Det rullar på

Japp, det rullar på med det mesta faktiskt! Idag var jag å Elias till Bvc. Han hade gått upp till 4,2 nu så de känns bra! Men på längden hade han inte växt nå.. hehe.. Eller de var lite svårt å mäta så vi struntade i nåt exakt idag. Angående magen så fick vi andra droppar idag, beror antagligen inte på gaser utan "bara" att det är trögt.. Hoppas för hans skull att det hjälper.. I övrigt idag så har vi handlat det sista inför i morgon, donat lite här hemma och så.. :) A just ja, igår var jag ner på stan en sväng men som vanligt när jag får shoppa så hittar jag inget.. lr jag hittade ett par byxor men dom måste jag lämna tillbaka, hatar mina vader.. Noel fick ett par byxo iaf! :) Men hur svårt kan de vara med vantar till en treåring då? *suck* Nu vankas det strax mat här, både till små och stora.. :) Sen blir det badning av småglinen och duschning av stroglinen.. :) Å här ungefär tog min fantasi slut så.. hej så länge!

Tjipp!

Julhelgen

Ja, det började som skrivet här hemma med lite julfrukost, mycket trevligt! Så härligt att sitta hela stora familjen runt bordet och gotta oss i julens härligheter! :) Sen efter lite förmiddags lekar så styrde vi kosan mot Lexe å svärisarna. Började med lite fika, glögg och fikabröd. Vi kikade på kalle, såklart, sen fick vi besök av tomten! :D Alla barn fick en hel härlig hög med julklappar! Noel och Elias är mer än nöjd med sina och tackar så mycket! Jag fick minsann oxå några så lite snäll måste jag ha varit! ;) Det blev en sen kväll, kom väl inte hem förän närmare halv elva! Tur man har snälla barn! ;) Iaf, juldagen gick i lugnets tecken. Vi var bara hemma. Noel lekte för fullt med sina klappar! :) På annandagen bar det av ut i skogen, min mor fyller då så det passar ju bra att ta dubbelfirande då! :) Det bjöds på god mat och barnen fick lite fler klappar! Trevligt trevligt, mindre trevligt med vädret.. tur man har en superbil! ;) Igår blev det lite trevliga besök, är så underbart att ha folk runtikring som verkligen bryr sig! Är väldigt nöjd med helgen, å det verkar barnen vara oxå! :)

Annars då? Jo, ständig sömnbrist.. men annars är de bra.. hehe.. ;) Lite synd om Elias som får magkninp bara.. men vi kämpar på, det är ju övergående.. :)

Idag är första dagen vi är själva hemma.. :) men det ska nog gå bra. Nu kallar sysslorna, på återseende!

Tjipp

God Jul!

Det vill jag önska alla mina kära vänner och min underbara familj! Det är en härlig tid, här ska njutas! :)

Hämtade upp min bror i morse, vi åkte hem hit och åt en traditionsenlig julfrukost med tomtegröt, skinkmacka och kaffe! *mums* Sen har förmiddagen ägnats åt lek med sönerna och lite småfix innan vi nu strax ska bege oss ut till svärisarna för mer julfirande. Det blir kalle, mat och tomtebesök! :) Återkommer sen om detaljerna! :) Ha de nu riktigt, riktigt bra allesammans!

Tjipp!

En vecka

Japp, en vecka blir Elias idag. Lillplutten! :) Vid denhär tiden väntade vi bara på att få åka hem.. :) Läkaren hade precis varit å undersökt å gett godkännande att vi fick åka hem. Skulle bara äta lunch där. Sen åkte vi hem, var hemma nån timme sen åkte vi till svärföräldrarna. Noel hade ju sovit där så vi ville hämta hem honom plus att han var ju nyfiken på lillebror. Denhär första veckan har gått helt ok. Det har varit många fina besök och gratulationer som vi tackar hjärtligt för! Det som har varit lite tråkigt är att han inte blir nöjd av min mjölk.. Han ska snutta å snutta.. Så faktiskt, när vi var på återbesöket på BB, så rådde dom till att ge ersättning emellanåt. å vilken skillnad! Han blev nöjd och glad! Stackars liten.. Tänk er själva å va hungrig hela tiden.. åsså när du får mat så får du typ en halv köttbulle å sen får du vänta en halvtimme till nästa mål.. Å tyvärr verkar de inte som de kommer bli nå mer mjälk hos mig.. Tur de finns ersättning så han kan få bli mätt! Annars rullar de på, Noel är en stolt storebror! Han är duktig på att hålla i, hämta nappen och säga till när lillebror är vaken! :) Man känner ju tyvärr att han blir lite åsidosatt när man själv är fastklistrad i soffan, men de är ju tur att vi är två hemma nu första tiden så han kan leka med en av oss. Nu är iaf Noel hos mormor, tänk vilken lycka att hon finns! :) Lite kvallitetstid, få all uppmärksamhet helt själv ett tag, det behöver han! :) Elias sover å själv pustar jag ut lie.. :) Livet är bra underbart! :)

Tjipp!

