Måndag

Idag är det måndag, det visste ni inte va?! :) Vad har hänt hittils då? Klockan ringde 06.10, upp å göra frulle och sen väcka lillprinsen. Iväg till dagis till sju sen vidare mot jobbet. Jobbade till elva sen direkt iväg till BM. Allt såg bra ut med värden hjärtljud och mått osv! :) Sen blev det en lååångsam promenad ner på stan, det gör ju som sagt ont lite här och var nu förtiden.. På stan blev det lunch på donken, inte så gott idag.. :S Men men, gjode mina ärenden sen, köpte en rorri t-shirt och en fleecejacka till Noel. Orkade inte kolla så noga efter skor till han så efter lite lösgodishandlande så tog jag bussen hem. Nu sitter jag här och tar igen mig lite innnan det är dags att hämta junior.

Resten av dagen då? Jo, det blir nog så att min kära make får jobba över lite idag så som skrivet ovan går jag å hämtar Noel, hem för att ta hand om kaninen, en numer viktig del i Noels liv! :) Sen middag som idag blir spagetti och köttfärssås och när Eva slutat ska jag vara assisterande kattklippare! :P Får bli en tidig kväller ikväll, måste ha fler än 6 timmars sömn per natt..

Näe, nu har jag varit duktig och uppdaterat två dagar i rad här, håll till godo!:)

Tjipp

Men ojsan!

Vilken dålig bloggare jag är just nu.. Vet inte varför jag inte tar mig tid. Händer ju faktiskt saker hela tiden ju.. Men i de stora hela är allt bra. Var upp förra veckan å kollade till lilleman i magen, har ju haft sammandragningar, allt var bra med honom oxå! ska till bm i morgon så vi får väl hoppas allt är bra då med. sen så har kaninen flyttat ut, äntligen! :) Buren blev jättefin, duktig sådär jocke! ;) Sen så har Alvin fyllt år så idag hade vi kalas för stora killen, 10 bast! Shit va gamla dom blir! ;) Å på torsdag fyller jag år, då blir de lite mer kalas, trevligt! :) Näe, ska ta och vila min onda rygg nu. i morgon är det jobb som hägrar. får försöka skärpa till mig här, blir så svårt att skriva ner alltnär det går så lång tid emellan. Jo, går ju i skolan nu, än så länge går de bra! Alla uppgifter som ska in har jag lämnat in, får bara hoppas dem blir godkända oxå! :) Näe, på återseende!

Tjipp!

Söndag morgon

Ja här sitter jag fem i sju på en söndagmorgon.. Så blire när det vankas jobb.. Bara liiite lockande att krypa ner igen.. Men men, på måndag är det jag som får ligga kvar när alla andra i familjen måste gå upp! :) Var precis in och smygkikade på Noel, det ser ut som ögat blivit bättre iaf. Han fick ju en allergisk reaktion stackarn, antagligen biten av nåt precis ovanför höger öga så han svullnade igen totalt och kunde inte öppna ögat.. :/ Men efter en tur till Hc och aboteket så börjar han sakta men säkert se ut som sig själv igen! Annars då? Jo, jag försökte sätta mig med en skoluppgift igår.. men jag gav upp... fan! Äh.. ta nya tag ikvall då kanske.. :) Näe, nu luktar det som frukosten är klar så i med lite kaffe sen pallra sig till jobbet då.

Och nej, det blir ingen Fanta! :P

Tjipp

Fredag

Och här sitter jag på jobbet å skriver blogg.. fy på mig! ;) Faktum är att dte inte riktigt kommit igång här så jag passar på! Har varit in och kollat mailen, väntar svar från min lärare. Har varit så duktig att ja redan hunnit skicka in en uppgif! :) Än så länge känns skolan bra, har iof bara gått en vecka, men det är alltid något! :) I övrigt har jag apont överallt emellanåt.. Haft lite men smärtsamma sammandragningar, men allt är ju tydligen normalt när man är gravid.. Jättenormalt å ha ont? Jaja.. bit ihop.. lr? Ikväll blir det iaf grillning med kompaniet, ska bli himla trevligt! Sen hoppas jag att Nellis bur blir klr i helgen så hon kan flytta ut, bygget har iaf börjat så vi får hålla tummarna att det flyter på. Näe, nu börjar det bli dags att köra igång här. På återseende gott folk!

Tjipp!

En historisk dag!

Ja, idag är det en historisk dag! Noel kissade på pottan för första gången! Å de gott folk, de vill inte säga lite. Han har totalvägrat fram till nu, å hur stolt tror ni mamma är nu då?! Stora killen! :)

I övrigt så är jag sjukskriven halvtid nu, har foglossning.. fy fan.. ont gör de å värre kommer de bli.. :/

Annars så är det skola i morgon, ska bli himla skoj faktiskt! Hoppas allt funkar så jag kan göra slag i saken å plugga seriöst nu när jag äntligen bestämt mig.

Har jag förresten sagt att jag har världens sötaste kanin?! Eller visst ja, det är noels nelli! ;) Nu har burbygget börjat oxå så snart kan hon flytta ut på riktigt!

Näe, måste försöka sova nu, får se om ryggen tillåter mig.. På återseende! :)

Tjipp

Tillökning

Ikväll får vi tillökning! I form av en lurvig liten sak! ;) Närmare bestämt en liten kaninflicka! Såå söt! Än så länge är hon namnlös, tänkte att Noel skulle få bestämma namn men.. ja.. vi får se.. han har ett förslag men jag vet inte ja.. jaja, det kanske ändras när hon väl kommer.

Annars då? Jo, de rullar på kan man väl säga! :) v23 idag! :) Det går undan.. :) Han lever om rejält emellanåt, men faktiskt är han väldigt lugn. Han ligger lågnt ner tycker jag.. lr kanske står han upp? Mår överlag väldigt bra. Ryggen spökar emellanåt, men det går bra.

För övrigt är jag glad! Glad åt en massa saker! :) Å de saker som inte gör mig glad, dom skiter jag i! :) Nu ska jag roa sonen lr nåt! ;) På återseende!

Tjipp

Oj oj..

..Va dålig jag är på att uppdatera då.. :) Men de händer inte så mkt.. Lr jo de gör de ju, men inget extraordinärt som jag vill dela med mig av här.. ;) Vardagen har kommit igång efter semestern. Noel har inte gillat dagis denna vecka, dom har haft ihopslagning så det är inte som det brukar, då blir det fel/jobbigt.. Men igår var vi i bourlongern hela dagen occh idag är han med pappsen och badar, så nu är de nog bortglömt! ;) Själv så sitter jag på jobbet nu, det är vila här just nu. Vi var upp på sommaryran.. Ja, nu är de gjort iaf.. :S Jag var duktig å cyklade till jobbet i morse! Blir värre i morgon, bara uppför hem.. hehe.. Näe, ska passa på att pyssla lite när det är lugnt här. på återseende!

Tjipp

RSS 2.0