ingenting

Egentligen har jag ingenting å skriva men eftersom jag läste i nåns blogg att har man en blogg ska man uppdatera minst tre gånger i veckan.. så.. ja.. då lär jag väl göra de då.. hehe.. =) Så.. vad har hänt då.. Ja, jag jobbade dygn tisdag å torsdag.. å i onsdags var de p-möte.. Idag är jag å Noel hemma.. Han vill inte va med mig just nu.. hehe.. näerå men han sitter å roar sig själv med dammsugaren just nu så då får han väl de då.. =) Får se vad dagen har att erbjuda. Sen ska jag till stallet, direkt när jocke kommer hem från jobbet. Å efter de så blire handling med bror! =) Näe.. fan vilket tråkigt inlägg de blev.. haha! Just ja, det är mkt snack å liten verkstad.. fundera på den ni!

Tjipp!

Mjölk på vinden?

Idag då? Jo, Noel bestämde sig för å vakna halv sju idag.. suck.. börjar bli mer regel än undantag nu att han vaknar tidigt.. och ja, halv sju ÄR tidigt, med tanke på att han lätt kunnat sova till åtta-nio förut.. Jaja, bara upp å se glad(?) ut! Morgonen gick och vips så var de dags att åka ut till mor för en påskmiddag! Trevligt, trevligt. Det var jag å jocke å noel, brorsan å morbror åsså mammas svärföräldrar. Noel hade skitskoj när han GICK omkring och pillade på mormors alla saker! =) Japp, han går nu! Inte hela tiden, men endå.. han går långa sträckor å svänger till och med ibland! :P Iaf, vi kom hem vid fem å jag var väl inte hemma mer än en 40 min så åkte jag iväg å träffade Catrin en sväng. Mkt trevligt! =) Alltid skoj å snacka bort ett par timmar! =) På vägen hem stannade jag till på MAX! Var länge sen nu så de var sådär supergott som bara skitmat kan va! =) Ni som inte provat Gi-målet, gör de! =) Nu så sitter jag här å har inge bättre för mig.. haha.. näerå.. Hockeyn är på i bakgrunden.. hoppas Timrå vinner! =) Ser så ut än så länge iaf! Näe, ska surfa vidare nu.

Tur och Retur

Växjö - Gävle turr och retur.. Japp, så blev de å ÄNTLIGEN är min bror hemma igen!

Jag och pappa åkte direkt efter jag slutat jobbet i torsdags, vi käkade lite lunch, tankade och hämtade en nyckel sen så bar de av! Närmare bestämt 64 mil! Vi stannade och fikade macka och kaffe på nyköpingsbro, annars så åkte vi nonstop. Jag körde sista halvan. Fast den allra sista biten fick pappa köra, tycker inte om att köra i städer jag inte åkt i förut.. dessutom började de bli mörkt.. Iaf, väl hos bror så stack vi å köpte pizza, sen ordnade vi lite med kartonger och så innan vi stupade i säng vid tio snåret. Dagen efter vaknade vi alla tre före klockan, kanske en kvart men endå.. =) Klockan ringde halv åtta. Käkade lite frukost å sen började vi packa. Grabbarna åkte å hämtade släpet vid nio så efter att dom kommit hem var de bara å börja bära.. å vi bar, å vi bar, å vi bar.. *puh* Två timmar senare än beräknat kom vi iväg, men vi kom iväg iaf! =) Började med att tanka innan vi lämnade Växjö för gott! =) Åkte ett tag innan de var dags för mat, stannade på Stop1, i.. nyköping? nåt köping var de iaf! =) Iaf så åkte vi en bit innan de var dags för nästa stopp.. oljelampan började lysa.. hehe =) Japp, påfyllning av den å sen åkte vi.. en bit.. hehe.. sen var spolarvätskan slut.. =)  Jaja, inte så stora bekymmer endå.. =) Vi hade jätte tur med vädret/väglaget. Det blåste endel nere i smålandsskogarna, men annars var de helt ok. Ända tills vi kom till Tierp, då vart de snöoväder.. =/  Men de gick bra! Var väl hemma i stan vid elva så vi bestämde oss för att packa ur vagnen dagen därpå, dvs idag. Så i morse halv sju var man på språng igen... Men idag gick de fort! Men de var segt som fan.. Inget man längtar efter att göra om precis.. Men vad gör man inte för att få hem sin kära bror! =)

Ikväll ska jag dricka öl, iaf en.. sen somnar jag nog! :P

Tjipp!

