Folk

Det finns folk åsså finns det folk.. Suck säger jag bara.. För det första hatar jag när folk ljuger oavsett varför och vem! När dom blir påkomna med byxorna nere fortsätter dom att ljuga, fy fan säger jag bara! Sen hatar jag dubbelmoral! Lev som du lär för fan! Håll inte på å predika om en massa jävla skit när du inte kan leva upp till ens hälften av det, idioter! Sen har vi folk som det ska låta å se ut så jävla bra ut utåt men skrapar man lite på ytan så.. Shit alltså.. Å egoistiska jävlar som inte kan se andra för att dom är så upptagna med sig själva.. Irriterad på folk i allmänhet.. Bara jag får mina behov tillgodosedda så skiter jag i resten av världen.. är det så man ska tänka lr..? Å sen skulle jag vilja säga till folket jag blir irriterad på, iaf dom som befinner sig i min närhet, men det går ju inte.. för.. sanningen svider.. lr? Jaja.. nog om de..

I övrigt är det ganska bra, har ont överallt och allt är allmänt jobbigt just nu men va fan, snart är det över! :) Denna vecka har varit jobbig å än är den inte över.. Men men.. Vila får man göra i graven.. lr..?  Har jobbat idag, precis kommit hem från dagis å sen vid sju ska jag iväg på teater.. Missar hockeyn bara för den.. Men det är ju fyra matcher denna vecka så jag överlever nog.. :) Ser mkt fram emot lördagens halloween fest hos svägerskan iaf, ska bli superskoj! :) Åsså hoppas jag att det bara blir ett pass att jobba nästa vecka, måste få vila... Näe, inväntning av min darling sen slänga ihop lite mat.

Tjipp

Tiden går

Och nu är det bara fem och en halv vecka kvar till lillebrors ankomst! Spännande som sjutton ju! Var till Bm idag och allt så som vanligt bra ut. det enda som hade höjts en aning var blodsockret men var antagligen för att jag ätit lunch precis innan, ingen fara lr så.. Bebis låg å sov så han hade inte så höga hjärtljud idag å inte försökte han sparka undan apparaten heller! ;) Fem pass kvar att arbeta oxå, ska bli himla skönt att gå hem och vila upp sig.. behövs nu vill jag lova.. fysatan vilken smärta jag lever under just nu.. Men men.. bit ihop.. Idag iaf så provade jag å jocke våra hälloweengrejer! :D provade göra sår och provade kläderna. Skoj serru! ;) Nu är det iaf dags för nattning av bästaste sonen sen lite soffslapp innan sängen kallar. hörshej! :D

Tjipp!

Fy på mig!

Uscha.. här sitter jag å mer eller mindre hoppas att lillebror ska komma tidigare.. men fan.. de vill jag inte egentligen.. Tycker synd om dom som måste gå igenom allt vad de innebär när ett barn kommer för tidigt.. ovissheten, väntan, undran, oron.. Näe.. han får ligga hur länge han vill! Hr jobbigt jag än tycker det är och hur ont alla förvärkar/sammandragningar gör så får han stanna hur länge somhelst!

Annars då? Jo, idag var jag å Noel lediga och de var även eva å leo så det blev en tripp till järnvägsmuseet! Noel är en liten fegis, han tycker de stora tågen är läskiga, vill inte gå in i dem å kolla.. :P Men det blev en massa lek i lekrummet där iaf, mkt uppskattat av de små herrarna! Lite lunch sen och direkt hem för lit emiddagssovning, det tog fem munter sen sov prinsen! :D Nu Bygger Noel pussel samtidigt som små einsteinfilmen rullar i bakgrunden. Noels snälla storebror hade köpt den filmen åt noel! :)

I morgon är det jobb, måste stå ut fast jag har så jäkla ont.. Är inte så många pass kvar nu.. *räknar ner* På torsdag är det skola, är nästan klar med det vi ska ha gjort till dess, skönt! Å på fredag jobb igen, då ett kortpass.

Japp, var väl allt för denna gång.

Tjipp! 

Lördag

Japp, lördag idag å här sitter jag.. :) Har faktiskt haft endel att göra idag så det går ingen nöd på mig. Började dagen med sovmorgon till nio, det tackar vi för! :) Lite plock å dammsugning på förmiddagen och en promenad till affären för lite fikainköp. Sen hade vi kalas här, Flippen har ju fyllt 12 år nu, shit va tiden går! trevligt med fika och lite babbel. Sen vart de hocke som tyvärr inte gick så bra trots en bra upphämtning. Efter matdags, idag blev det lite enkelt med pommes å korv men det är gott ju så.. :) Nu blir det lite slappaslöa innan lillprinsen ska i säng sen ska vi ge oss på tredje filmen Johan Falk. I morgon är det jobb igen. Är tugnt nu men jag biter ihop dehär sista passen innan jag får gå hem och vila upp mig. Ledig på måndag och då får jag hoppas att det blir en tur till rättvik! :) Måste försöka hinna med lite skolarbete oxå, är en uppgift som ska in till nästa vecka plus att jag lär ringa läraren om validering oxå.. Annars är det lugna puckar, tycker det känns som lillebror skulle vara påväg ut vilken dag som helst men det kommer väl kännas såhär i minst sju veckor till antar ja.. Jaja, dags å ta tag i läggningen här, på återseende!

Tjipp

Jag Älskar Dig

Att vakna av dom tre orden måste vara de underbaraste som finns, speciellt när orden kommer från en liten kille på 2år och 8 månader! Då kan man inte annat än le.. :) Så man kan säga att min dag började ganska bra! ;) Noel blev hemma från dagis igår, mest för förebyggande då han inte hade feber men var ruggigt tjock i halsen/näsan. Idag verkar det dock bra så nu lär jag komma på nåt att göra.. Inte för ansträngande dock ifall att.. Jaja, det löser sig.. Å i övrigt är det på datumet två månader kvar nu.. shit! 8 veckor tills det kommer en till liten bäbis.. vart tog tiden vägen?! :) Näe, tror någon vill ha lite kvallitetstid med sin mamma nu.. eller var det att jag skulle knäppa på en film?! På återseende gott folk!

Tjipp

Torsdag

Här sitter jag å äter frukost.. :) Rätt gött faktiskt, korvmackor, blåbärsfil och kaffe! Jobbet väntar idag. Nu räknar jag bara ner tills jag får gå hem helt. Ska bli så skönt, behövs verkligen vila nu.. Lillen lever en jävul vissa nätter, ont här och var hela tiden nu.. men snart så.. snart är han här.. :) Näe, dags å väcka prinsen, dagistajm för honom strax!

Tjipp

Dåligt

Usch va dålig jag är på dehär med blogg just nu.. Men ska försöka mig på en liten uppdatering. Är väl ca en vecka sen ja skrev sist så de har ju hänt en hel del.. Jocke överlevde kryssningen, jag å Noel fick godis när han kom hen! ;) Sen har det varit lite jobb, lite skola och en hel del äventyr! Har blivit bjuden på mat. Fått tråkiga besked som i slutändan kommer vändas till nåt bra. Bm besök har jag hunnit med, allt var finfint! Haft fika och lek besök. Varit på klädparty. Kommer inte på nåt mer just nu. Ska väcka sonen å bege mig nu. jobb och skola å schema idag. Ha de!

Tjipp!

RSS 2.0