Två veckor

Det är två veckor kvar nu, två låååånga veckor.. Vet att det är mkt tjat från min sida nu med hur länge det känns kvar och hur ont och jobbigt jag tycker det är.. men de så får det vara, faktiskt så jag känner nu ju.. Men jag måste säga tack till alla i min närhet som verkligen bryr sig! Som mamma som helt frivilligt och spontant tar Noel så jag ska kunna vila ordentligt. Eller Bara en fråga om hur jag mår, även om svaret är detsamma som sist denne frågade så värmer det att bli tänkt på. Jag kanske inte tar för mig så mkt själv men hänger gärna med på saker som kommer upp, tack ni som verkligen finns! Ni som har försvunnit.. ja, det är synd men..

Annars då? Jo, det har hittills varit en bra helg! Igår blev det god mat å sen en kväll i TV soffan. idag har min kära bror varit här å käkat å kollat på hockey. Jag har även hunnit med å vara lite fyllechaffis.. :) I morgon kommer Noel äntligen hem! Man saknar ju han när han inte är hemma.. är sååå tyst och lugnt då.. :) Vi ska ner på skyltsöndagen en sväng iaf sen blir det middag hos svärisarna. En lagom helg.

Ska försöka hitta på saker inför veckan oxå.. Lite mer julbak kanske?! :)

Tjipp

Planer!

Ja, det sägs ju att man ska göra upp en massa planer sista tiden så man i stället kan avboka ifall det skulle komma igång. Så idag då.. hums.. ska fixa med kaninen iaf, byta i buren, klippa klor och kamma henne. Sen är det nog dags å hämta Noel igen..:) Ikväll ska Jocke fixa med bilen så nå planer för mig blir det inte.. I morgon då, jo då ska jag åka iväg å handla direkt efter jag lämnat Noel, ska bli såå skönt å strosa omkring med vetskap att jag faktiskt kan köpa nåt.. :) På torsdag är det skola en sväng, det påminnde mig om att jag lär maila läraren *fixar nu*. Sen ska jag faktiskt på ansiktisbehandling på em, härligt! Fredag har jag inga planer för, Mamma kommer å hämtar Noel när hon slutat.. vad ska jag/vi hitta på då..? Återstår att se.. På lördag ska vi besikta bilen.. hoppas den går igenom nu då.. Söndag blir det skyltsöndag som min bror var så snäll å påminnde mig om.. ;) I övrigt är jag öppen för förslag, var spontan å typ kidnappa mig lr nå! ;) Nu ska jag sätta fart här, på återseende!

Tjipp

Ännu en helg

Ja, snart har det gått ännu en helg. Å vad har hänt denna helg hittills då? Jo, i fredags började vi dagen med att Noel fick leka med morbror en stund på morgonen medan jag var på handledning med jobbet. Noel njöt i fulla drag över att vara i bourlongern, hoppa i vattenpölar å tugga tuggummi! :) Jag tackar så mkt för barnvaktningen! :) Sen gick jag å Noel på stan, inväntade lunchdejten som för dagen var Camilla, Marcus och Towe. Noel blev superglad över att få träffa dem! Vi delade på en pizza, mumsmums! Efter lite affärgående så kom mormor å hämtade oss. Vi åkte å handlade lite å Noel fick bestämma mat ut dit för momor hade bestämt sig för att "kidnappa" Noel över natten! :) Noel valde noelkorvar å makaroner! :) Vi hann med en snabbfika här hemma innan Noel Åkte ut i skogen. För mig å Jocke blev fredagen väldigt lugn med lite god mat, fläskfilé klyftpotatis och tzatsiki. Senl ite idol å fredagssnacks! Handlade lite med Eva också för igår vankades det Tacokväll med henne å Leo. Gott vart de, mätt blev man ch trevligt hade vi! :) Barnen blir helt vilda, men de e bara skoj! :) Efter maten å lite godis däckade min son 19.15! Haha! :) Han sov och sov.. ända till 7.30 i morse! Snacka om trött! :) Idag har vi hunnit med frukost och som vanligt en massa barn-TV. Får se vad denna dag erbjuder, vi har inga direkta planer. Jocke är ute nu och ska försöka sig på de sista detaljerna med bilen innnan besiktningen, får hålla tummarna att det går. Nu får det räcka för denna gång.

Tjipp

Dagen idag

Sov faktiskt tills klockan ringde, 7.30! Fattade inte vad de var frågan om.. hehe.. :) Iaf, upp å väckte grisen, gjoder frukost som idag fick bli mannagrynsgröt. Noel åt med stor aptit! :) Lämnade Honom på dagis till nio sen blev det hem å dricka kaffe! Fick besök av bästaste Eva oxå, det tackar jag för! :) Vi käkade lite lunch å crusade lite innan vi avslutade med lite tvtittande här hemma. Sen var de dags å hämta lillprinsen igen, han tyckte de nog var konstigt att det dels var mamma som kom å dels så tidigt, han går ju bara 9-14 de dagar han är där nu. Vi gick den "långa" vägen hem å Noel njöt av å få plaska i vattenpölar å springa in i skogen! :) Hemma har vi lekt lite å kollat lite på tv, just nu sitter noel å halvsover i soffan, men han e inge trött.. ;P Han sov ingen middag på dagis.. Jaja, det är ju tur det inte blir nå tidiga mornar framöver. Inväntar iaf Jocke nu som är å handlar middag, blir korv å makaroner idag, enkelt å lätt.. :)

Undra varför jag tycker synd om Noel hela tiden.. Jag kan tycka synd om han fast det inte finns nån anledning.. om han tex frågar efter godis å jag säger nej och han blir sådär besviken som bara han kan bli.. ja då tycker jag synd om han.. Tycker synd om han om nåt annat barn är dum mot han, om han är uttråkad å suckar uppgivet, om han vill gå ut men klockan kanske är för mkt så vi inte kan.. Jag tycker synd om han när han frågar efter nån kompis eller kanske en släkting och vi inte kan åka å hälsa på den.. När man inte riktigt har tid att leka, tex när man lagar mat, och han frågar om vi ska leka.. ja, jag skulle kunna fortsätta i all evighet.. men va sjutton.. kanske är normalt å känna såhär..