Det går runt

Usch å fy.. igår var de min tur... Magsjuka.. finns de nå värre??? Var helt slut igår.. sov hur många timmar som helst på dagen och endå hade jag inga problem å sova på kvällen. Iaf så.. iadg e jag pigg! Men är hemma p.g.a smittorisk.. tyvärr har vi nog smittat folk redan iom att noel var med till lexe... sorry.. Men noel e pigg nu iaf! Han e på dagis! Å han var inte ett dugg ledsen när jag gick! Känns skapligt skönt å gå därifrån då! =) Näe, nu ska jag krypa ner.. för lite trött e man ju..


tjipp

Dop!

Japp, igåt var det dop! För Erik TRISTAN Eklund Ström! Min gudson! =) Han var så fin och så himla snäll! =) Sa inte ett ljud under hela cermonin, blev lite less på slutet när alla skulle knäppa kort bara.. hehe =) Fikat efteråt var helt suveränt! =)

Efter allt var klart där vart de till å åka till lexe för en för tidig påskmiddag! =) Trevlligt, men som vanligt blir de så himla sent när vi e där.. kom inte hem förän efter tolv... Tur man har en snäll son iaf! =)

Tjipp!

Usch å fy

Min lilla plupp har magsjuka!! Stackars, stackars liten... Igår kväll när vi skulle lägga oss, och i tid för en gångs skull, så gick jag i vanlig ordning in och ska stoppa om Noel. Då möts jag av en obeskrivlig stank! Jag går ut till Jocke å säger typ; "De luktar skit om Noel.." Usch, stackarn... Iaf så går vi in tillsammans, för vad de än va så lär de ju bort.. Jocke sätter då ner handen innan jag hunnit tända lampan... å.. fy sjutton! Noel hade verkligen spytt ner heeeela sängen! Han var helt dyngsur av alla.. näe.. usch... å inte ett ljud har han sagt heller... STackars.. Iaf, upp å duscha en halvt hysterisk unge.. vilket är förståligt.. In med allt i tvättmaskinen, tack för att vi har en inne i lägenheten! Sen turades vi om att ha Noel i famnen, man vet ju själv hur matt man blir... Han provade å dricka vatten iaf.. men de kom upp igen.. =/ Har inte blivit mkt regelbunden sömn inatt inte.. Iaf idag så fick Noel först lite lite blåbärssoppa vid sju, det gick bra så vid åtta fick han typ en halv portion gröt. Efter en timme hade han fortfarande inte spytt! Han la sig en stund, typ två timmar! =) Men sen var de tyvärr kört igen.. =/ Inte så mkt denna gång.. men endå.. Jaja.. han har fått i sig vatten iaf, å en pytteliten bananbit... Får ge han lite blåbärssoppa snart.. så han får i sig nåt iaf.. usch.. nu ska jag gå å tycka lite mer synd om han.. min älsklingsplutt!


tjipp

...........

Så nära men endå så långt borta.......

Det låter som...

.. Noel säger lite ord nu.. hehe.. Eller ja, Som Mamma, Pappa, titta, där, hej.. de säger man så man hör.. men nu har han börjat med en massa annat konstigt.. haha! Ibland säger han vann, damm, gamm, kamm, bamm.. hehe.. helst i följt oxå! =) Å nu två dagar låter de som han säger bejbiii! =) Haha, han ser så busig ut när han säger så oxå, undra om han lärt sig nåt på dagis?! =) Åsså säger han skitofta Danne och skrattar.. haha.. =) vem e de lixom? =) Åsså när han tar upp en telefon så säger han hallå! =) Å när han tar en av sina kära pet-flaskor och slår den mot huvudet så säger han aj,aj,aj.. haha.. ja, han e knäpp! :P Fast bäst e nog när an klappar händerna när man säger brynäs åt han! =) Gosnutten då, tur jag har honom!  Slänger in en bild på han! =)

Tjipp


image5

Inge bra...

