Vatten

Det kommer vatten från vårat vardagsrumstak.. Spännande.. :S Upptäckte det igår när det duschades uppe.. Jahapp, bara å ringa Gavlis idag då.. "Hej! Du.. det kommer vatten från vårat vardagsrumstak.." "Oj då.." Ja, de kan man säga du.. Suck.. Jaja, får se hur pass fort dom behagar komma hit då.. Känns som de här bör åtgärdas fortast möjligast..

Annars då? Jo helgen har varit trevlig med promenader, grillning, utgång söndagsmat och familjemys! Fint väder oxå så man ska absolut inte klaga!

Mormor kommer idag i stället, ska bli trevligt med lite fikasällskap! Näe, det får räcka för nu.

Tjipp

Alltså..

.. nog för att jag är rökare själv.. Men fy fan!! http://www.aftonbladet.se/wendela/barn/article7201230.ab
Skulle aldrig i hela mitt liv kunna erbjuda mina barn en cigarett.. Får ju panik om dom kommer ut när jag röker, vill inte att dom ska få röken på sig.. men shitpomfritt alltså...

Uppskattat!

Jocke matade Elias innan han åkte till jobbet, tror det var runt femtiden. Det betyder således att jag fick sova! Å som jag sov då! Närmare halv åtta vaknade jag och då inte av minstingen utan det var Noel som hade vaknat. Fastön jag kände mig trött när jag klev upp så känner jag ju att jag fått lite fler timmar, sååå skönt! Tänk vad fixerad jag är vid dehär med sömnen men va sjutton jag har aldrig varit någon morgonmänniska å de kan nog alla i min närhet intyga! :)

Idag då? Jo de blir en tripp ner på stan först och främst, har slut på medicin så det kan ju va bra å hämta ut lite ny.. :) Vilket påminnde mig om att jag lär ju sjutton upp å ta prover.. Men det får bi en annan dag, så få barn som möjligt med dit tack.. :) Ikväll blir det grilla! Ska bli riktigt mumsigt! :)

Näe gott folk, dags å äta lite frukost nu då!

Tjipp!

Roande

Ja, man kan ju få skrattanfall för mindre, http://www.aftonbladet.se/sportbladet/article7195437.ab . Youtube överlag är jäkligt roande! :D

tjipp

Morgonstund..

.. har INTE guld i mun!! Iaf inte om man får kliva upp senast sex varje morgon och lagom när den lilla herrn somnar om så kommer den lite större herrn upp.. Men sova får man göra i graven va? Sen lär jag väl erkänna att jag är dålig på att komma isäng på kvällarna oxå men vaddå, man vill ju ha "sin tid" när alla barn lagt sig oxå.. Jaja, det blir bra tillslut, snart kommer jag undra om dom ska sova hela dagen.. Vet j hur man själv var som tonåring.. :)

Nu har vi börjat träna på allvar tilll bröllopet! :) Läs mer här, http://arbetarbladet.se/nyheter/ockelbo/1.2056590-hemvarnsman-tranar-for-brollop. Det kommer bli tufft men jäkligt häftigt! Å förhoppningsvis komer det aldrig mer hända, iaf inte med "Vickan" va?! :)

Nu har jag tagit tag i dedär som gnagit så länge så nu får tiden utvisa hur allt kommer bli. Kan hända att det är något mer än tiden som påverkar men ja, ni fattar.. :)

Idag hoppas jag på lite mormorbesök, om hon ska ta Elias en natt snart kan de va bra att ses lite extra! :)

Nu är det strax dags å väcka världens finaste Noel! :) Ha en bra dag!

Tjipp

Dalt

Är det nåt jag är trött på så är det dalt! Satan i gatan va trött jag är på sånt.. Fattar man inte att det skjälper mer än de hjälper?? Gillar man att bli överkörd? Varför väljer man att blunda för problemen? Är det verkligen lättaste vägen ut att dalta? Nej fy sjutton!

