Tomt

Ja, nu är det tomt här hemma.. Noel har åkt till sin kära mormor och ska stanna där till på söndag. Elias är såklart hemma men endå, blir himla tomt när en i familjen är borta.. Men faktiskt så var det vi som ville ha barnvakt denhär helgen, annars brukar mormor vara snabb å vilja låna Noel titt som tätt! :) Jocke ska ut å roa sig ikväll, då kommer det bli ännu tommare.. Men han är värd de, han gör så sällan nåt på egen hand. Å appropå sällan, i morgon ska jag ut å roa mig! :) Kommer bli hur skoj som helt, kan ju inte bli annat med några av de bästa personerna som finns! :) Ikväll får jag roa mig med cola å choklad framför tv´n och såklart en massa gos med Elias. I morgon är det Jocke som får kvalitetstid med vårat lilla får! :P Nu ska jag försöka få lillemannen å sova sen ska jag ge mig på lite hårfärgning! :) i morgon ses vi i dimman! ;)

Tjipp!

Lördag

Idag ringde klockan 07.20. Noel hade tandläkartid 8.10.. Vilken tid va, en lördagmorgon! Haha! Men med en Elias i huset blir det sällan sovmorna iaf så.. :) Noel var iaf jätteduktig och visade stolt upp sina 20 tänder som var helt utan tandtroll! :) Han fick en bok, en ny tandborste och tatueringar så han var måttligt nöjd! :) Hem för å käka lite frukost sen drog de stora pojkarna iväg till Fjärran för lite bus! :) Jag å Elias håller oss hemma vi, han får vänta ett tag till med badpremiären. Annars idag då? Jo, min kära bror skulle komma ut å kika hockey med oss. Han hade dessutom lite Noel-abstinens så jag antar att det kan bli lite lek dom emellan oxå! :) Skulle tydligen vara fullsatt idag på läkerolen så de kan bli en skojig match! Lite god mat ska vi försöka knåpa ihop oxå! :) En hittils mkt bra dag! En sak bara, ska ni ha utekatter i ett radhusområde, kastrera dem åtminstone va? Helvete va äckligt de är.. man kan inte ens vara ute på sin egen gård utan att förpestats av äckliga pissfläckar... Står ni ägare för saneringen oxå? Vidrigt!

Tjipp!

Upp och ner

Ja de går lite upp oc ner här. Glädjs och uppskattar det mesta i mitt liv, som att Elias mage börjar bli bättre och att han faktiskt flinar åt oss nu! Och att åka på israceing med pappa och uppleva gamla minnen! Och att nya som gamla bekantskaper visar sig vara oerhört värdefulla med lyssnande öron och uppskattade ord. Men sen kommer det över mig, den där lilla men jävligt irriterande detaljen som får mig att må skit.. Helvete! Jag ser ju vad som händer, jag är inte dum i huvet.. Det som görs, sägs och skrivs.. Men vad kan jag göra då.. inte ett skit.. Jag är så oerhört tacksam för allt i mitt liv så varför i hela fridens namn tillåter jag mig själv till dehär.. Fan, fan, fan.. Jag måste ta tag i de.. men dessvärre vet jag redan utgången av de hela.. Åhh.. blir galen!! Näe.. ska försöka tänka på allt roligt som faktiskt händer framöver, det är ju en hel del faktiskt! Och jag ska rycka upp mig!

tjipp

Varför?

Varför tillåter jag mig att få ångest och må dåligt över nå dyligt? Varför drömmer jag mardrömmar om de? Kan jag inte bara släppa det? Det ligger ju så långt fram i tiden men endå kan jag inte sluta tänka på de.. Hur kan något/några få mig att känna som jag gör? Jag gör ju inge fel i dehär.. Den här lilla saken som det faktiskt är borde inte ta upp min tid och energi.. Det finns ju tusen andra saker som gör mig glad och lycklig.. En enda detalj i mitt liv.. FAN! Jag vet att jag kan göra nåt åt det, måste bara rycka upp mig själv och ta tag i de.. Det finns gott om tid och det finns gott om förståelse.. Jag ska.. jag vill.. För om det är en sak som får mig att må dåligt, då är det bäst att radera ut de, eller hur?

