Jobbarnatt

Japp, jobbarnatt nu då, lr jobbardygn är de ju men dagen är ju redan avklarad, bara natten kvar. Hoppas jag kan somna bara, har en känsla av att så kommer inte bli fallet.. Men men.. Får väl räkna får lr nå?! :) I morgon är det ytterligare en provtagning men för tillfället gör det inget för nu ska de ju bara kollas så värdena ligger kvar. Kanske att jag får dra ner ytterligare på medicin nu?! Å min lille plutt e sjuk.. stackars.. feber och slemhosta.. Bäbisen då.. hoppas det är fort övergående.. I övrigt i morgon har jag endel samtal som måste ringas plus ett p-möte på eftermiddagen. Annars blir det nog en lugn tisdag! Näe, dags å ge sömnen ett försök!

Tjipp!

Helgen

Hur har helgen varit då? Jo tack, väldigt bra! :) Igår sov Noel hos farmor och farfar så jag å Jocke åkte ner på stan å käkade och så spelade vi lite biljard! Var riktigt trevligt lär jag säga! Sen åkte vi hem och spelade lite kort! Var mkt trevligt! Sen idag har Jag å Noel varit å badad. Eva å Leo var oxå med, de var himla skoj å jag tror minsann grabbarna var riktigt nöjda! :)

Ny soffa har vi oxå. Nu har vi vuxenpoäng på våra soffor! ;P Vart lite vemodigt att slänga den andra soffan.. *snyft* Men jag tror nog den här soffan och två fåtöljerna blir bra oxå.. :)

Nu blir de lite söndagströk såsom vika tvätt, dammsuga och diska.. Men de gör inget, har haft


----------------------------------------------------------

Uppdatering:

Hum, blev lite knas med inlägget såg jag.. Typ halva försvann.. men men.. det jag skulle komma fram till var att helgen har varit underbar så lite söndagströk kan man stå ut med!

Sen tänkte jag svara Robin som var in och kommenterade. För det första tänker jag inte publicera din kommentar. Men jag har varit in och läst och jag förstår inte hur det skulle gynna dig på något vis? Du har "försökt" lämna din fru, jaha? Tyder bara på vilken vekling du är som inte lyckats, eller? Varför gifte du dig öht? Skulle den tråden göra ditt betende ok på något sätt?

Läste även den andra tråden där du stolt berättat hatt du rökt på och inte skulle gå på de där stället som man kunde få göra pissprov... Det kanske inte var de du ville folk skulle läsa, men sånt kommer oxå fram såklart.

Har oxå läst din gamla blogg om hur glad och lycklig du var för att du och flickvännen skulle gifta er. I princip samtidigt som du försökte lämna henne då lr?

Återigen, det handlar om hur man beter sig, jag skiter fullständigt i om du försökt lämna din fru, om du rökt på eller att du blivit kär i någon annan. Men förde måste du kunna bete dig. Stå för dina handlingar, red upp det du har innan du påbörjar något nytt. Tänk på att du satt ett barn till världen och du kommer vara hans pappa nu och för alltid.

Och nej, jag känner varken frun, mannen eller kompisen. Men situationen kan jag tycka och tänka om precis hur mkt jag vill. Har sagt det förr, inga kommentarer elle rinlägg i världen kan ändra på vad jag tycker om SITUATIONEN. Eran historia och bakgrund är det bara ni som vet, ingen annan.

Tjipp!

Stinkande kärring!

Fy fan säger jag bara! På bussen hem i morse trodde jag min sista stund var kommen! Satan i min lilla låda!! Hon måste ju ha badat i parfym! Å inte luktade det gott heller utan en typisk tantparfym.. Urk å blä å fy.. Det stank verkligen i hela bussen!! Asså.. varför har man så mkt parfym på sig? Kan inte förstå.. Näe.. det var en nära döden upplevelse som sent kommer försvinna från mitt luktsinne!!