Annars då? Jo vi har haft en mycket trevlig helg ute i Berby! Vi tog med oss barnen och blev kvar där över natten. Så efter att vi tjejer hade fnissat klart och pojkarna hade haft sitt äventyr i lekparken så grillade vi och drack några öl, pratade en massa å hade allmänt trevligt! Synd på vädret dagen efter men barnen roade sig gott endå! :) Å de gick bra för Elias å sova i resesängen oxå så då vet ni de.. ;)

Händer idag då? Mja.. tvätta ska jag göra iaf, eller de håller jag redan på med, Elias gjorde morgon halv sex så då var de lika bra att köra igång! Annars vet jag inte vad som händer, måste städa åt kaninerna men de får bli när Jocke kommit hem.. Just nu vill lilleman ha min uppmärksamhet så jag avslutar här!

Tjipp!

Mycket

Det är mycket nu.. eller är det de? Dagarna rullar iaf på i en väldans fart! Elias har hunnit bli fem månader! Jag å några av de bästa tjejerna har varit iväg på en superduper rolig kryssning! Jag å jobbet har deltagit i vårruset. Kaninbebisarna växer i en väldans fart och om några veckor är det dags för dom att flytta! Sommaren närmar sig med stormsteg, oerhört trevligt!

Nu ska jag försöka vila, är inge pigg.. måste bli frisk till på lördag!

tjipp

Hjälp

Varför ska det vara så svårt att be om hjälp? Det kan handla om den minsta grejen men endå är det så svårt att fråga.. Har man nån slags stolthet? Spärr? Eller vad är det? Måste man klara sig på egen hand nu bara för att man är vuxen? Vad är det värsta som kan hända, man får ett nej, men går värleden under då? Näe, skulle inte tro de.. Tror man den man frågar om hjälp ska tycka man är oduglig? Vad är problemet lixom.. *Suck*

tjipp


Sockerkaka

Japp, står en sockerkaka i ugnen nu. Börjar lukta gott! :D Hade lite tråkigt, Elias sover och Noel är på dagis. Ibland är det bra å ha tråkigt - tydligen!

Annars idag då? Nja, har inga planer.. Ska pilla lite på kaninbebisarna iaf! :) Hämta Noel till två..

Angående mitt förra inlägg, 720 gånger gogglas det på mitt namn varje månad! :O Jaja, jag är inte den enda som heter så men endå.. :)

Undra om mormor och/eller morfar vill ha besök av sitt/sina barnbarn någon helg snart?! ;)

Näe, får räcka för nu.

Tjipp

Paranoid?

Kolla då in www.googlad.nu :)

Fobi

Nu ska jag skriva om det jag hatar mest i hela världen! Ni som känner mig ni vet. Det jag talar om är naturligtvis Humlor, bin, getingar!! Fy faaan rent ut sagt, jag hatar dessa satans avkommor till djur! Å det värsta är att  dom antagligen känner min rädsla för vilken ska dom jävlas med om inte mig.. Usch.. Häromdagen när jag satt å matade Elias, hade altandörren öppen.. Då flyger det inte ett jävla mongo till humla!! Stor som en tennisboll ungefär.. Å jag flyger upp, med Elias i famnen stirrande på mig som jag var en idiot, får tag i nåt reklamblad å viftar som en galning så den tillslut flyger ut.. Noel stackarn börjar nästan grina.. Jag var rädd mamma.. Ja herregud.. Jag har varit rödd för dessa otyg så länge jag kan minnas.. Å jag vet inte varför heller för jag har inte trampat i nå getingbo lr blivit jagad av nån svärm.. Har bara hänt som för så många andra att jag blivit stungen(?) nån gång lixom.. Men asså.. jag tycker synd om mina barn, dom kommer ju förmodligen oxå bli rädda om jag håller på såhär i deras närhet.. :S

Tjipp

RSS 2.0