Näe, nu ska jag ägna min dag åt en av mina älskade söner, tills det är dags att häma hem den andra älsklingen som roar sig på dagis ett par timmar till. Sen kommer ju ljuset i mitt liv hem efter sin arbetsdag! :) Är glad att jag har mina prinsar, är glad över resten av min familj och mina fina vänner! Är nog glad för det mesta.. :)

Tjipp

Lördag

Lördag idag och endast en liten parvel hemma! Noel är hos mormor, åkte dit igår och ska stanna till i morgon. Överlycklig över att få åka dit! Det är något visst med momödrar! ;) Elias då, jo han har hunnit bli en månad - redan! Väger nu 5110g och är 56cm lång, dags å förnya garderoben hans strax ju! Hans mage börjar bli lite bättre men han har fortfarande stora problem emellanåt.. Just nu ligger han på mage här i soffan å sover, verkar vara skönt! :) Annars är det sisådär med sömn på dagarna.. Han sover bra när vi är borta, annars är han mest vaken hela tiden. Rätt ok nattsömn har han iaf, har endast hållt oss vakna en hel natt än så länge. Dagen idag då, jo jag å Elias gick på en uppfriskande promenad på förmiddagen då passade jocke på å röja av lite här hemma. Nyss intogs en middag bestående av kassler å ris å snart blir det badning av son å sedan hockey. Passar på att gratulera till två tillskott; Kristin och Tobbe´s lilla Alexander och Helene och Björn´s lilla flicka. Dom kom nätterna efter varandra! :) För övrigt så ska både detta månadsslut och februaris måndsslut bli himlans trevliga! :) Emellan dem blir det lite trevliga födelsedagar oxå, icke att förglömma! :) Näe, allt för nu.

Tjipp

Se upp!

Har varit på äventyr idag. Först är det ett helt äventyr att komma iväg på mornarna! Hehe.. Men vi kom i tid till dagis och Noel var överlycklig att allt var i sin ordning igen, rätt barn på rätt plats och de gamla vanliga fröknarna! Jag å Elias begav oss vidare till mitt jobb för utvecklingssamtal. Ett mkt intressant sådant. Mer behöver inte skrivas här om de. Efter mötet tog vi en promenad ner på stan i de ljuvliga vintervädret! på vägen ner fick jag nästan en tvångstanke! Började tänka på alla livsfarliga istappar så jag gick nästan maniskt å tittade upp på alla hustak.. haha! Iaf, väl nere på stan mötte vi upp bästa Jenny för en trevlig lunchdejt! Så skönt å bara prata bort en stund! Sen åkte vi å hämtade storebror från dagis å nu har vi haft lite mellis med glass, mandarin och salta pinnar! :P Nu är det TV tajm innan pappa kommer hem. Ikväll vankas det hockey men innan de ska en handling med bror hinnas med. Men först, blöjbyte! :)

Tjipp

Vardag

Ja nu börjar det sakta men säkert återgå till vardag igen efter alla helger. Skönt tycker jag! Jag tycker om rutiner, det är svårt med rutiner när det blir hackiga veckor och en massa helger.. Rutiner är bra, man får lixom dagarna att fungera på ett helt annat vis då.. Elias börjar få lite rutiner oxå, lr ja.. det är såklart för tidigt att avgöra om det är bestående.. Men han är duktig, han märker skillnad på dag och natt nu, sover längre nattetid, är vaken mer dagtid! Å faktiskt, det verkar som magen blivit bättre på honom! Där kanske man inte heller ska säga för mkt.. Men nu har vi lactulos, magdroppar och en bifidusmat som ska ges en gång om dagen och det känns som det fungerar! *håller tummarna* Ett stort tack till alla ni som bryr er iaf! Ni som verkligen verkar förstå hur jobbigt det är dehär.. Ni fixar och donar, kommer med tips och idéer, erbjuder er hjälp på ett eller annat vis. TACK!

Idag då? Jo, vi ska åka ut till zoo för lite kaninmatsinhandling. Å Noel älskar ju att vara där så vi gör det till en liten utflykt! :) Det får bli våran kativitet idag, blir nog ett projekt nog! ;)

Tjipp

Kolik

Jahapp.. Kul att Elias har kolik då.. Inga droppar som hjälper på han heller.. Nu ska vi prova en annan sorts ersättning.. Hoppas det lindrar lite.. Kul att man vet vad som väntar i minst två månader till då.. Hoppas det går över fortare.. För hans skull om inte annat.. Skitjobbigt å se hur han kämpar och kämpar, tar i för kung och fosterland och skriker så det skär rakt in i mammahjärtat.. Sen ska vi inte sticka under stol med att det blir jobbigt för hela familjen.. Jaja.. det går ju över.. men hur förklarar man de för en treåring? Eller en treveckors..? Men Noel är duktig.. Han förstår att lillebror har ont i magen och är ledsen, han pussar och kramar honom hela tiden! Det är vi föräldrar som får ta hans treårstrots isf! :) Jaja.. Finns ju dom som har de värre.. försöka tänka positivt.. Men jag vill ju ha en glad unge! På återseende..

tjipp

RSS 2.0