Näe.. idag är det inge bra.. ingen bra dag över huvud taget... Av många anledningar.. Som om jag inte har nog med det jag har.. i morgon travar gammelhästen vidare.. =/ Men vad är det dom säger, man får inte mer än man orkar bära? Eller nåt sånt... Jaja, bara å ta en dag i taget, på nåt vis blir de väl bra i slutänden...


Har iaf haft superskoj i helgen! Blev lite hastigt å lustigt en utgång igen! Tack Catrin för att du förgyller mitt liv! =)

Nu ska jag leka med min son, en av de just nu få ljusglimtar i mitt liv...

Tjipp

Nu är de ju kört!!!

FAN!!!!!! Jävlaskithelvetespissfanskap!!!!!!!! BIF, jävlarns helvete!

Men grattis...

..Var väl endå på tiden att ni vann nu va BIF? Kanske kunde kommit liiiite tidigare under säsongen? humpfs... jaja.. hoppas för f*n att det blir vinst resten av matcherna och att lagen över förlorar.. så det blir ingenamnsland iaf... jaja... den som lever får se.. *God natt*

tjipp

Nu har jag...

... Tvättat och vikt och hängt in kläder. Bytt plats på Noels å endel av våra kläder. Diskat, röjt av diskbänken och spisen. Plockat ihop leksakerna, dammsugit. Slängt gamla/trasiga kläder och blommor. Dammat och vädrat. Så nu ska vi se om Karln märker nåt....





----------------------------------------------------------------

Ja, de vart väl ett halvdant "..va fint de var här hemma.." Hums.. jaja.. man får väl va glad åt de lilla.. lr?

Förövrigt är jag allmänt less.. märks de?? =/

Helgen

Japp, nu har ännu en helg avverkats! Haft en mkt trevlig helg! Fredagen blev lugn. Först hade jag å Noel en Mamma-son dag alldeles för oss själva! *myspys* Kvällen tillbringades hemma i soffan med Man, son och let´s dance! =) Lördagen vart det slappaslöa på förmiddagen för att sedan styra upp med en föfest hemma hos Eva. Linda anslöt tillslut hon med! >Med en massa skratt och en hel del alkohol innanför västen bar det av ner till Hartan! Vi var ute i riktigt god tid så när vi kom var det varken kö lr mkt folk men de dröjde inte länge innan hela stället var smockat! Dansade som galningar hela kvällen, träffade många roliga människor och hade allmänt jäkla trevligt! =) Tur man hämtade jackan typ tio minuter innan det stängde för satan vilket kaos de blir! Iaf, blev till att bege sig mot bussen som tog mig hem till hemmets lugna vrå! =) Nattmacka innan sänggående. Mådde oerhört bra på söndagen, trött såklart, men inte ett endaste littet dugg bakis! *skönt* Vart endå till att söndagsslöa en hel del. På kvällningen kikade jag förbi hos Eva en sväng, satt å snackade lite skit. Sen hem för att kolla på den uppskjutna matchen dif-bif och sen bums isäng! Lär säga att det har varit en mkt lyckad och rolig helg! Sånna vill vi ha fler av! =)

Lär passa på att tacka Ramona, Theo, Tilde och Jessica som var här i torsdags och firade Noel i efterskott! Väldigt trevligt med besök och Noel blev verkligen jätteglad för presenterna! =) Tack tack!

Idag ska jag ta bort stygnen! Får se hur de går då.. Men de går nog bra! Näe, dags å pysa!

Tjipp!

RSS 2.0