Drikki

Eftersom jag är en Buzzador så har jag, eller snarare Elias, fått prova Drikki och det mina vänner det var en populär dryck må jag säga! :D Det var helt perfekt att ha med till stranden då när det var som varmast här, Elias gillade dom kalla. Sen blev han även sjuk en sväng och då var det Drikki för hela slanten. Jag tycker dom var smidiga oxå eftersom dom som sagt kunde serveras kalla. Det var en bra förpackning som man inte behövde använda sax för å få upp heller! 



 

Furuvik

Idag var det alltså dags för en tripp till Furuvik. Efter att ha inhandlat lite matsäck så begav vi oss till grannen vid halv tio för att åka ut till parken. Jag, Noel, Tessan och Juline inväntade Eva och Leo innan vi gick in. Vi började med att titta på alla djuren. Det var apor, kameler, kängrur, fåglar, grisar, getter och mycket mer! Barnen fick även rida! Å hur stolt blev dom inte då då?! :) Efter några timmar med alla djur var det picnic dags. Vi åt sallad, mackor, yogurt och festis. Och när barnen hade fyllt på med energi hägrade nöjesparken! Å hej vad det åktes! Jag hade förmånen (?) att få åka med eftersom barn under fyra inte får åka själva.. Jaja, det var rätt skoj med kaffekopparna och spöktåget.. ;) Barnen var nöjd iaf, å det var väl det som var huvudsaken! :) Emellan karusellåkandet hann vi med lite glassätande, läskdrickande, chokladhjulsspelande och slushätande! :) Efter sex timmar var vi ganska nöjda och åkte hem!

Här hemma har vi varit till affären, ätit mat, svettats och slappat i soffan.. :) Snart är nog alla barnen i säng för kvällen, mini han sover redan, lilleman är pågång upp till sängen och den stora, ja han klarar sånt där själv han!

I morgon funderar jag på att släpa med mig barnen till bourlongern. Leka lite lekpark och mysa på en filt, låter som en bra plan tycker jag!

Nu är det soffläge resten av kvällen!

Tjipp!

Tisdag

Har hunnit haft helg med utgång och diverse tokigheter. Har hunnit vara till min gamla ridskola och blivit nostalgisk. Har hunnit haft broder här på grillning. Har hunnit haft en städ och tvätt söndag. Har hunnit jobba ett 24 timmars pass.

Man hinner en hel del mellan gångerna! :)

Nu har vi nyss kommit hem från affären, ett stopp på McDonalds och nu sitter vi som slakt i soffan! ;)

Idag ska jag iväg på de där grejset igen. Blir bra de..

Ikväll blir det troligtvis promenad, om min huvudvärk släpper och vädret inte är så jäkla tryckande.. Hum.. samband?

I morgon drar vi till Furuvik! Återkommer om det.

Tjipp

tomt

Tänkte jag skulle skriva nåt jättebra här men nu när jag äntligen har tid att sitta här så kom jag inte på vad de var.. hehe.. :)

Sitter på jobbet nu, herrn i huset sover. Då får man passa på att sitta här en stund! :)

Jag är en förvirrad själ.. Återkommer om det.. Sen.. En annan dag..

Jag vill hem.. Kanske ska gå å sova så jag får åka hem nån gång?

Blääää


tjipp..

Bröllop

Ja nu har man varit på bröllop igen, denna gång som gäst! :) Camilla och Dannes bröllop, hur fint som helst var de! Man blir ju lätt lite rörd på sånnadär tillställningar! Å efter vigseln vankades det mat, tårta och partaj! Allt var så himla fint och bra planerat, hade en super dag och kväll! :)

Snälla Catrin kom och hämtade mig på natten!

Noel och Elias portionerade vi ut, Elias hos mormor och Noel hos morbror. Båda verkar ha haft en toppendag! Om Noels äventys kan ni läsa hos www.heffler.blogspot.com och Janne, det är helt ok att du skriver om mina barn, är ju ( än så länge) bara en massa positivt! :) Elias hade varit lite gnällig emellanåt men tror han har de lite jobbigt med tänder..

Nu väntas en liten kvällspicnic med Jenny! Vårvik med lite kaffe, en söndag kan ju nästan inte sluta bättre! ;)

Tjipp

Önskan

Fick frågan av min far igår vad jag önskade mig när jag fyller 30.. Å jag kom på.. En cykel! Haha! Iof behöver jag en fullt fungerande och bekväm cykel.. men var det de enda jag kom på lixom?! Önskar mig tusen saker egentligen.. typ.. eh.. pengar..? Haha! Jag har inte så stora krav men ska inte sticka under stol med att det är himla kul å få presenter. Innehållet är faktiskt inte så viktigt, är lixom själva grejen med att få nåt och att få öppna.. :)

Nu ligger barnen för kvällen, vilka underbara barn jag har alltså! Elias har varit lite smågnällig, antagligen tänderna, men han har verkligen försökt hålla humöret uppe.. :) Noel har varit sitt vanliga goa jag. Vi har varit till "lekparken där borta", han har duschat i vattenspridaren, han har cyklat till och från lekparken och han har hängt med grannarna! ;) Nu somnade han med målet inriktat på en heldag med idolen - Morbror -  i morgon! Han har varit med och packat och vet bestämt vad han ska packa ner i morgon!

