Vilken dröm!

Ja, herre gud! Man kan verligen drömma de mest sjuka saker! Jag vet inte riktigt följden och/eller sammanhanget men iaf så drömde jag att jag var hemma hos en kille som tror att han är så jävla ball. Men när jag var där hemma med honom typ förvandlades han till jorden jäkla tönt! Ringde sin mamma hela tiden och var allmän rädd! Haha!

Och sen mitt i drömmen så var jag på nån slags bjudning ( tror de eftersom det var en massa bord som var dukade) Och där hamnade jag brevid ett jättegammalt ex, tror vi var ihop när vi var 15 eller nå! =) Han började proppsa på att jag skulle ta öl av honom, fast jag å Jocke hade med oss egna? Iaf så började han prata olm sitt barn ( han har ett barn på riktigt) Som hade sugit på en kräftstjärt och blivit jättedålig i magen.. haha!

Och sen helt plötsligt så sitter vi på ett plan, Jag, Jocke å Noel. Vi ska tydligen åka utomlands med Noels tremänning och hennes familj.. Jahapp.. å när vi sitter där, vi sitter i säten som är formade som halvcirklar, så kommer jockes kusins bästa kompis och säger att hon bara måste följa med för jockes kusin klarar sig inte själv.. hehe.. =)

Det sista som händer är att det ringer en person hit, Han proppsar på att han lär komma hem till oss, det är sent så vi tycker han ska va hemma. Han kommer naturligtvis endå, han bara måste kontrolera familjens skydd ( det är allti från hjälmar och benskydd till bebisskydd) Han håller på.. känner klämmer och går runt, ingen av oss vet vem han är..? Och här nånstans börjar Noel låta så då var det vackert att kliva upp! =)

Tjipp!

Nu har de hänt saker!

Joru, har hänt endel sen sist!

I lördags var de kalas för Alvin, det vsrt lyckat med gott fika å en massa presenter till åttaåringen!

I söndags var det övning. Vi var på I14. Började 8.00 och höll på till 16.30. Vi krigade och höll på hela dagen! GD var där så man hamnade självklart på förstasidan! =)

Igår började jag jobba 17.00... Gick faktiskt bra, sov för en gångs skull riktigt bra på jobbet.

Idag slutade jag 17.00, jag, Jocke å Noel åkte å handlade å sen blev det Tacos här hemma!
Nu ska jag mumsa lite fler nachocips å sen ska jag överfalla min underbara man! =)

Jo, en sak till, om du tycker nåt så säg de?

Joråsatte...

Dagen idag då? Jo, vi åkte först ner på stan så jag kunde göra min synundersköning..Well.. har väldigt svagt brytningfel på båda ögonen och en svag närsynthet på vänsterm öga så de blir till å skaffa läsglasögon. Sen shoppade vi! Fasen, sådär mkt var det läänge sen vi handlade på en och samma gång! Hade 1200:- på stadium genom jobbet så där inhandlade jag skor, munkjacka, mjukisbraller och en fin tröja! Har endå 200:- kvar där! =) Noel fick en mysig kofta åsså köpte vi presenter till Alvin!  Sen så kom Eva å Leo ner och åt lunch med oss, mkt trevligt! Var in på bolaget innan vi for hem.

Var väl hemma en tjugo minuter ungefär sen hämtade Linda upp mig i deras nya fläskiga bil! Haha, har råd nu när hästen vunnit på V75 två ggr! =) Iaf så åkte vi ut till Tierp! Sekke, min gamla häst, står där nu. Han såg ut att ha det underbart! Hon som har han nu är hur gullig som helst. Så skönt å se att han mår bra. Åkte hem igen efter ca två timmar.

Kom hem å satt i kanske en halvtimme sen bar det av till MAX! Alvin fick bestämma mat idag eftersom han fyller i morgon. Jag å Jocke tog Frisco mål, Alvin tog nuggets å Filip Skrovmål. Mumsigt! Har nästan nyss kommit hem så nu ska Noel få gröt å sen blir det fredags mys!

Tjipp!

Dagen

Jodå, dagen började med att jag pratade med Jocke så nu känns allt betydligt bättre. Är fortfarande ruskigt irriterad och kan inte riktigt släppa/smälta de jag såg.. Men men, har ju för länge sen insett att denhär personen verkligen inte har alla paddlar i vattnet... Jaja, nog om de nu.

Jag jobbade idag, 9 - 14. Gick smidigt de! =) Lånade ut bilen till Maria oxå, hehe! =) Men de gick de med. Vad gör man inte när hunden måste ut! =)

Efter jobbet drogn jag mig ner på stan för å träffa Jeanette och Saga! Shit, har svårt att komma ihåg att Noel var sådär liten bara för ett halvår sen! Vi fikade iaf, snackade en massa å hade jätte trevligt. Följde med dem tilö H&M innan vi for hem å då fyndade jag en fin tröja till Noel! =)

Nu hemma har jag gosat en massa med min underbara Noel! Han är ju bara sååå bäst! Vi ska strax käka här, blir kycklingfilé, ris å min specialdressing! (Egentligen bara cremefraich, chilisås å lite kryddor men ack så god! ) Blir till å lägga sig i tid idag iom att det bara blev typ tre timmars sömn inatt.. Well, får räcka för idag!

