Avklarat!

Har nu avklarat en månads jobb. Nu går jag hem - till 10/1-11! :D Riktigt skönt! Får en sista månad med kvallitetstid med mina pojkar innan allvaret sätter igång på allvar.

Idag har Udas hunnit haft en lekdejt i snön plus att min kära far var här och lämnade en chokladkalender till Noel. Just nu är Jocke på affären, han hade tydligen kommit på en brilljant idé till middag.. Får återkomma om de.. :)

Nu blir det lunch iaf, spagetti å köttfärssås fanns det från igår!

På återseende gott folk!

Tjipp

Jobbar

Nu sitter jag på jobbet, sista passet innan jag går hem på lite mammaledighet igen! :D Det är för tillf'llet lugnt här i huset så då passar jag på att smita in här en sväng! Det har varit en kall dag idag, tur vi har hållit oss inne!

Vad har hänt sen sist då? Tja, vi kan ju ta helgen iaf, den har bestått av lite öl, lite kalas, lite käk hos svärisarna å ganska mkt snö! :P

Jag ha fått nå dille på att läsa massa okända människors bloggar, annars brukar jag bara läsa kända människors bloggar! Å med det menar jag släkt, vänner å bekanat.. typ.. Men nu iaf, jag har läst en massa "topp tio bloggar", kändisars bloggar osv.. Alltså... det är ju hur skoj som helst att dom skriver femtioåtta inlägg om dagen, lägger upp bilder och videos.. Men.. Hur fasen hinner dom med? Endel har ju bloggen som "jobb" men endel har ju faktiskt andra jobb eller skola eller både och som rimligtvis borde ta upp jäkligt mkt tid.. Men men.. på nåt himla vis lyckas dom iaf.. Å de e ju bra, för då har sånna som jag något att läsa! ;)

I morgon hoppas jag på en vovvedejt, hoppas vädret är med oss bara!

På onsdag ska jag på mitt första julbord - lovley!

Ska hinna med en provtagning denna vecka oxå.

Näe, dags att återgå!

Tjipp!

Blåsigt

Ja, det blåser från alla håll känns det som.. Kuligt att promenera med Udas.. lr inte.. Men han är glad iaf, huvudsaken de!

I övrigt så jobbade jag igår, ska jobba i morgon åsen är det bara ett passa kvar innan jag går hem en sväng igen! Härligt, jag överlevde! ;)

Det börjar närma sig jul med allt vad det innebär, till helgen får vi förhoppningsvis upp lite stakar å annat grejs lagom till första advent! :) Lussebak, icke att förglömma! :)

Näe, jag får fundera utt nåt vettigare å skriva så återkommer jag!

Tjipp!

Önskelista

Ja det börjar ju närma sig Jul så jag tänkte knåpa ihop en önskelista - åt barnen alltså! :)

Noel; Han är rätt så tacksam att köpa nåt åt, han skulle förmodligen bli lika glad för en tablettask som för det dyraste från leksaksaffären.. :) Men för att ge lite tips då, en ryggsäck, sockor, kalsonger och strumpor, filmer av alla de slag, brynäsgrejer, badskum/leksaker, sängkläder.. Ja, några tips iaf. :) Klädstorlek till Noel är 110/116. Han gillar ju när han känner igen figurerna på föremålet, typ toystory eller rorri eller spindelmannen saker, tex.. :)


Elias; det är samma med honom, han har ju inte riktigt hajat ännu men han behöver oxå en ryggsäck, ett regnställ, lite nya leksaker..:) Klädstorlek till Elias är 80/86 (ja, han är emellan två storlekar..)

Å bara för de, här kommer min önskelista! ;) 
Parfym
Hockeyn blev mitt liv(Bok)
presentkort

Tjipp!
 