Själv inväntar jag lite kvällsbesök medan karln i huset är ute å roar sig. Två av de absolut bästa människorna på denna jord är påväg hit! Ska bli najs med lite snack å umgänge! :)


Syskonmys!


Härligast!


Tjipp!

Tidigt

Fick masa mig upp strax innan sex idag.. Och till råga på allt var inte Elias nå glad, som han alltid annars är.. Nåja, han fick välling och sen har jag försökt få honom att somna om igen.. Han blev nyss tyst.. Funderar på om jag ska lägga mig en stundd men risken är att Noel kommer ner om typ en halvtimme.. Nåja, ´det löser sig! Det är ju inte så att jag dör.. men endå.. :) Livet med småbarn är inte en dans på rosa moln, även om vissa småbarnsföräldrar vill göra sken av att det är så.

Annars idag då? Nja, på dagen har vi inga direkta planer, borde ta mig till en affär iaf, blir ju själv med pojkarna hela dagen idag med.. Ikväll kommer Eva å hälsar på! Skönt med lite sällskap! :)

Näe, tror bestämt jag lämmer mig på våran osköna soffa en stund, vilar ögonen lite.. ;)

Tjipp!


Långledig!

Ja, mitt i jobbmånaden får jag långledigt! :D Eller får och får.. Jag tog ledig torsdag och lördag denna vecka och det resulterar i att jag får sex dagar ledigt!! :) Så bara för de ska jag fira med en drink ikväll! Men först ska en pantning/handling med www.heffler.blogspot.com först. Han ska förbereda för barnvaktsuppdraget i helgen! Söt sådär min bror! ;) 

I morgon verkar det bli strålande väder igen. Det tackar vi för och drar ut till far/morfar´s husvagn och chillar lite! :)

På fredag får jag troligtvis lite hjälp med kaninbebisarna, vore bra att veta om det är tjejer eller killar lixom.. ;P

Nu känner jag att jag hoppar lite här men iaf.. Idag blir det grillat - igen! Tror inte jag kan tröttna på grillat faktiskt! Finns ju så himla mycket att variera mellan, allt ifrån korv och hamburgare till kyckling, fisk eller en rejäl köttbit! :D

Hade nästan velat gått ner på stan/gått ut ikväll.. Sommarkväll och dead by april.. hums.. jaja.. Får boka in en annan onsdag i stället!

Ska försöka bjuda på någon bild, är ju inte så haj på de.. men.. :)

Picnic på gården!
Picnic på gården!


Parasollmys i Furuvik!


Beeeebis! :D

Tjipp!

Tisdag

Idag är det en rätt trist och grå dag.. Men man kan iof behöva ett break från den tropiska värmen som varit några dagar! Började dagen med att jobba nägra timmar iaf, känns sjutton inge skoj alls att åka ifrån familjen.. :/ Men men, bara å bita ihop! Har käkat lite lunch och gosat med mina små gullefjun, inte samtidigt dock! ;) Å de ännu mindre gullefjunen, kaninbebisarna, har varit ute på sitt första grönbete idag! Hopp, skutt, tjopp, fjong.. så hade det nog låtit om man kunde sätta ljud på dom! ;)  Just nu är Noel i lekparken, som vanligt! Elias sover och Jocke står å diskar! :) Annars idag då? Jo, ska iväg på en grej vid 17 sen hem för lite middag å förhoppningsvis blir det prommis på kvällen. I morgon jobbar jag sista passet för veckan och har då avklarat två av fyra arbetsveckor! På torsdag blir det troligtvis en tripp till Edsken, jag å pojkarna drar iväg när J endå ska iväg på galej. Näe, kanske ska försöka göra ett ryck..

Tjipp!

Möhippa

Igår gick den av stapeln! :) Camilla fick sin möhippa! Vi var ett härligt gäng som överraskade henne med kidnappning, picnic, lekar, sminkning, mat å såklart en massa öl! :) Men jag tror nog att vi alla drack mer vatten än öl igår, var ju inte svalaste dagen på året vi valde.. ;) Väldans trevligt hade vi iaf!

Idag är det lika varmt, jag å Elias är mest inne, inte lätt för honom sånnahär dagar inte.. :( Noel han cyklar mest fram och tillbaka till lekparken. Vi alla tre var en sväng till kiosken, å bara på den lilla biten vart de jobbigt för Elias.. Men båda barnen dricker ordentligt iaf, lite sisådär med mat.. Men vem sjutton är sugen på mat i denna värme??

Elias gör en massa framsteg, idag har han sagt mamma flera gånger i rad, han har satt sig upp av egen maskin och han har även ålat sig fram på riktigt! Blir man lite stolt?! :D

Sen undrar jag om man får ta sig vilka friheter som helst? Är det så jäkla svårt att tänka steget längre? Kan man inte tänka på andra än sig själv? Näe men så länge "jag" vinner nåt på de då är det ok lr?

Tjipp

RSS 2.0