Trött och seg..

Ja, fy sjutton! Har ont i halsen.. Låter som en kråka.. Trött och seg är jag.. Skulle behöva plugga/läsa.. Men jag orkar inte.. Suck.. Jaja, skrivuppgiften är i princip klar, bara lite småjusteringar.. Borde hinna innan dedline.. Boken.. Ja.. får försöka läsa ut den.. blää.. Ska ta ut tröttmössan till hund på en liten prommis innan det är dags att hämta kidsen på dagis.. Näe.. dehär inlägget kanske var hur tråkigt som helst.. Återkommer..

tjipp

Onsdag

Trött som sjutton är jag.. Å endå sitter jag uppe.. hum.. Ja, jag skaaa lägga mig.. snart.. :)

Dagen då? Klockan ringde 05.50, upp å göra kaffe, göra mat till Udas, göra mat till Elias.. Ut med Udas, mata Elias, in med Udas, ge honom mat.. Dricka kaffe.. På med kläder på barnen, lättare sagt än gjort.. Till dagis, till jobbet.. jobba några timmar.. Hem, ut med Udas, ge udas mat.. Mata mig själv.. Hämta barnen.. Roa barn.. Handla när Jocke kom hem, laga mat, äta mat.. Natta barn, långprommis med vovve.. Sofftime.. 

Staxk - Sova!!
Tjipp 

Tisdag

Dagen idag:
Noel tyckte det var en jättebra idé att börja "härja" halv fem på morgonen.. grin, gnäll, stök och bök.. nåja.. fick sova vid halv sex igen - en halvtimme tills klockan ringde :S
Dagislämning
Jobb i 4 timmar
Tagit bort stygn som kostade sisådär 33:- styck att ta bort.. Skaplig timmpenning.. Tog nämligen ca 2 min.. Framtidsyrke?
Ätit lunch
Hämtat barn på dagis
Varit på husinspektion
Varit till zoo
Hunddejt i rasthagen
Middag
Badning och duschning av barn
Läggning av ovanstående
Plugg...


Det som består av dagen (kvällen) ska ägnas åt dusch, kvällskissen (för vovven) och sääääängen!!

Tjipp!

Uppdatering!

Ska jag försöka sammanfatta senaste veckorna/dagarna? Tja.. Noel har hunnit fylla 4 år! Det har varit fika för släkten och kalas för kompisarna. Mkt lyckat båda sakerna! Noel blev nöjd å det är ju de som är huvudsaken! :)
Jag har jobbat endel, är väl inne i karusellen igen kan man säga..
Vi har haft barnvakt så vi kunde gå ut tillsammans, oerhört trevligt må jag säga!
Jag har pluggat oxå, hittils har jag lämnat in allt i tid och gjort alla uppgifter. Lär bara försöka läsa den där himla boken oxå..
Barnen har varit/är sjuka. Elias har öroninflamation å käkar just nu penicilin men är nästan frisk nu. Noel är hostig och snorig.
Vi har äntligen fått ordning helt och hållet på bilen!

Det var en kort sammanfattning. Men det var vad jag åstakomm med en fyraåring i ena örat.. :P

Tjipp

Men shit..

.. Vad jag har "glömt bort2 bloggen.. Men det är fasen mycket nu.. Det är jobb, det är plugg, det är kalasanden, det är umgängen av olika de slag.. Ja va fan.. Jag SKA bli bättre på uppdatering, jag lovar! :) En annan dag.. :)

Tjipp

Längesen

Nu var det längesen igen.. Fy på mig.. :P Men det är lite mkt nu.. Barn som ska till dagis, mamman ska till jobbet plus att skolan börjat nu.. Sjuka familjen.. hund som ska aktiveras och.. ja.. lite såntdär.. :) Men jag klagar inte, full fart! :D

Idag är ingen vanlig dag, min älskade, fina, söta, bästaste Noel fyller 4 år!! Herregud vad tiden gått fort! :)
Återkommer om dagen, nu ska det donas inför kalasandet ikväll!

Tjipp

RSS 2.0