Observera

Det är så himla skoj att observera folk! Som idag så åkte jag lite buss, först på vägen ner på stan lyssnar jag på två tonårstjejers snack. Det hela gick ut på att den ena var typ sååå nära att bli av med oskulden typ nyss lixom. Alltså hon hade ju typ inte haft ett enda seriöst förhållande dehär året, det var ju typ lixom förra året kanske typ.. ;) Men hon kom fram till att hon ville vänta lite iaf, å de kan ju tyckas vara klokt! :)

Å när jag kommer ner på stan är det en stor karl något överförfriskad som låter å brummar som en annan brunbjörn, han möter en hund och förvandlas då till en liten pojke med bebisröst som om han kunde skulle ha gullat ihjäl den där hunden! :D

På bussen hem är det ett par som kliver på, kanske i övre tonåren, tjejen är märkbart less/trött/irriterad..lr nåt.. Dom sätter sig och hon frågar killen om godis varpå killen med glad och (över)trevlig röst minsan inte tänker ge henne något godis för nu skulle han hem och laga mat till henne som han ville att hon skulle orka! Tjejen suckar och det är slut på konversationen. Snart ringer tjejens telefon och hon blir hur glad som helst och snackar på i telefonen resten av resan.. :)

På samma bussresa hoppar det på tre personer som har varit och storhandlat, två kvinnor och en man, mannen bär på en öppnad yogurt och en icke fullproppad kasse och kvinnorna har kassar i alla händer plus en "pensionärsväska", såndär på hjul. Dom går in och sätter sig och den ena kvinnan kämpar febrilt med att få den där väskan att stå still medans mannen sitter å halsar ur sin yogurt! :)

Ja, roligt är det och jag skulle säkert kunna skriva flera sidor om detta, är så jäklarns skoj att observera! Brukar även sitta å fundera vad det är för person man möter, vad jobbar den med, vad heter den, vart är den påväg.. är hur skoj som helst!

Tjipp

Långt

Det blir långt mellan gångerna.. Vete sjutton men bloggen glöms av.. Händer ofta att jag ligger på kvällen och funderar över nåt och tänker att dehär ska jag skriva om på bloggen.. Sen när jag vaknat är det som bortblåst.. Jaja, det kan hända att det blir lite bättre med tid framöver, då kanske jag blir fligig här igen! :)

Vad händer då? Jag har som skriver börjat jobba igen.. Inte skitkul men vad sjutton.. Bita ihop så är man snart inne i det igen.. Japp, nåt sånt..

Elias har fått dagisplats! På samma dagis som Noel som tur är! Så 10/1 är det dags för min lilla bäbis att börja förskolan.. :)

Udas, vovven, växer och frodas.. Eller nåt.. :) Han är som valpar är mest, busig, glad, livlig å fruktansvärt söt! :D Det går bra med honom, han är oerhört lättlärd och faktiskt så lyssnar han bra för att vara så liten. Vi blev överösta med beröm vid hembesöket! :)

Idag är det för övrigt 10 år sedan jag å Jocke träffades, den du! :D Vi ska försöka få ihop en kväll som vi kan gå ut och fira men det är lite pysslande att få ihop barnvakt å nu för tiden även hundvakt.. :)

Just nu har det börjat flygit lite snö utanför vårat fönster - äntligen! Nu vill jag ha viner med en massa snö! Kanske inte för kallt men några minus så snö och is ligger kvar! I år ska Noel lära sig åka skridskor, han ska ju spela hockey i USA han.. ;)

Nu inväntar jag Jocke å Noel, får se vad dom hittat på till middag.

Tjipp

Sista

Sista dagen på mammaledigheten på en månad nu då.. Jobba en månad, gå hem en månad å sen börjar allvaret på riktigt.. :/ Jag vill inte.. vill inte, vill ill inte, vill inte.. FAN! Jaja, bit ihop dårå.. :(

Annars då? Jo fan, de rullar på. Det som är lite irriterande just nu är den där nedrans omställningen av klockan.. en timme är mkt när man har småbarn och hundvalp....

Nu ska jag äta min andra frukost för dagen.

Tjipp

RSS 2.0