Nyaste

Japp, för nu ör ju detta de nyaste inlägget! Smart va?! =) Iaf så tänkte jag berätta lite vad som hänt sen sist. I fredags så Var det löning, hur skönt var inte de då? =) Handla lite och så! Snajsigt! Vart wook och vin på kvällen! På lördagen var det dygnsarbete, nåväl får väl gå. Idag har det blivit lite shopping i köpis, iordningfixande till i morgon och mys med sonen. I morgon ja, då ni gott folk! Då vankas det kryssning! Ska bli himla skoj! En blandling av oro och förtjusning kan man säga. Oro över att lömna min kära Noel ett helt dygn, fast jag vet att han kommer ha de bra. Förtjusning över att äntligen få komma iväg och göra nåt! Näe, nu ska  de sista fixas innan Sänggående! =)

Dagens ord: "Du är världens sötaste lillebror, vet du de?"

Förändrade saker

Ja, mkt som blivit förändrat om man tittar tillbaka på sitt liv... Mkt som naturligtvis förändrats till de bättre men tyvärr allt för mkt som förändrats till de sämre.. Egentligen handlar det bara om att acceptera både de bra å de dåliga förändringarna. Men det är svårt med det som inte känns som en bra förändring. Tur är väl endå att de dåliga förändringarna faktiskt bara påverkar mig indirekt, det bra är dom som påverkar mig direkt! Den helt klart bästa förändringen är självklart när Noel äntrade världen! Har aldrig funnits och kommer aldrig finnas någon bättre förändring i mitt liv!

Näe, nu ska jag umgås med de bästa människorna i mitt liv, ta vara på alla härliga individer som förgyller min tillvaro och bara vara glad åt allt bra som faktiskt händer! =)

Tjipp!

Härligt härligt!

Var å simmade idag! Skönt serru! =) Vi är duktiga Jag å Jessica! Å Emma oxå! =) SYnd bara att jag simmar som en störd! :P Ska iaf bli trevligt å simma på torsdagkväll! =)

Tidigare på dagen var jag å Catrin med barn ut till Jenny med barn! Trevligt värre! Jenny kan de där med å baka sockerkaka! :P

Noel har varit grinig idag.. å igår med.. Hums... de brukar ju inte han va.. Tänder kanske? Eller börjar han bli förkyld lagom till dagisstarten? Jaja, den som lever får se..

Näe, nu ska vi käka mackor! Falurågrut med falukorv! =) Haha, kanske ska flytta till Falun? =) Eller inte.. :P

Tjipp!

Ännu en..

.. å denna gång en liten flicka äntrade världen! Lilla Vilma såg dagens ljus strax efter fem idag! Grattis Tommy å Jossan! =) Kommer å snosar lite bebis när ni kommit hem! =)

Men herregud!!!!

Näe, jag e inte religiös.. men de e ett himlans bra uttryck när man vill uttrycka något starkt! Så e de...

Har varit i stallet idag, red en timme! Han e så himlans go pållen! =) Lite tråkigt att de aldrig kan bli bra underlag ute så man verkligen kan rida ordentligt.. men men, man får göra de bästa av situationen!

I helgen har jag jobbat, hade långhelgen... Men hann iaf med julgransplundring i lördags! Jäklarns vad Noel tyckte de va kul! Han rejsade runt på golvet bland alla barn så man hade fullt sjå att hänga med! Till och med att tomten fick ge honom en kram! De ni! =)

Annars då? Jo, ser fram emot en hel del framöver! Mkt som nalkas nu! =) Men jag lär väl uppdatera här så ni behöver inte missa nåt! Först å främst tycker jag Tommy ska bli pappa nån gång, men dom verkar oxå ha en segis! =)

Jaja, får räcka för nu... Man måste faktiskt tänka på att denna blogg är till allmän beskådning så man ska inte skriva om vad som helst här! Får skriva av mig nån annan stans ist! =)

Tjipp!

...Men ibland undrar man..