Elias födelse

Ja då ska jag försöka ge mig på en förlossningsberättelse då.. :)

Det började på lördag förmiddag med molvärk och väldigt oregelbundna värkar. Vid lunch började jag misstänka lite propplossning och efter det började värkarna komma mer och mer regelbundet. Jag ringde iaf förlossningen vid 22 för då kom det med 5-6min mellanrum. Dom tyckte vi kunde börja tänka på att komma in. Sagt och gjort så packade vi i ordning de sista och väckte Noel som skulle få vara hos farmor och farfar. När vi kom upp, vid 23.15 blev det CTG-kurva i ca 30 min och jag var öppen 3 cm. Vi fick flytta över till en förlossningssal för en till kurva och för att bli kollad efter någon timme, det var på vippen att vi blev hemskickade! Men efter ca 1½timme hade jag öppnat mig en cm till! Så då beställde jag EDA. :) Narkosläkaren kom ganska snabbt och tur var väl de för nu skedde förloppet ganska snabbt. Tyckte väl inte att EDAn hjälpte så mkt så bm tyckte jag skulle prova lustgasen men den fick jag panik av så de blev utan den.. När krystvärkarna började, vid fyratiden, så var de fanimig inte kul längre..! Det var verkligen okontrollerbart.. Tur dem inte varade så länge för 04.46 kikade han ut! 52cm lång och 3836g lätt! :) Han åt nästan på en gång och sen var han supersnäll hela dagen! Vi åkte hem efter 6 timmar för både jag och Elias mår bara fint! Jag är nästan oförskämt pigg! :) Elias var som sagt jättesnäll hela dagen, de fick vi igen på kvällen/natten.. hehe.. mkt bök å stök.. men men.. jag är fortfarande pigg så jag ska inte klaga!

Noel är mäkta stolt över sin lillebror! :) Har pussat å kramat honom jättemkt. Väldigt mån om att lillebror får mat och vart han är osv.. :) Hoppas bara de håller i sig..;)

Nu ska jag snosa bebis! :)

Tjipp! 

Elias!

Nu är han här, våran fina Elias! 04.46 på beräknad dag tittade han ut! 52 cm lång och 3836g lätt! ;) Vi är nu hemma och pustar ut, återkommer med en utförligare berättelse vid ett senare tillfälle!

Tjipp!

Nedräkning!

Nu är det verkligen nedräkning! Om sex dagar, är han här då? :) Ja, klart han är! :D Han har fortfarande inge namn.. haha.. men det ger väl sig förhoppningsvis när man ser honom.. :) Längtar verkligen nu, börjar bli lite smått ledsamt å bära omkring på denna jättemage.

Annars då? Jo, veckan rullade på med diverse aktiviteter. Det var julbord och det var assistentfest under helgen. Båda var helt bortsett från några smådetaljer.

Denna vecka har jag faktiskt endel inplanerat. Idag tillexempel blir de lunch på stan. Men just nu har jag ingen motiation till att skriva, på återseende.

Tjipp

Bloggar

Jag blir verkligen faschinerad över alla (vissa) bloggar alltså.. Hur orden flödar, hur tankar sprids, hur åsikter höjs.. Javisst, ordet är fritt och visst ska man tycka och tänka om saker men jisses.. För det första så lär man kanske tänka på hur man framför sin åsikt sen så lär man tänka steget längre för har väldigt starka åsikter och tankar om nånting så får man vara beredd på att man får reaktioner på de, speciellt som man skriver det på en blogg i den stora vida sajbervärlden. Det gäller såklart de mesta man skriver, endel detaljer behöver man faktiskt inte dela med sig av.. mkt osmakligt och självnedvärderande läser man.. Jag har såklart oxå en massa, massa åsikter.. Om de mesta faktiskt.. Men jag vill inte delge mig av dem här för det mesta. Dels är det väldigt lätt att misstolka en text och dels vet jag att "vissa" är här inne och snokar enbart för att förstöra så dessa skulle bara jävlas. Appropå de, shit alltså! Vad är det med folk? Att stå och predika och vad som är rätt och fel och sedan göra samma sak, fast värre, själv.. Att stå och beklaga sig hur någon behandlat dig för att sedan behandla andra precis likadant.. Näe.. Nu blev det ett neggo-inlägg här.. Men ibland behövs de..

Å förresten, Jag har inte dött bara för att jag är gravid..

Tjipp

RSS 2.0