Nu vill jag iaf att tiden ska springa iväg, så alla besök/förslag på aktiviteter välkomnas verkligen! Ska försöka planera in så mkt som möjligt, har hört att man ska ha mkt att se fram emot sista tiden.. :) Vi håller iaf på att göra i ordning här hemma för lillebrors ankomst, tvättar upp, tar fram från förrådet och ställer i ordning..

Jul då.. Ja, vi vet ju inte riktigt hur vår situation kommer se ut.. Men vi har fått förfrågan om att komma ut till Lexe på julafton iaf.. Just ja, bror om du läser detta så har jag ett förslag men det kan vi prata om sen! :) Iaf så.. min far e ju bortrest då så de blir ingen jul med dom i år heller.. Min mor har jag inte hört nåt om men hon fyller ju där i dagarna så det brukar vi kunna lösa!

Näe, Maken e på ingående så nu ska vi slänga ihop middagen här innan det vankas hockey.

Tjipp

Helgen

Har varit en bra å skön helg! Eller ja, fredagen började med prov.. hehe.. Men jag tror det gick skapligt så.. :) Sen Har jag å Noel varit på kalas, min gudson fyllde två! :) Ett trevligt kalas med massa gott fika! Dessutom fick vi åka i Maggans bil å de var ju en upplevelse bara de tyckte Noel! :) Igår hade vi en riktig mysdag! Kom på att vi hade älgkött i frysen så fram med de å fixade i ordning älggryta och ris, blev supergott! :D Så nu måste jag försöka ragga upp med älgkött.. ;) På kvällen åt vi räkmackor plus att Jocke hade tagit hem färska kräftor som vi oxå mumsade i oss.. :) Sent vart de oxå.. hehe.. tror vi inte kom i säng förän klockan avr tolv.. Kors i taket att man orkade.. :) Idag har väl egentligen inte hänt så mkt.. Eller jo, vi fick Noel att gå utan blöja idag! Å de ni, det har varit tvärnit med de ett tag här... Gick superbra förut, sov utan några nätter till och med men sen.. så vart de tvärstopp.. Men idag åkte den av! Å nu har han till och med bestämt att sova utan! Så vi får väl se då.. :) Annars då? Mja.. är mest trött å less just nu.. Det är tungt, det gör ont, det går inte att sova.. jaja.. mindre än en månad kvar...

Tjipp

Det finns en tomte!

Å hon bor på smaragdvägen! ;) Noel fick ett leksakskök å gissa om han blev överlycklig! :) Nu behövs bara diverse tillbehör.. kastruller, mat och bestick etc.. men sånt fanns på vilken leksaksbutik som helst så. :)

Annars då? Jodå, har jobbat sista passet på mitt jobb. Skönt! Nu har jag bara lite i skolan kvar, bland annat ett prov på fredag och sen den där himla valideringen.. alltså, själva valideringen går ju bra men den blev ju så försenad så det krockar ju med en massa annat.. Jaja.. bara å bita ihop. Denna vecka kommer bli jobbig.. men sen får jag vila!

Det har kommit snö ute, lovley! Synd bara att det kommer smälta bort.. vill att det ska vara vitt och fint och ca -5 ute, det är prefekt de!

Nu ska jag återgå till pluggandet.. bit ihop lr bryt ihop?! :)

Tjipp

Uppdatering

Japp, ska ge mig på en uppdatering tänkte jag. Kan börja med lördagens halloweenfest, den vart mkt lyckad! :) Alla var fint utklädda, det bjöds på jättegod mat och det var trevligt i allmänhet! Noel sov hos farmor och farfar och han hade haft det bra! Veckan annars då? Jag har jobbat, jag har validerat och jag har två förkylda pojkar.. Ont som ett as har jag.. Jag har inhandlat lillebrors första egna kläder ;) Ja de var väl väckan i korthet.. Idag blir det fredagsmys med tackopaj, snask och idol :) Ja just ja, jag har kommit på en önskelista till Noel så om tomten läser här så lägger jag ut den;

*Massor av kläder i strl 104, mjukisbraller, "prassel"braller, t-shirts och långärmat. Strumpor och kallingar oxå

*Ett Leksakskök med tillbehör.

*En DVD

*Rorri-grejer

*Små einstens-grejer

*Sängkläder

*Ryggsäck

Kommer säkert på fler grejer men ja.. det är en början iaf.. :) Sen tror jag Noel är glad bara han får ett paket, inte så noga vad som är i.. :) Å filmer av alla de slag går ju alltid hem.. jaja.. det blir bra de där! :)

Nu ska jag invänta min kära make som är å handlar ingridienser till pajen.

Tjipp!

RSS 2.0