Sista dagen

Ja, antagligen sista dagen på ett tag som jag kan skriva här.. eller ett tag.. men 10 dagar iaf.. Åker till Ånn i morgon.. Tebax nästa torsdag.. Guuud vad jag kommer sakna min familj!!! Tur de finns telefoner! =) På återseende gott folk!

Tjipp

Glad Midsommar!

Önskar alla mina vänner, min familj och mina trogna läsare en glad midsommar!


Strax åker vi till Åbyggeby, komer åter i morgon eftermiddag! =)

Tjipp!

Torsdag

Japp, torsdag idag. Noel är på dagis, kan behöva leka av sig lite inför en långhelg! Igår hade vi besök av Ctrin å Tristan, mkt trevligt! =) Sen på kvällen kollade jag å jocke på fotboll, mindre trevligt.. =/ Idag då vad händer.. nja.. inte så mkt.. ska väl iväg å handla när jocke slutat, sen lite mysmat å slappa i soffan. Just ja, jag ska sy på märken på min uniform.. trööök! "..från sömmen till sverigemärket ska det vara 6mm, sedan 6mm ner till bataljonsmärket..." jaja.. de blir säkert bra.. jag som hade en tvåa i syslöjd! :P Näe, har ingen skrivlust... återkommer!

Tjipp

Tönt!

Du är en tönt! En j*vla fjant!




























Tog du åt dig? =)

Stallet och Förrådet

Japp, de som gäller idag. Lovade att åka å ta hand om pållen idag, kan inte rida men pyssla om han kan jag! Sen ska jag å Jenny åka till militärförrådet för att komplettera och byta ut saker i utrustingen. Jag ska bland annat byta ut stridsselen mot en stridsväst, ska byta ut fältmössan och persedelpåsen.. ja de var nog lite fler saker.. Men nu först ska jag skicka iväg mejl, ringa några samtal och käka lite frukost... På återseende!

Tjipp

Här sitter vi

Jag å Noel sitter här i soffan å kikar på nyhetsmorgon, eller de e väl jag som sitter, noel han bökar mest omkring. =) Han ska ha sin keps på sig samtidigt som han ska hålla i sina två gossedjur, å på de ska han komma upp i soffan utan hjälp oxå.. hehe.. han e söt min gobit!

Ja, nu är jag inlindad igen då, eller mitt högra ben är... Men de känns helt ok! Kändes värre förra gången men iof så fick jag två snitt färre denna gång. Får se hur jag känner mig efter en hel dag själv med min son.. hehe.. =) Kanske ska lura hit någon idag eller i morgon som kan leka med honom lite?! =)

I övrigt så var vi på skolavslutning igår, de var blött å kallt men de spelar nog ingen roll, skolavslutningar är alltid fina!
Kollade självklart på fotboll i tisdags oxå och jag sa ju de, sverige vann!! =)
Idag och i morgon är de vila som gäller, eventuellt en och annan avstickare.. =)
På lördag är det 30års fest, ska bli himla skoj å träffa alla igen. Och inte att förglömma, fotboll! =)

Nu ska jag byta blöja... alltid lika roligt.. =/

Tjipp!

Sista dagen

Japp, sista dagen på jobbet för ett tag nu. I morgon väntar operation nummer två, blir då sjukskriven två veckor. Efter de beger jag mig upp till Ånn för sjukvårdsutbildning. Jobbar sedan fem pass innan jag går på semester.. =)

Min lillplutt e sjuk.. =/ Stackarn.. Dom ringde från dagis i dag, då hade han 38 graders feber.. Han ligger å sover nu.. hade somnat innan han hann äta lunch men har endå sovit över en timme..

Jag funderar på om jag ska iväg till stallet idag på eftermiddagen.. Borde passa på innan op... Kommer ju inte kunna rida på två veckor nu.. Ja, så får de nog bli.. =)

Nu lär jag ta mig till affären, slut på giftpinnar! =)

Tjipp!

Grillning

Japp, de vart de igår! Mkt trevligt lär jag säga. Fyra vuxna, tre barn å en hund. Det funkade! =)

Idag blir de till å åka å köpa en liten pool till Noel, de e så synd om han när de är såhär varmt.. Då förtjänar han nåt å svalka sig i tycker jag! Nu lär jag först gå å rädda våra cd-skivor...