Annars då? Jo, jag å Noel är lediga idag, vet inte riktigt vad vi ska hitta på än. Kanske vi går å träffat Catrin å Tristan en sväng. Sen när Jocke kommer hem ska vi åka å hämta nya soffan! :) Skönt med förändring men det svider att göra sig av med soffan vi har.. Fast den är halvtrasig och jämt skitig så är den så jäkla skön! Separationsångest! :P

Just nu kollar vi på film, dom nya filmerna har blivit roliga! :) Titta paj mamma! (fisken i haja läget) hehe.. goplutten mammas! Å nu var han tvungen å kolla om mamma hade baj! haha, så rolig lillgrisen! ;) Ska nog lägga mig med pluttis nu å se om han vill sova middag, så kanske jag oxå kan sova en stund! ;)

Å angående dramat, lär ju säga att de flesta som kommenterat och läst är fullt normala människor som delar min uppfattning. Trodde inget annat heller! Vet att ni som läser är bra människor! ;) Sen att det finns en handfull (?) människor som tycker helt tvärtom, ja de får ju stå för er. Skulle vara himla intressant om samma sak inträffade er om ni tyckte likadant då? Har sagt de förr och kommer säkert säga de igen, sanningen kommer alltid ikapp en förr eller senare. 

Tjipp! 

Ledig dag med sonen!

Japp, har varit en mysig dag! Vi knallade ner på stan redan innan öppning, gick och strosade och sen när dom öppnat så fick Noel äntligen ett par nya badbraller! ;) Träffade några trevliga poliser och sen mötte vi upp Ramona för en lunch! Mmm, pizza! ;) Upp å yra på söder en sväng sen hem till hemmet! :) Vi roade oss så mkt de gått med bland annat playhouse disney och bygga lego. Jocke kom hem lite senare idag, han var ju tvungen å träna först! ;P Så vi åt lite rostbiff och potatissallad nyss å snart ska jag iväg med broder och handla! En helt perfekt dag enligt mig! :)

Angående kommentaren från "Lollo". Om du läste det första jag skrev innan jag började med mina egna åsikter så var det att jag känner inte någon av de inblandade så det jag skrev var min (och många med mig) allmänna uppfattning av situationen. Angående att mannen int får träffa sin son, varför ska jag nämna de när det inte var de jag ville komma åt? Angående om han gjorde slut elle rinte före, det är just de, han är fortfarande gift med frun oavsett hur mkt han gjort slut. Och åter igen, hur hade du reagerat i samma situatin? Tyckt att det var helt ok lr? Att Frun har tid att sitta vid datorn har hon nyss gett en utmärkt förklaring till. Tror du själv på fullaste allvar att man håller i sin bebis 24/7?

Visste att jag skulle få nån slags reaktion på dehär och som sagt, de bjuder jag mer än gärna på! Tycker iaf de jag tycker, inga inlägg eller kommentarer kan ändra på de!

Tjipp!

Bloggdramatik!

Jag följer ett bloggdrama, www.supersuperior.blogg.se . Gå in och läs vett ja!

Nu till mina åsikter om det hela. För det första känner jag ingen av de inblandade så åsikterna kommer vara i allmänhet om det inträffade.

Man och fru och liten bebis, allt väl. Fru hjälper kompis som har separation och barn på g bland annat, allt väl. Kompis och man får känslor för varandra, inte ok. Man lämnar fru för kompis, inte ok.

Såhär är det, man kan aldrig någonsin rå för eller påverka vem man blir kär i eller inte. Men det handlar om hur man hanterar saker och ting. Visst, nu blev det så att man och kompis blev kära (?) men för den sakens skull får man inte bete sig hur som helst! Är man så himla kär så kan man vänta innan man inleder nånting. Vänta tills det gamla är avslutat. Jag personligen, och många med mig tycker att kompisars partners är förbjuden mark, det sker lixom inte. Men ok, för vissa sker det ju tydligen endå.. Och en sak är då klar, våga stå upp för det du gör. Våga ta diskusionen, förklara och säg de du vill ha sagt, som sagt, red ut det du har innan du påbörjar något nytt! I ovannämda fall är det ju faktiskt barn med i bilden, tänk på dom då! Kompisen har ganska nyligen separerat från en kille som inte är hennes första barns pappa, inleder under turbulens ett nytt förhållande med en kille som själv har en liten.. Man måste kunna stå på egna ben, bygg upp ett liv tillsammans med barnen så man har en trygg grund att stå på. Spelar ingen roll hur bra relation man har, det är en ny människa som ska in i ens barns liv, en känslostorm för vilket barn som helst. Och självklart ska ens egna barn gå före allt!

