Irriterande människa!

Jadu vad ska man säga om dehär då.. Förutom att jag, som vanligt, inte borde lägga energi på en irriterande människa men gör de endå.. Men jag förstår lixom inte.. kanske inte meningen heller.. Tänker inte hänga ut någon, fast egentligen vill jag de.. Jävla skit.. Fast jag får se de positivt, ja de tänker jag göra! Jag kommer bara skratta den dan du står med skägget i brevlådan! Inte tänker jag hjälpa dig loss iaf! Looser! Du kommer förlora i slutändan, det vet du själv innerst inne oxå! Kanske ska skicka lite kursalternativ till dig... "vett och etikett" "sanningen" och.. äh.. jag ger upp, inget du skulle klara iaf! Haha!

Tjipp!

Ingen inspiration

Har helt tappat inspirationen för denhär bloggen.. Det är så mkt som händer, så mkt som sägs. Det är så många kännslor, så många händelser... Men inget jag känner för att skriva här faktiskt, pratar med dom de berör istället! Kanske att jag kan få ner några väl valda ord här nån gång, men inte just nu. Ni får hålla ut! =)

Tjipp

Hemma

Nu är jag hemma efter ytterligar en underbar vistelse i Ånn. Så nu gott folk kan jag titulera mig hemvärnssjukvårdare tillika bilförare! =) Det har varit en helt fantastisk upplevelse! Vi har övat och övat, tränat, pluggat och jobbat hårt. Vi har sovit för lite, skrattat och umgåtts. Vi har krigat mot tronderna och tagit hand om civila skador. Både ledare och deltagare har varit världens bästa människor, speciellt grupp tre! =) Det går lixom inte riktigt att förklara vad man varit med om men genom att delge er av bilder, som finns på FB och Bataljonen, och berätta så gott de går hoppas jag ni förstår lite! Kan ju säga som så, jag längtar redan till det ges möjlighet till fler liknande upplvelser, och det kommer de bli! Och alla ni som var med, jag saknar er!!

Hemma igen med man och barn och det känns fantastiskt! Nu jäklar kör vi! Vi fixar dehär, de har vi gett oss sjutton på! Har saknat min familj och mina vänner oerhört så nu ska jag försöka ta igen missad tid med allihopa!

Tjipp!

Då var de dags igen

Japp, i morgon bär de av till Ånn igen! Ska bli himla skoj att komma iväg! Kommer bli jobbigt på många sätt oxå såklart.. Men skoj att träffa så många från förra kursen igen! Vi åker i morgon vid ett, jag ska jobba först till elva sen kommer supersnälla J och hämtar mig på jobbet. Vi åker och hämtar ut bilen, käkar nåt å sen beger vi oss! Två upphämtingar under vägen blir de iaf. Jag har packat klart de mesta, sytt på uniformen och putsat kängorna så nu är jag redo för ett äventyr igen! =) Näe, ska ta mig en dusch nu å hoppa i lopplådan! På återseende gó vänner! =)


Tjipp!

RSS 2.0