en rolig sak! =)

Tjipp!

Grattis!!

Grattis Ramona till er söta flicka Tilde! Hoppas allt gick bra trots allt! =) Snart kommer jag å snosar bebis! Hon kom till slut!

Ännu en

Japp, nu har ännu en vecka gått, tiden bara flyger iväg!

Vad har hänt då? Jo, Noel har hunnit bli 8 månader! Stora killen nu. Jag har fikat med Ramona som har en seg bebis som inte vill kika ut.. Jag har varit hos Malin med R och barnen, Jag har Varit hos och med Eva, Jag har jobbat.. Avslutade veckan idag med att Grilla korv i hemlingby! Hur mysigt som helst!

Blev en kort resumé denhär gången, är trött och orkar egentligen inte skriva... Lovar att återkomma med nya krafter nästa gång!

Tjipp!

Veckan som gått

Japp, varit en trevlig vecka må jag säga!

I tisdags var Noels tremänning Elvira här med sin mamma å hälsade på! Hon har blivit stor nu tjejen! =) Vi fikade å snackade en massa!

I onsdags Var Noels mormor här å fikade lite sen åkte jag å jocke till Köpis. Köpte pyamasar till Lillskiten! Skulle köa skor oxå men de e inte sådär jättelätt till en åttamånaders.. =)

I torsdags var vi först till Camilla å firade hennes son som fyllde tre! Åt mat och fikade! Trevligt värre! Sen så åkte vi och hälsade på lilla Maja! Eller hon är inte så liten längre, väger nu 3.5kg! =) Typ 3kg mer än när hon föddes! =) Fikade där oxå! =) Mycket trevligt!

I fredags var jag hemma från jobbet.. kände mig lite hängig..=/ Som tur var gick det över men som synd var så fick Noel förkylningen..=/ Stackarn.. Hosta och snorig..

I lördags vankades det utgång! *wee* Var mkt trevlig hemma hos Eva på förfesten! Drack en massa å snackade en massa! Hade sällskap av nisse oxå! :P Var trevlig på krogen oxå, fastän vissa "var på toa" hela kvällen! :P Avslutade med att käka på McDonalds, å hur gott var inte de då? =) Taxi hem, fick åka själv längre än beräknat! Haha! =)

Igår jobbade jag, började fyra å slutade idag elva. Ska käka här sen blire hockey på tv! =)

Tack alla som förgyllt min vecka på ett eller annat sätt! Ni är bäst! =)

Tjipp!

RSS 2.0