Sen till alla reaktioner (kommer säkert få endel jag med nu, men de bju ja på! :)) Att frun är ledsen, sårad, besviken, arg.. you name it, vem f*n skulle inte vara det? Som en blixt från klar himmel så rasar hela ens liv, allt man drömt om och alla framtidsplaner man hade.. Bubblan sprack.. Den man litade på mest i hela världen drog undan mattan.. Säg nån som skuller reagerat och kännt på något annat vis? Frun har en blogg, där hon skriver ut all sin frustration och besvikelse och det är väl bara jä*ligt bra? Att skriva om sina känslor, bra eller dåliga, är det bästa man kan göra! Att hon sen har en hel drös med vänner och bekanta som stöttar henne är väl bara ännu bättre! Självklart står hennes vänner bakom henne och stöttar och försvarar, återigen, vilken skulle reagerat på något annat sätt? Att Mannen och kompisen ens går in där och läser? Borde inte dom vara upptagna med att vara nykära? Med alla deras kommentarer (inklusive nån systers och nån anonym) så häller dom ju bara mer vatten på kvarn. I stället för att lägga sin energi på att förstå, att försöka komma till en lösning gällande barnet, näe i stället för att inorera så fortätts det läsas och kommentera?
 
Allt handlar om förståelse, hur skulle du reagerat och aggerat i samma situation?

Jag bara hoppas att det på något sätt löser sig, för barnens skull. Man måste tänka på dom i första hand! Och jag står för att jag är helt och hållet "på fruns sida" (om man nu kan uttrycka det så) Tycker hon är stark och visar gott mod! Jag skulle nog inte kunna hålla mig till att bara skriva ut min ilska om man säger så... Gó Hanna! :)

Tjipp

Dags för jobb

SItter här och käkar frukost, ska snart bege mig mot jobbet men först ska Noel till dagis och storebror lämnas på skolan. Känner mig pigg trots att jag inte kom isäng i tid igår, skönt! Bara jag undviker att titta ut kan jag nog vara pigg hela dagen, men vänta nu, jag ska ju till jobbet.. då måste jag gå utan för dörren till och med.. *doh* Jävla snöhelvete!! Igår var jag och tog nya prover och dom ligger fortfarande bra! *wee* Så nu är det verkligen åt rätt håll! Näe, nu ska jag kolla klart på nyheterna sen bär det av!

Tjipp!

Dagen

Var på stan idag. Jag och Noel åkte ner vid elva, vi kikade igenom några affärer och så träffade vi på J med hennes kiddos, vi gjorde sällskap till Donken för lite födointag och sen var det vandring i ytterligare några affärer. Noel fick två nya filmer, Antz och Hajja läget! Vi gick en sväng till innan de var dags för J och barnen att åka hem. Då passade jag och Noel på att uppsöka en toalett innan vi mötte upp Mamona med hennes kiddos! Det vart uppskattat då Noel tjatar om dom rätt ofta! :) Vi gick och inhandlade Vin till vinet! ;P Sen en tur in på konsum innan Jag och Noel bestämde oss för att ta en buss hem. Sitter nu och väntar på maten som snart är klar sen blir det en dusch och sen iväg till Brynäs! :)

Noel kikar på film, men tror du det är nån av de nya då? Näe.. *suck* :) Titta Nicke mamma... haha!

Tjipp!

Men Grattis!

Äntligen är värdena som dom ska! De var tamejfan på tiden! Nu ligger det på 2,19 så det är till och med lite högre än medel! =) Ska endå på ny provtagning på måndag för att försäkra mig om att det håller i sig. Men det känns faktiskt att det börjar bli stabilt nu!

Idag är en bra dag, denhär ska jag njuta av! ;)

Tjipp!

Mest trött

De e vad jag e just nu.. Borde ju pigg och glad nu när våren är på ingång.. men icke.. Kan inte komma i säng om kvällarna och toktrött hela dagarna.. dumt tycker jag.. Å inte blir värdena nå bättre heller.. suck.. börjar bli tröttsamt att gå på provtagning varannan dag.. å sen få stoppa i sig ännumer medicin.. suck igen..

Jaja, nog gnällt för denna gång. Annars då? Jo, vi hade det super i sthlm jag å Ramona! =) Massa skratt och tok, som väntat! Har sedan haft hästen i tre dagar, mkt trevligt! Så skönt att komma t dit, rensa huvudet och bara få vara för en stund! 

