V30

Ja jäklarns! Tiden rullar på kan man säga! Bara tio veckor kvar nu! :) Å äntligen börjar försäkringskassan förstå, bara ett till papper som ska in så. kanske kanske får man lite slantar tillslut.. I morgon är det dags för ett bm besök igen, börjar med en glykosbelastning.. blää.. men men.. är ju för ett bra syfte.. Annars då? Joorå.. är lite smått ensamt nu, jocke är iväg på nåt kryssningsgrejs via facket, ska vara nån slags kurs. Men han kommer vara lugn, med tanke på hans onda så.. :) Såklart har jag min solstråle hemma, han kan verkligen konsten att förgylla ens dagar! Även fast han är inne i värsta trotsen nu så är han endå mammas gohjärta! Vi ska snart ha en myskväll nu, bara jag å Noel, har köpt chips å dricka, fast det bara är måndag! :) Men vi skyller på att vi lär ta igen lite från helgen när han vart jättesjuk.. Eller så gör vi de bara för vi känner för de.. :) I övrigt så kan jag säga att folk som inte har alla paddlar i vattnet, dom är de synd om men folk som medvetet gör saker för att såra och förstöra, dom förtjänar inte ens en tanke.. idioter! Näe, ska leka lite tuffetåg här nu innan myset! :) hej hej!

Tjipp

Saker och ting

Ja, saker och ting rullar på. Vissa bättre än andra.. Jag är ju sjukskriven halvtid nu, dvs jag jobbar inte då vi är själva, på kvällar och nätter. Men FK-f***orna håller ju på å jiddrar och krånglar så vi får väl se om jag får nån ersättning.. :/ Annars då? Jo, skolan fungerar bra, fick tillbax första provet i tisdags och de var jag godkänd på, mkt br sandra! *klappar sig på huvudet* :) Men det är tur de inte är skola så ofta, skulle inte klara att sitta still flera dagar i sträck.. Och i överigt? Jo, tycker "folk" borde börja bete sig.. Att spela samma spel mot någon som "folket" tidigare spelat tillsammans med den personen, de e inte så genomtänkt.. Att "folk" inte kan stå för att dom gjort misstag eller bara haft fel om nåt, det är irriterande.. Jag har iaf en hel drös gobitar omkring mig så egentligen ska jag inte klaga, men jag kan inte låta bli när de blir som de blir.. Tror iaf att "folket" är väl medveten om problemet men bara inte kan stå för d.. jaja.. de blir nog bra.. Jag räknar ner tills jag får gå hem! 13/11, då går jag! :D Nu ska jag försöka väcka mina favvopojkar, sen äre ju hockey ikväll! :) ha de!

Tjipp

Dagen idag

Jag och Noel har varit lediga idag. Så efter lite frukost och de sedvanliga morgonbestyren begav vi oss ner på stan för att möta upp världens bästa Janne! :) Vi blev bjudna på lunch, det tackar vi för! Sen gick vi till bourlongern! Där lekte Noel och morbror för fullt! :) Det blev en liten olycka med ett hål på slutet men annanrs flöt det på bra. När vi skulle gå hemåt tog vi vägen förbi sos-kiosken och på vägen dit kom det till Noels stora förtjusning tre brandbilar i full utryckning! På kiosken blev vi bjudna på glass, snacka om lyckodag för Noel! :) Sen, på promenaden ner på stan, däckade lilleman kan jag lova! Bussen hem nöjda och glada för en toppendag! :)

För övrigt idag har jag hunnit bli arg, ha skitont i både rygg och mage, ätit middag, kikat på tv, diskat och varit allmänt less.. Men annars är det bra :S

Näe, lär lägga mig lr nåt.. måste plugga oxå.. prov i morgon..

tjipp

Jobbigt

Ja usch å fy.. Inte lätt att ta hand om en 2½åring, en halvskadad man och ett hushåll alldeles själv med svinont i ryggen.. :S Man är igång hela hela tiden.. Fy.. skulle behöva semester...

Iaf så var jag å Noel på teambuilding i helgen, det var skojigt värre. Jobbigt de med att ha Noel med där men de gick. Inte direkt så Jocke kan vara hemma med honom heller, nyopererad som han är.. Jag å Noel hann även med å fira pappa/morfar i söndags oxå. Å Tack än en gång eva för lånet av bilen!

Jobbade igår, de var inte de lättaste kan jag säga.. suck.. kan man pensionera sig nu..? Men nu är jag iaf ledig resten av veckan, förutom lite plugg och ett prov så ska jag verkligen vara ledig oxå.. Lr ja, hur ledig man nu kan bli med situatonen som är nu..

Trött och slut.. jo..

