Sjukstuga

Ja, här hemma är vi sjuka.. Igår hade både jag, Noel och Elias feber.. Värst för Noel som var uppe på 39,1.. Men idag är febern borta iaf och nu är vi "bara" förkylda med halsont, öronont och rinnande näsor.. Så himla typiskt att det ska bli nu då.. Men men, det som inte dödar de härdar va?

Annars då? Jo, i fredags åkte jag och barnen på en tur och retur resa till Sundsvall, hjälpte en kompis att flytta. Barnen var supersnälla och allt flöt faktiskt på otroligt bra! Sen på kvällen hann jag inte mer än hem förän det var dags att ut och äta med kära mor! Mkt trevligt, god mat och god öl! :) Blev dock en tidig hemgång, tar på krafterna att köra nästan 50 mil i sträck!
På lördagen åkte vi ner på stan hela familjen för att kolla in crousingen! Skoj och en massa fina bilar! :)
Söndagen gick i städandets tecken, faktiskt helt ok att städa nu när det är lite nytt och fräscht här hemma! :)

För övrigt ser jag fram emot helgen, tror att dte kan bli en trevlig tillställning! Dessutom är det övning lör-sön, var längesen nu..

Bilen skulle jag kunna spy på!! Inte nog med att vi har lagt ut x antal tusenlappar på den, det blir ju aldrig bra!! Kostnaderna påverkar oss negativt på många olika sätt.. Men men.. bit ihop.. typ..

Idag då? Jo, det blir lite kalasande för Alvin som blivit hela 11 år! Fika med släkten på em idag, trevligt trevligt!

Tjipp!

Halsont

Fan fan fan! Min ignorering av halsontet fungerade inte.. Värre idag.. Svinont, kan knappt svälja och vill inte ens ha frukost.. Och vill inte jag ha frukost så är det illa.. Har druckit lite kaffe.. Ska lämna Noel på dagsi sen hem och kurera mig.. Göra lite soppa.. Varm mjölk med honung.. Japp, så får de bli! Har lixom inte riktigt tid med att bli sjuk nu..

Tjipp

Ösregn

Ja, det kan man lugn säg att vi haft idag! Noels första dag på dagis efter ledigheten blev en blöt historia! Men han var så förväntansfull efter två månader hemma så han märkte nog knappt att det var som att gå genom vattenfall när vi gick dit! :) Han hade haft det bra iaf, roligt med förändringarna på dagis och roligt attf å träffa alla kompisar igen! Jag och Elias gav oss iväg på ett litet äventyr, lite väl blött så de blev en kortis. :)

Hemma har det inte hänt så mycket idag, har haft en jäklarns huvudvärk så egentligen borde jag sovit för länge sen.. Men men, ska ta mig i kragen och duscha å sussa!

Tjipp!


Normalt

Nu börjar livet så sakterliga återgå till de normala, Jockes första dag på jobbet idag och kidsen är inne på sin andra vecka i skolan. Noel längtar till i morgon för då vankas det dagis för honom efter två månader hemma! Det känns ju både och såklart, kunde man så skulle man ju vilja att familjen kunde få vara hemma tillsammans mer än vi är men samtidigt behöver man tiden ifrån varandra.. Men ja, jag tror de flesta fattar vad jag svamlar om. :) Har iaf varit en toppensommar med massa bad, utflykter och allmänt trevliga stunder med både familj och vänner!

Annars då? Idag händer det nog inte så mycket, eller jo, vi ska till kiosken å lösa ut en vinst! :) Köpte en såndär mixpåse med skraplotter igår och det var faktiskt vinst på alla lotter däri! Så mycket att jag till och med gick 20 spänn plus! :D Noel var såklart oxå med och skrapade och eftersom han var så duktig att skrapa fram pengar ska han få en glass! :P

Tjipp

Makeover

Nu har lägenheten fått en liten makeover! Vi har köpt ny soffa, fått nytt golv i hall och kök, köpt nya hallmöbler och en ny taklampa till vardagsrummet! Sen ska även köket målas men det får vänta lite. Hittills har det blivit jättebra och vi är supernöjda! :D Även fast vi fick ta en vit klädsel till soffan i stället för svart som var tänkt från början. Men den får vi byta till sen när den är åter i lager!

tjipp

Helgen

Vi har tillbringat våran elg i Hästbo, hos min mor. Jocke har snickrat, jag och mormor har hjälpts åt att roa barnen.

Jag skulle sjutton kunna bo sådär, kanske inte just där.. Men ja.. Landet, inga grannar, möjlighet att ha häst, stor tomt/mark.. Ja.. allt de där..