Tjipp

Revbensfraktur?

Ja, läkaren trodde de var de iaf.. Hums.. jag skulle byta höft att bära Noel på åsså skulle jag smörja in med Voltaren å knapra ipren.. Ja, det blir nog bra!

Igår jobbade jag dygn, det gick faktiskt jättebra! Swosch så var klockan läggdags å dan hade bara flygit iväg! =)

Idag har de varit full rulle hela dagen! Började med att stanna på kvantum påväg hem från jobbet för att köpa pålägg. Hem, gav Noel frukost, åt frukost själv å sen satte jag igång ute. Grävd hål inför gjutningen, klippte gräset och rensade bort alla vidriga maskrosor... Hann med att käka lite lunch däremellan oxå. Sen gav vi oss iväg till Lexe för att hämta diverse matrial till staketet, vidare till Bolaget, ifall man vill ha nån öl i morgon! =) Stannade på MAX på vägen hem, käkade hemma. Sen har Jocke varit ute å grävt klart nu på kvällningen medan jag fixade nattningen av sonen. Noel sover nu, hoppas han inte vaknar förän i morgonbitti.. Han har varit lite kinkig på att sova nu i några dagar.. Men de e varmt å dessutom e han förkyld.. inte lätt då inte..

I morgon ska jag jobba, jobbar 9-14. Sen blir de till att fortsätta staketbygget och sen får vi grillsällskap! =) Det ska bli snajsigt! =) Nu ska jag bara invänta två telefonsamtal sen ska jag bege mig in i duschen. Ganska välbehövligt efter denna dag! På återseende gó vänner! =)

Tjipp!

Härliga morgon!

Sitter här med solen i ena ögat! =) Ska snart rycka upp min son för ännu en underbar dag! Noel var hemma igår.. Han hade feber dagen före så det var till och vara hemma en feberfri dag. Var inte sådär jätteskoj att vara inne en hel dag men vad gör man inte för sitt lilla troll! =) Han är fortfarande hostig.. men men...

Idag då, då är de jobb som gäller, jobba 24 timmar.. eller.. man sover ju en sväng oxå, förhoppningsvis.. man är på jobbet så länge iaf.. Har inte så många pass kvar så man får stå ut! =)

Näe, nu lär Noel vakna! Lär bara tillägga att min blogg är öppen för alla, annars skulle jag inte ha en blogg öht! Hoppas mitt skrivande kan roa någon där ute! =)

Tjipp!

Störande saker

Nu har jag haft så många positiva inlägg så nu känner jag att de e dags för ett negativt!

Kom å tänka på en sak som hände i fredags då vi var ut. För att göra en lång historia kort så handlar de om att vi stod och dansade och helt oprovocerat börjar ett annat gäng med tjejer försöka dansa ut oss.. Det hör till saken att en eller flera av dehär tjejerna är offentliga personer genom den sport dom håller på med. Dom figurerar till och med på landslagsnivå i denhär sporten.. Hur i he***ete Kan man bete sig som dom gjorde? Undra va deras tränare skulle tycka om de lixom.. Det var störande saker nummer ett


Sen så förstår jag mig inte på folk som gör sina bloggar hemliga men lik förbannat går dom in på andras, dom som dom inte ville skulle läsa sin egen... Ehum.. Vad är meningen med de lixom? Jättehemliga saker kanske man inte ska skriva på internet öht? Det var störande saker nummer två


Tycker oxå att det är skitstörande när folk säger en massa och lovar en massa som dom sen inte varken kan stå för eller hålla... "vi hörs..." "vi måste ses.." "vi måste hitta på de och de.." Bla bla BLA!  mycket snack å liten verkstad? Och ja, tillslut ger man upp att vara den som alltid håller i trådarna! Det var störande sak nummer tre


Det som kanske är mest störande just nu är att jag är en förvirrad människa.. Det snurar, det tänks, det funderas... De e fan skitjobbigt.. Det var den sista störande saken för idag...

tjipp

Dagens kommentar

"Om vi ska flytta ut på landet måste du gå i terapi först..."

Jocke om min geting/bi/humel folbi

Haha, han kanske har rätt i de?! =)

RSS 2.0