Tjipp

Fredag

Fredagkväll och här sitter jag.. :) Jocke kom hem idag, han har sovit nästan hela tiden.. Min stackars älskling.. Men jag tror han mår bra iaf, lr bra och bra.. han har ont men har fått nå starka piller så.. Noel är glad, glad att pappa är hemma. Men tycker nog det är lite tråkigt att dom inte kan busa nu.. I morgon får Noel följa med mig ut i skogen. Ska på teambuilding med sjukvårdarna å Jocke kan ju inte direkt va ensam med noel 24 timmar, så då får han följa med ist.. :) Nu blir det en dusch sen lite mer packning och sen krypa ner brevid min bejb! Ska bunkra upp för kaninen oxå, så Jocke slipper tänka så mkt på de. Bästaste Eva kommer i morgonbitti så vi kan låna hennes bil, tack gumman! :) Näe, ha en trevlig helg folk!

Tjipp!

Ensam

Är ensam hemma nu.. Eller ja, Noel är ju hemma. Men min kära make är inte hemma.. :( Han är nämligen i sthlm för att få sitt bråck opererat så han blir borta i två nätter! Han har nog inte sovit borta på.. hum.. ja.. några år är det allt.. Jag är ju van å sova borta, dels pga jobbet och sen är de ju övningar lite titt som tätt.. Men jag har ju inte sovit hemma själv nån gång, va konstigt de komme bli.. :) Men vi har klarat oss bra jag och Noel, det blev köttbullar och mos till middag sen ett efterlängtat bad för lillen och nu vankas natt nummer två utan blöja. Vi kör ju på Noels villkor nu så han får säga till när han vill vara utan, å ikväll ville han. Han var nyss upp och kissade på pottan, tänk att man som mamma kan bli så stolt för lite kiss! :) Sitter och slötittar lite på fotbollen, har inte sådär jättehöga tankar om sverige och chanserna till att gå vidare.. men men, de e klart man håller en tumme. Sen blir det idol innan sängen, är ju faktiskt arbetsdag i morgon. Näe, dags att avsluta, tänker inte skiva en hel roman heller! :P Ha de!

Tjipp! 

En helg i Mohed

Japp. Var på Helsingebataljonens Bat.övning i helgen. Det var väldigt intressant. Alltid bra/roligt att Se hur andra arbetar. Jag gjorde väl inte så mkt men fick spela skadad och småpyssla med de jag kunde. Var härligt att komma iväg bland grönkläder igen iaf! :) Sen skulle de faktiskt varit skoj att ha varit kvar här i Gävle då vi hade 100års jubileum på kungsbäck. Men jag har fått löpande rapporter av Jenny som var duktig å gick fanvakten här hemma! :)

Annars då? Jo, idag är jag och Noel lediga. Å vet ni då, Noel sov hela natten utan blöja! :) De ni! I går kväll sa han till att han inte ville ha blöja, okej tänkte vi, vi kan ju inte neka honom så mkt som vi "är på" på dagarna att han ska va utan. Så i med madrasskydd och så fick han lägga sig med kallingar. Å se på fan, halv sju när Noel ville komma upp till oss, då var han helt torr! :) Så då fick han en blöja och somnade om till halv nio! :) Jag klev upp en halvtimme före honom idag.. :)

Nu sitter vi å kikar TV, har nyss varit ute å matat kaninen. Ska ner på stan till lunch, dags för studiebesök.. :) Sen blir det en tripp till köpis, fick ju faktiskt presentkort när jag fyllde! :) Sen ska vi stanna till hos min far för lite mer skolarbete innan vi möter upp broder för att åka hit å kalajsa lite i efterskott, låter som en fullspäckad dag..! :)

Näe, dags att leta på kläder och börja bege sig. Ha en underbar dag gott folk!

Tjipp!

Ett år äldre

Japp, nu har jag då gått å blivit 29, sista året med denna begynnelsesiffra.. :) Födelsedagen flöt på bra, började med att jobba sen direkt hem till kalasande! Tack alla son kom hit, ni förgyller mitt liv! :) Var slut som artist när de sista gått hem men de var de klart värt! :)

Idag var jag å neol på p-möte först på morgonen, noel var jättesnäll hela tiden! :) Sen tog vi en snabbtur ner på stan å käkade lite å var på apoteket osv.. Sen hem för å möta upp jocke vid affären, köpte lite god mat å fredagsmys! Sen har jag packat lite till i morgon, jag åker till mohed på bat.övning och neol åker till mormor! :)

Nu blir de till å käka lite chirre innan sängen kallar, ha de!

Tjipp!

Regning morgon

Här sitter man 06.15 en onsdagmorgon och äter frukost.. tittar ut och inser att, jo, de regnar visst.. Med en förkylning i öron/näsa/hals känns det jättelockande att fara till jobbet.. jooorå.. Men va sjutton, jag jobbar till tolv så det får bli till att stå ut. Sen är det tänkt att det ska bli plugg idag, måste gå igenom vad som ska göras och i vilken ordning. Man får inte sacka efter bara för att vi inte är i skolan p nån vecka nu. Näe, för att inte min morgonplan ska spricka lär jag avsluta nu. Ha en bra dag allihopa! :)

Tjipp


RSS 2.0