.. Ja, satan! Har antagligen magsjuka.. Lr nåt skumt e de iaf.. Har mått lite halvtaskigt senaste veckan, mått illa å så.. å idag på jobbet bröt helvetet lös.. så jag får passa på å be om ursäkt till mina arbetskamrater om jag råkat lämna kvar nån äcklig bacill.. =/ Jag tvättade å "spritade" efter mig iaf... Iallafall så tog ja nå piller... å sen dess har de varit lugnt.. *peppar peppar* Ska sova nu när det känns ok och hoppas på att i morgon e en annan dag.. Ja de e klart de e de men ja.. ni fattar..



tjipp

Inte bara elände...

Näe.. bara elände är de inte.. men lite känns de så.. eller.. de e ju egentligen bara en sak som tynger ner mig.. men det gör att allt annat känns tungt oxå.. jaja.. det ordnar sig förhoppningsvis ganska så snart...

Annars har det inte hänt sådär jätte mkt sen sist.. Har hämtat ut fjärrankortet iaf, så nu jävlar! =) Var på provtagningen jag skrev om oxå, och jag skulle inte på EKG utan de konstiga pappret jag fått var tydligen nån slags påse(?) som som skulle ha mina provrör i! =) Sen så har min far å hans fru varit här på fika, vi skulle ha vart hos dom i mellandagarna men magsjuka satte stopp för de.. Sen då.. njä.. inte mkt.. tänkte ta de lugnt i helgen men lite flängande blev de tyvärr.. jaja, har varit hemma mesta delen med min kära man och min älskade son iaf.. appropå son, han har blivit 11 månader nu! Shit.. snart ett år... =)

Näe, dags å lägga sig.. ska jobba i morgon.. sen blir de simning och ridning på mina lediga dagar! =)


Tjipp!

Nytt år

Japp, för er som missat de så är det 2008 nu.. =) Å nyårsafton "firades" på jobbet för min del.. Men de var rätt ok endå, vi fixade lite god mat som blev fetaostfylld fläskfilé inrullad i bacon och potatisgratäng med chokladpudding som efterrätt och sen på kvällen intogs ost å kex! =) Stod på balkongen på tolvslaget och lyssnade på fyrverkeriet (man såg inte så mkt mellan husen) Åsså pratade jag med min kära make samtidigt! =) Gick bra att jobba oxå, telefonen var min bästa vän typ.. hehe... Catrin å Eva förgyllde kvällen om vartannat! =) Iaf så kröp jag till sängs rätt omgående efter tolv, var rätt så skönt att lägga sig! Åsså fick jag sovmorgon! =)

Idag så har vi traditionsenligt varit på middag! Självklart på dompan! Vi var många.. hehe.. Jag, Jocke, Noel, Filip, Alvin, Svärmor, Svärfar, Svägerska med karl, Einar, Pennan, Maggan, Hille, Björn och lilla Maja! =) Träffadest först hos svärisarna. Där intogs lite dricka och tilltugg, jag drack julmust.. hehe.. =) Vi åkte sedan ner och avnjöt middagen som för min del blev en B&W! =) Mmm! Som förrätt blev de toast skagen och efterrätt blev babanasplit! Smaskens! Lär säga att vi förmodligen har världens snällaste son iaf! Han var superduktig hela tiden! Satt så nöjt i sin stol och plockade med mandariner, kakor och fruktpuré, gick lite med han emellanåt å kollade läget, sen avr han nöjd lixom! Blev iaf march pannkaka i säng när vi kom hem, han somnade som en stock!

Som läses har jag nog ätit för hela dehär året känns de som.. hehe.. =) Fast de e nog bara nu jag tycker de.. =) Ser fram emot och hoppas och tror att dehär året kommer bli super! =) Går allt som de ska så.. =)  Ni lär väl märka om ni följer min blogg! =)

I morgon ska jag iaf på provtagning igen.. måste fråga där om jag ska på EKG oxå.. fattade inte riktigt vad som stod.. Å sen så ska jag ut å rida! Så himlans mysig den hästen! =) Sen lär jag även ringa ett samtal kom jag på nu i skrivandets stund.. =) Mycke nu.. hehe.. =) 

Näe, får räcka för nu.. vart ju ovanligt långt dehär! =) Gott nytt år mina trogna läsare!! =)

Tjipp!

RSS 2.0