Tjipp!


Kanske ska tänka?

Men dessvärre kan inte denhär personen göra de.. Läste nåt som fick mig väldigt lessen...=/ Jävla skit! Hade ju precis kommit upp ur min svacka.. Jag tycker inte om denhär personen och borde verkligen inte bry mig men hur jag än vrider och vänder på de så blir jag påverkad av det... Fan! Varför finns H*n? Kommar aldrig bli av med personen heller... Men är man vuxen(?) borde man iaf tänka på vad man skriver och vart man skriver det.. Helvete! Måste prata med Jocke i morgon... orkar inte.. Skit!

Det bästa!

Vet du vad de bästa som finns är? Jo, när man får en annan människa att skratta! Finns inge härligare! =) Som när Noel skrattar till exempel, alla vet väl hur härligt det är med barnskratt! Eller när man pratar gamla tokiga minnen med sina vänner, hur härligt är inte de då? Bara att få ett leende när man hejar på nån, oslagbart! Dessutom är det hur härligt som helst att skratta tillsammans med någon man tycker om!

Föresten, Noel fick sin första tand idag! =) *stolt mamma*

Tjipp!

Senaste nytt

*Wee* Nu har ja bara ett dygn kvar! Äntligen börjar jag se ett ljus i tunneln! Igår när jag slutade kom Jocke å Noel in å hälsade på, sen gick vi upp två våningar till en kompis som har en liiiten bebis men hon hade inte kommit hem än.. Bebisen alltså, hon föddes lite väl för tidigt å vägde då bara 450g... Men nu har hon vuxit på sig och väger hela 2600g nu! =) Snart får hon komma hem! Iaf så ska dom vara med på "sjukhuset", den där serien som ska börja på trean! Jag känner en kändis, får jag komma in då?! =) Haha!

Fan, det kan inte bara vara bra... Jag verkligen HATAR folk som gör illa mina vänner på ett eller annat sätt.. Önskar man kunde göra mer än man kan... Hoppas ni berörda vet att jag alltid finns för er och alltid försöker mitt bästa för att få er att må bra igen..

Nog om tråkigheter, nu ska jag gosa med min sötaste lilla son! Sen kan jag räkna ner timmarna tills dygnsveckan är över! =)

Tjipp! 

Ett avklarat tre kvar

Japp, gjort ett dygn på "dygnsveckan". Har alltså tre kvar.. *suck* Är fan på jobbet varje dag hela veckan..går av fem på söndag em.. Men men.. vi ska ha personalmöte på måndag just för att se över schemat så vi får väl hoppas på en förbättring.

Annars då? Näe, har inte hänt så mkt.. När jag kom hem igår så fick vi besök av stefan å linda, vad typ ett år sen vi sågs sist.. hehe.. =) Sen idag har vi varit å handlat, Jocke klipper gräset nu å Noel sover. Ska snart fixa mat, blir köttfärssås idag. Sen bär det av till jobbet igen då...

Har du ett jobb åt mig? Hojta till isf! =)

Tjipp!

Helgen

Ja, då ska jag sammanfatta helgen då! I fredags så jobbade jag natt, det är väl sådär lär jag säga... Men man måste ju få ihop pengar på nåt sätt. Iaf så skulle jag ha jobbat hela lördagen oxå men jag hade tagit ledigt så jag gick hem klockan nio. Lördagen då, jo när jag kom hem så blev de till att skynda sig att äta frukost, duscha och göra sig i ordning. Iväg på dop klockan tolv. Noels lilla tremänning Elvira döptes! Fika och så efteråt, väldigt trevligt! Hem och äta och så för att invänta nästa evenemang! Vid halv sju möttes jag, Eva och Nettan upp för att styra mot Maria! Där blev det öl, skratt och en massa tok med massa roliga människor! Sen var det hög tid att dra sig ner på stan. Så även fast det regnade så gick vi i rask takt ner, gick in direkt i öltältet. *shake that ass* Röjde som fan där, träffade massa roligt folk och även fast det blev strömavbrott höll vi stämmningen på topp! När det väl var dags att avsluta kvällen gjorde jag och Eva sällskap ner mot bussarna, jag blev bjuden på både en langos och en sovlaki! Tack! Tog bussen hem, gick typ å la mig på en gång, helt slut! Sovit gott hela natten, vaknade med jordens huvudvärk.. aj då, hehe.. men efter två alvedon blev jag människa igen! Nu sitter jag här, snart dags att åka till jobbet igen.. dygnsvecka nu då... Jaja, lär väl gå.. Har iaf haft superskoj så dehär kan jag säkert leva på ett tag!


Tjipp!

Första gången

Japp, första gången jag håller på med nåt sånt här då! =) Ska försöka mig på dehär! =)
Så.. vad händer idag då? Jo, jag ska jobba *suck* Men men, det får gå.. Börjar fem och slutar tio i morgon bitti, skulle egentligen ha jobbat ett dygn men har tagit ledigt för vi ska på dop! Sen på kvällen blir det partaj! =) Lär ju återkomma om de! =) Näe, nu vankas frukost här så dehär får duga så länge!

Tjipp!

RSS 2.0