Näe, nu ska jag invänta besök här så det får vara nog för denna gång.

Tjipp 

Barnfri

Japp, en barnfri helg blev de! De stora är hos sin mamma och lillgrisen ska vara med sin mormor hela helgen! =) Han var så glad när jag å Jocke skulle åka, tokungen! =) Är skönt men endå konstigt att inte ha ett enda barn hemma! Hehe.. Får njuta lite av ledigheten då! Å i morgon blir det en tripp till den stora staden över dagen, ska bli himla skönt att komma iväg lite! Tänkte bara uppdatera lite snabbt, ska krypa ner nu faktiskt. På återseende!

Tjipp!

Men varför?

Vr på en till provtagning idag å nu hade värdena gått ner?? Vafan.. Jag har ju fått mer saker å stoppa i mig å endå hjälper de inte?? *suckarnas suck* Så nu får jag fortsätta darra som ett asplöv och öka doserna ytterligare och gå på ny provtagning på fredag.. *drygo*

Annars då? Jo, Noel e hemma idag så han har vackert fått följa med mamma till både sjukhuset och skolan, tur man har en snäll son! :) Nu sitter han här i soffan å kika på nicke nyfiken! Senare idag ska jag ner till gävleborgsgruppen på ett infomöte. Sen ska jag brassa hem å kika på hockeyn! Inte för att jag tror så mkt på de där men hoppas kan man ju alltid.. I mrgon är jag å Noel oxå lediga, undra vad vi ska hitta på då? Hum, jaja.. de visar sig. Ska iaf ringa å checka av med mamma idag ifall Noel ska u dit på fredag lr hur vi sa! :) Nu ska jag skära upp potatis, blir stekt potatis å falukorv idag! :)

Tjipp!

Hur läget ligger

Ja, nu har jag varit på ytterligare en i raden av provtagningar och tyvärr så har inte värdet stigit nånting alls under helgen.. Så nu fick jag börja med en slags d-vitamin som tydligen ska hjälpa kroppen att binda kalciumet.. *suck och dubbelsuck* Nu ska jag alltså ta medicin vid fem tillfällen under dagen då ingen av dem får tas samtidigt... Jaja, det blir säkert bra tillslut, men just nu är de bara drygt.. och inte är de speciellt skönt å ha som sockerdricka i ansiktet hela tiden heller...

Annars då? Jo de e helt ok. Var ner till utbildningsforum idag, ska tebax på onsdag för å diskutera vidare! Å igår ringde min kära mor å hörde hur de var, frågade även om inte Noel kunde få komma till henne på fredag å sova över, självklart får han de! Han älskar ju å va där ute! =) Skönt att få lite avlastning/break ibland oxå! Annars är det en händelserik vecka med planeringsdag med jobbet i morgon, hemvärnsmöten och förhoppningsvis stallet oxå! Men nu stundar hockeyn! På återseende!

Tjipp!

Bättre och bättre

Ja, det blir bättre och bättre hela tiden, skönt! Var på provtagning i går och värdena hade stigit ytterligare. Dem låg på 2,01 nu så de var väl inte riktigt som de skulle men på god väg. Fortsätter med kalcium och hoppas på de bästa nu! Ska på ny provtagning på måndag, bara å hoppas de stiger ytterligare.

Annars då? Jo, just nu ligger jag för en gångs skull ner å vilar, blir ju lite dåligt med de när vi  har huset fullt så att säga.. Jocke min bejb var så snäll å åkte iväg å badade med alla barnen så jag skulle få chansen å bara slappna av och vila, kan behövas! Tack snälla älskling!