Just där mamma bor är det fint men.. För det första är det obeskrivligt mycket broms där, alltså.. vissa perioder under sommaren kan man inte vistas ute.. Sen så är det på tok för långt till bussen för att det skulle vara humant för ungarna, man kan ju inte isolera dom lixom.. Men ja.. förutom de så.. :)

För att återgå till vårat hem, på onsdag händer de grejjer! :D Kanske till och med på tisdag!

I morgon ska jag jobba...

Tjipp

Dålig

Är jäkligt dålig på att uppdatera här nu känner jag.. Är en massa som jag inte kan eller vill skriva om här just nu, kanske återkommer om det vid ett senare tillfälle. Eller ska jag göra bloggen privat? Näe, inte min kopp av te de inte..

Just nu ligger grabbarna på golvet och har nån slags skrattmataton.. :D Ska försöka lägga dom snart, önska mig lycka till! :)

Ska skrax iväg och fika med en av dom bästa!

I morgon faller dommen... Blien ska (återigen) in på verkstaden.. Får se om vi har råd att lösa ut den.. S:

Äh.. får räcka för nu.

Tjipp

Söndag

En söndag i slappets tecken.. :) Nej då, inte riktigt.. Blir lite svårt med fyra kids i huset! :D Men det blir så lugnt man kan ha de efter omständigheterna iaf! :) Lite halvtaskigt väder oxå så man blir om möjligt ännumer slö! Ska ta mig ut på en promenad iaf, sen.. :) Nä men gud vilket fantasilöst inlägg.. Återkommer när jag hittat det jag tappade.. :)


Tjipp!

Typiskt..

..För bara för att det var min tur att gå upp med Elias så bestämmer han sig för att vakna 04.30.. Försökte "ignorera" honom i tron att han skulle somna om.. Jo tjena.. Nu har han nyss fått lite mat, han ligger å pratar i sin säng.. hoppas hoppas han somnar så jag får sova en liten stund till..

Tjipp..

Presenter

Har tänkt lite på vad jag önskar mig när jag fyller 30. Alltså, egentligen önskar jag mig huuuur mycket som helst. Saker som jag förstår är orealistiska att önska sig.. Men även saker som är fullt möjliga att få.. Egentligen blir jag glad vad som än skulle ligga i paketet, blir glad bara nån kommer ihåg att gratta.. :) Men jag ska inte sticka under stol med att jag älskar att öppna paket! Nåväl, tror de flesta förstår och tänker som jag så.. Här följer en liten önskelista dårå.. :)

* En cykel

* Upplevelser

* Pengar/presentkort

Inte så avancerat va?! ;)

Tjipp!

Sjukvård

Med anledning av denna artikel i Aftonbladet.. Jaha, är det konstigt att man blir förbannad när man fått komma in på ett rum och sen får vänta i en timme?? Och för den delen, är det inte bra att han fixade de själv, då sparde väl sjukhuset in några arbetsminuter och plasthandskar? Alltså, jag fattar mycket väl att det finns lagar och regler för sånt här men.. Varför har dom matrialet tillgängligt i rummet och sickar in patienter helt obevakade i en timme då? Näe, knas är vad det är med den svenska sjukvården..

tjipp

Djurjävel!

Vafan! Vad är det för fel i huvudet på getingar och humlor!! Satans avkommor är vad det är.. Man ligger på en filt, föröker njuta av lite picnic.. Men nej, lyckan byts snabbt till förskräckelse när man hör deras äckliga surrande komma närmare och närmare.. Spela fotboll med sonen, jodå om vi är på en asfalterad inglasad plan på alaska kanske.. SKIT! Humlor är dummare än dummast.. Men oj, var det nåt i vägen i min flygväg? Äh, jag provar att flyga där igen, och igen.. Suck.. Getingar är bara jävliga.. Precis som att dom vet vad dom gör.. Nu ska vi förstöra människornas mysstund ute i naturen.. Nej fy fan! Utrota skiten!!

Tjipp!

Bok

Dom sitter och pratar om en bok på nyhetsmorgon nu, en kvinna som jobbar på säpo som har skrivit kriminalromaner. Då slog det mig, kanske man skulle skriva en bok (eller sjutton böcker) om mitt liv och allt runt omkring! Mitt liv i sig är väl kanske inte sådär jätteintressant, eller ja.. Lite intressant är det nog annars skulle inte "vissa" bry sig och lägga sig i så förbenat. Men iaf, om jag skulle ta och skriva om allt som händer runt omkring.. Oj, oj.. Det skulle va nåt de! Avslöja alla smaskiga hemligheter och gå in detaljerat.. Haha! Men då är frågan, under vilken kategori skulle boken hamna? Humor, drama, eller..? Nåja, en lustig idé iaf, trr dock inte jag hinner klart med boken (böckerna) under min livstid.. :)

Tjipp

RSS 2.0