Helgen

Vi var barnfria i helgen. Noel åkte med sin morfar redan på fredagen å spenderade helgen i deras husvagn. Dohade haft de superbra med bad och lek i lekparken! :) Elias sov borta för första gången igår, han sov hos sin mormor och även där hade de gått jättebra! :) Tur man har snälla barn! ;) Jag å Jocke då, jo vi var ut å åt igår. Jättegott och jättemysigt! :) Sen blev det hem och umgås med kortspel, yatzy, ostkrokar och öl! :) Var skönt som sjutton å vakna i morse till en helt tyst lägenhet, man kunde ligga å dra sig i stället för å slyga upp och man kunde äta frukost i lugn och ro! :) Sen åkte vi på en tripp på sammanlagt 15 mil för å få hem våra prinsar. Nog för att det är skönt att vara barnledig men det är himla skönt när dom är hemma igen och all liv och rörelse åter infinner sig! Tack iaf till mormor och morfar med respektive som tog sig an våra busfrön i helgen! :)

Annars då? Jo de e sjutton bra! I morgon kommer en snubbe å mäter upp för iläggning av de nya mattorna i kök och hall. Sen ska även den där jobbiga saken tas itu med i morgon. Tisdagen är än så länge oplanerad, onsdag är det dags å träna till bröllopet igen! :) Hoppas jag kan lösa mitt blåsa-mellan-tårna problem till dess..

Just de ja, kaninbebisarna har flyttat nu, var ut till zoo med dem i fredags å en av dem blev såld direkt! :) Nu håller Nelli på för fullt att förbereda för nästa kull, dom borde anlända om ca en vecka! :)

Räcker för nu!

Tjipp!

Kommentarer
Postat av: Heffler

Blåsor är ett skit. Men det är bara att punktera och sätta på bra skavsårsplåster. Typ Compeed.

2010-06-06 @ 18:34:57
URL: http://www.heffler.blogspot.com
Postat av: Anonym

Ostkrokrokar är så gott. =)

2010-06-09 @ 15:56:43
URL: http://tvminnen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0