I övrigt tycker jag att det var fel par som åkte ur let´s dance i går, jag tycker de var orättvist att Bif förlorade i torsdags, jag saknar simminingen och ridningen och jag skulle vilja att någe roligt hände snart! =)

Tjipp

Operationen

Ja, då tänkte jag försöka berätta lite om operationen då. Jag skrevs in måndag den 2/3 kl 7.30. Fick en sängplats och fick byta om till de otroligt fina operationskläderna! Efter en stund så fick jag några tabletter och sagt att snart var de dags. Jag rullades ner runt tio tiden och väl framme fick jag hälsa på x antal narkossköterskor och div annan personal. Det kopplades på en massa mätsaker på huvudet och för ekg, pulsmätare, blodtryckmaskin, en muskel mätare och det sattes nål. Sen fick jag vänta, tror de var i en halvtimme, och den halvtimmen var nog de värsta jag varit med om, vilken ångest! Låg där mitt i salen med en massa folk runtomkring och inte kunde jag röra mig så mkt heller... fy.. Iaf så hade de blivit nå missförstånd för personalen trodde läkaren ville prata med mig innan dom sövde men de ville han inte.. Så när han kom var de bara att andas in och somna.. När jag vaknade hade jag ont, såklart, men var endå rätt "pigg". Det första jag frågade om var vatten och sen ville jag ha nåt mot smärtan, skööönt! Var väl klar vid två nånting, operationen hade gått bra men tagit ca en timme länge än dom räknat med för sköldkörteln var större än dom trott. Fick ligga på uppvaket till närmare halv åtta på kvällen, jag sov mest hela tiden. Det kom folk och tog temp emellanåt, jag ville ha vatten hela tiden men fick bara dricka lite ibland! Ringde jocke där emellan oxå och berättade att allt gått bra. När jag äntligen kom upp på avdelningen var det i princip bara till å sova. Tog smärtstillande nån gång till under natten. På morgonen efter var jag relativt pigg, var uppe å knatade emellanåt, åt och drack som vanligt. Det togs endel prover men i övrigt hände inte så mkt. Förutom endel stickningar i ansikte och händer mådde jag bra så på em blev jag utskriven mot att jag hörde av mig om inte stickningarna försvann. Det blev inte bättre så på tisdagkvällen fick jag åka till akuten. Där fick jag efter en lång väntan en spruta och sen ville dom ha mig kvar över natten.. Upp på avdelningen för å sova då och sen på morgonen togs det nya prover. Fick vänta till efter lunch för resultaten och då dom fortfarande inte var bra ville han inte skriva ut mig.. Fick iaf permis över natten. Så idag åkte jag tillbaka för ytterligare provtagning, denna gång hade iaf värdet stigit lite så jag fick bli utskriven iaf! Ska tillbaka i morgon för ännu en provtagning.. Hoppas dessa kalciumtabletter hjälper så värdet är bra. Över lag är jag rätt nöjd med hur allt gått till. Min läkare har varit underbar, han är mkt noggrann och har verkligen tagit sig an mig. Övrig personal jag träffat under dehär dagarna har varit övervägande bra och treviga dem med. Är väldigt glad och tacksam för all upmuntran och stöd jag fått av familj och vänner, det känns bra att ni bryr er!

Ska försöka förklara dedär med stickningarna. Jo, i anslutning till sköldkörteln sitter 4 st bisköldkörtlar som sköter kalciumproduktionen i kroppen. Under operationen måste läkaren försöka få dom kvar när han tar bort den stora. Vilket min läkare lyckades med (har fått förklarat för mig att det är ett väldans pickelgöra och absolut inte de lättaste) Iaf så var det en av de fyra som antagligen fick syrebrist under op och antagligen "dött". De andra tre är såklart rubbade efter op. Direkt efter ettt sånthär ingrepp blir kroppen automatiskt vädligt "kalciumtörstigt" Och då kan man få stickningar i ansikte/händer/fötter. För att få bukt med de så fick jag kalciumtabletter, brus, som jag ska ta minst tre gånger om dagen. Men värdet vill inte riktigt komma upp iaf, har visserligen höjts lite i dag ( igår låg det på 1,79 idag på 2.0 det ska ligga på minst 2.6) men är det inte ok i morgon ska jag få nån slags d-vitamin som tydligen ska hjälpa kroppen att ta upp kalciumet.

Nu ska jag försöka vila så mkt det bara går, dricka kalcium och göra mina nackövningar!

Tjipp!

Jag lever!

Men mkt mer än så e de inte! Nu kanske jag överdrev lite.. men nog känns det att man lever allt.. Orkar inte skriva så mkt om själva operationen nu, måste vila så mkt de bara går. Är bara hemma på permis nu, ska tillbax i morgonbitti för nya provtagningar då mina kalciumvärden inte har varit de bästa.. Men som sagt så återkommer jag när jag är lite piggare!


Tjipp!

RSS 2.0